Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@aluska2999 @enusamt ,no to áno cítim a taká nafúknutá. Úplne niečo iné ako pri prvom tehu. Preto mám trošku strach.
@butterfly333 verim aj ja 😉
@simisk ja om pripisovala k ms ale keďže nedorazila už na niekoľký deň..reku skúsim ktovie ...a vyšli krásne dve ... Este stále tomu nemôžem uveriť ako to viem tak mi je asi všetko 😜
@michellevendero @mausy21 😠 😠 😠 mrcha mrchava
@adusko123456 ja som pri prvom bola každý boží deň nafúknutá od treťej poobedia až kým som nešla spať...
a teraz nič... bud to bude iné alebo sa to prejaví časom.. uvidím 🙂
ku doktorke sa kedy chystáš?
@adusko123456 ja som tiez veru neverila,mam 38rokov a som si povedala ze do konca prazdnin to vyskusam ci nahodou to nevyjde,lebo sme skusali teraz este len 3cyklus,prve dva nic,tak reku skusim posledny,mooooozno este do Vianoc uz som pozerala aj skupinu co baby vytvorili"od leta do Vianoc 2016"ze potom sa tam presuniem.Ale v podvedomi som si hovorila vyjde to vyjde to ten mesiac,aj ked v duchu som si hovorila pozor nenamotavaj sa lebo budes potom zas plakat,zas chytis depku.A veru aj som si v piatok poplakala a triasla som sa ako osyka ked tam nabehla slabunka ciarka.Ale bola viditelna volnym okom,tak 💖podskocilo.V nedelu bola silnejsia,utorok-streda este viac dnes uz krasne ruzovucke kolajnicky.Mna tiez bantakuju krize,bolia bradavky a pobolievaju vajecniky a spodok podbruska,ale tie bolesti sa mi pripomenuli len z pred 10 rokov ked som cakala dceru takze viem ze aj take moze byt tehulkovanie.
@enusamt no tak to je super.takze ti vysli uz ciarky? Ja vlasne sa citim nafuknuta uz dva tyzdne, hroznu bolest krizov som mala asi tri dni dozadu. Sa mi zhorsila plet, pupaciky mam.no a cikat chodim castejsie.no son zvedava na zajtra.teplotu meriam stale takze uz podla nej budem vediet.
@nevestienka vyšli 🙂 včera som tu dala fotku, kde sú testy, ale počkám si ešte na jeden na rovnako silné... až na dva príznaky, máme ostatné rovnaké, tak držím prsty 😉
@adusko123456 to je normálne neboj 🙂 som na tom rovnako 🙂
@lenka_vi1
@enusamt
@hennyinnsbruck
@butterfly333
@kakatulik no dobre ranko prajem.takze teplota stale krasne vysoko az tomu neverim...ak nepride mrcha dnes tak ma este 3 dni nato podla najdlhsieho cyklu najneskor do 9.8....testy podla mna stale negativne
@mausy21 a ovuláciu si mala pred koľkými dňami? a teraz ti koľko dní za ukazuje ten ovu test druhú čiarku? 🙂
ja mám teraz problém ☹ po woman ma napadlo si kúpiť lady max na kontrolu či čiarka silnie, tak som si teraz na 18 dpo spravila a výsledok je taký, že mám čo robiť, aby som tú druhú čiarku videla , je to fakt slabučký duch ☹ tak teraz netuším či celý priebeh treba sledovať ozaj len s jednou značkou, alebo to ozaj slabne ... joj
@enusamt no a mam este take pobolievanie v podbrusku ajoby som mala dostat menzes...no robila som si test ale je to len slaby dusik..skusim zas o par dni..pri prvom tehu mi az na 21-22den vysli dve ciarky..asi to netreba silit..ako sa citis?
@nevestienka pravdupovediac - na nervy .. a riadne... pretože som si dnes na 18 dpo spravila test na kontrolu či čiarka silnie... ale tento raz lady max a akurát mi narobil nervy.. lebo neviem či preto, že je iná značka, tak to inak citlivo vníma alebo mi čiarka slabne ☹ pretože teraz je z toho fakt slabulinky duch, vidno ho, ale treba sa dobre pozerať...
@nevestienka ale inak mávam také nárazové menštr. bolesti 🙂
@mausy21 ahoj.... u mňa ovu nič. O kúsok slabšie ako tvoj😀takže čakať na MS
@hennyinnsbruck no u mna je aspon ten ovu dost vyraznii aj ked to mohlo byt radsej naopak
mausy21 podla mna si tehu len este test nezachyti, niektore baby maju pozitivny az tyzden a viac po meskani takze nic sa neboj, teplota je velmi vysoko. Ja este neviem nic, stale cakam, krize bolia velmi a aj podbrusko. Nedokazem dlhsie sediet ani chodit.
@mausy21 ahoj mnr prisla o skoro 3tt neskor ako mala.😯prvy krat v zivote
@kotatko1232 ale ved ty si mala duchov na teste
@mausy21 no ale niektore baby mi pisali ze to su len kanaliky ze ziaden duch tam nieje
@kotatko1232 ved si bola u lekara videl to na sono nie???a merala si aj BT???

@adusko123456 ahoj mne test vysiel s dvomi ||pred tyzdnom.Vo stvrtok sme da vratili z dovolenky,v piatok rano som sa zobudila vo vlastnej posteli s neslutocnymi bolestami krizov.Hovorim si ty kokos to co ako je to mozne ze ja sa konecne po tyzdni spania v cudzej posteli zobudim vo svojej postielke ktoru zboznujem a bum krize v prdeli??Poobede som si urobila naaaahodu test,mamina mala meniny tak reku skusim ci nebudem mat pre nu darcek a ....bud dve ||.A krize od vtedy bolia ci den ci noc.Kolajnicky zo dna na den silneju,tak dufam ze je vsetko ok a tie bolesti uz viem kde maju povod 😁