Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@kotatko1232 moja boli to ale cas to spravi. odislo preto ze nieco nebolo v poriadku, ale to neznamená ze ďalší krát to dopadne rovnako. nevzdavaj sa svojho sna, bude ta to stale matat budes nad tym rozmyslat. sadnite si s muzom, povedz mu ako sa citis a co to pre teba znamena, ak je aspon trochu empaticky tak to musi pochopit a ak ta lubi tak ta musi podporit. v manželstve ste tu predsa jeden pre druheho. drzim prsty, prajem ti aby si sa so stratou rychlo vyrovnala a aby si bola šťastná. ja som potratila v 6tt, bolelo to, ale povedali sme si ze to tak malo byt a radsej takto skoro ako v dalsich mesiacoch.
@lily1983 na nete majú Dr. Max dve balenia + 3 zadarmo 😉 Ak chces vela testovat, pridas nejaký vitamínik a nad 20€ majú aj dopravu zadarmo 😜👍
https://www.drmax.sk/dr.max-lady-max-test-2v1/
@senselinka takto túto akciu zlatko stále a nemusíš mať do 20€ stačí dať mesto a dr max lekáreň a máš dopravu zadara👍😘💜
Ahojte dievcence, ako ste na tom? Ja, ze 3dpo ale podla mna ja neviem, ci sme to stihli.... 😐
@martinaj No možno nastane ten zákon schválnosti a práve teraz ostanem tehu, keď nemôžem. Ako jasné že keby som tehu, tak na to nejdem, idem na Magnetickú rezonanciu a tam sa v prvom trimestri tehotná nemôže. no horšie je, že termín mám 25.5. a to keby som bola tehu, ani možno ešte nebudem vedieť že som. aaaaach 🙂...ale aj tak sa už chystám budúci týždeň na gyndu, že sa mi nedarí otehotnieť, tak nech so mnou niečo začne robiť 🙂
No baby nejdem nic zakriknut 🙂 vcera som mala dostat menzes ale zatial nechodi a dufam ze ani nepridu 🙂 vraciam uz asi 3dni 🙂 a na malu potrebu chodim viac nez dost 🙂 a vcera som si vsimla ze mi stmavli aj bradavky takze na konci tyzdna si robim test 🙂 baby drzte palce
@kudusko viem, že majú stále, to bol tip pre danú babu, čo kupovala v lekarni. A ja v našej dedine túto lekáreň nemam, preto potrebujem nad 20€... Čo je pre mňa super, lebo iné lekárne majú aj 30-40€. Takze zas len upozornenie na výhody internetového nákupu 😉
@senselinka aha tak zlatko to je iná vec ja tu mám 3 v našom meste😘👍😍
@5ka_es A aj tu na konovi je baba, co predava testy celkom lacno https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/laurit...
baby... pozrite co som sa dnes docitala: Zrychlit a jinak nabudit spermie prý dokáže i pořádná dávka kofeinu, jež v podobě kávy muži vypijí 2 hodiny před stykem. 😲
Aj mne inofolic pomohol uz raz hned a teraz som ho mala tiez, tak snad 😊
@majaon jasne ze budem stastna v ktoromkoľvek pripade, hlavne aby sa nam podarilo otehotnieť a aby bolo babatko zdrave, ale v kútiku duse dufam ze by mohlo byt dievčatko... myslím že keby sme mali parik tak uz by sme do tretieho nesli... ale ktovie. na druhej strane traja bratia by boli tiez super 😊

@matrix87 :D no budem aj ja uz poslusne :D
@5ka_es kupila som lady max v maxe a su tam dva za 3 aj nejake drobne..