Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@mausy21 pozeram na ten tvoj ovu test co je vyrazna ciarka.tak mne tak ovulacne testy ukazali tehotenstvo. a mala som aj teploty nad 37.A tvoje teploty su vysoke myslim, ze treba len vyckat.
@nevestienka nie je pozitivny ale tiez to nie je klasicky duch akeho mavam na ovu testoch...uvidim o dva dni na mrcha dorazit tak uvidime ale uz ma boli znova brucho a krize cista hroza
mausy21 a mas aj nejaky vytok? Mnohé baby píšu že mávajú žltý výtok na začiatku teh.
@mausy21 to mam aj ja. 😐
@butterfly333 tak super...tak bud to obom vyslo alebo obom nie...ale ja som presvedcena ze smeto presvihli
@butterfly333 @mausy21 baby ja si myslim ze nam to vyslo a bude z toho nieco...
@mausy21 ja som nič neprešvihla no aj tak z toho nič nebude.
@butterfly333 uz klesas?
@mausy21 no o 0,1
@butterfly333 och joj...neboj dlho ta v tom samu nenecham zajtra klesnem aj ja
Baby a to vadi o 0,1? 😳
@dejna20 nevadí len ja viem že sa nepodarilo. A je mi to už jedno kašlem na to.
@butterfly333 presne tak aj ja uz na to kašlem
ach, babiky, tak Vam drzim palce aby ste na jar kocikovali 🙂🙂🙂🙂
Milujem ked mi niektora ktorej sa tehu podarilo hned povie že sa nato moc upieram. Toto tak milujem. 😡😡😡
@butterfly333 to kde?
@dejna20 to moja segra
@butterfly333 to vôbec, no vôbec nie je od nej pekné...
@enusamt no tak netrap sa tym len vyckaj este a skus kupit inu znacku testu. Pravda je, ze tie testiky su niekedy zradne. Ja tiez vybehnem cez tyzden do lekarne a kupim ten women secret. Lebo ja mam len jednu znacku a treba prestriedat.ale myslim, ze sa nemusis stresovat ked ti vysli uz ciarky tak teraz len pockat este par dni. Myslim, ze niektorym zienkam tak ako mne tie testy nic neukazu.mavam dlhe cykly okolo 40-48dni. Este kojim. Ake mas ty dlhe?
@tamisi oni sa začali snazit pre 3mesiacmi a už je v 5tt. A je staršia odomna. Ona bude chodit ešte určite do 7mesiaca do práce. Ja som pri každom tehu ležala 9mes.v nemocnici. Uz som 5x potratila naposledy teraz v juni. Ja sa tešim že bude mat bábo byva vedla mňa tak budem moc bábo vidiet každy den. Tak aspoň to ma teši. Aj ked nám sa nepodari. No čo už život je taky. A ešte teraz 20.8 ide na svadbu sesternice má 43r a čaká bábo.
@monilik cykly mávam tak cca 29 až 32... čiže naposledy mi mal dôjsť vo štvrtok.. od piatka je to meškanie... ako, naštvalo ma to ako mi to vyšlo, ale zas sa utešujem, že keby to bolo zlé, tak to odíde menzesom 🙂 ... ale strach je strach...
dnes sme šli autom kolo pasúcich sa bocianov.. znamená to to isté ako bocian letiaci mojim smerom? 😀

@butterfly333 ano 😉 @senselinka @martinaj, atd. Je nas tam celkom dost 😉. Posielam 🙂.