icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

enusamt
7. aug 2016

@mausy21 vďaka za podporu 🙂

tamisi
7. aug 2016

@butterfly333 ... veď to... no je to nefér... dosť si teda fakt vyskúšala....a sme na to upnuté a čo! veď je to normááálne, nie? keď niečo riešime a po niečom túžíme samozrejme, že sa na to upíname... i v mojom okolí sa to teraz rozbehlo tehulkami... tak čakám i ja...

enusamt
7. aug 2016

@nevestienka ešte si radšej kúpim tie woman aspoň mi ako rovnaká značka lepšie ukážu vývin 🙂 a cykly mávam v rozmedzí 29 až 32 dní

mausy21
7. aug 2016

@rula aj ja som a velmi...uz tu nariekam mm ze preco sa nam to nedari ked tak tuuužim..este mam dva dni pred sebou..hoci od vcera mam take bolesti ze som myslela ze dostanem este vcera..ak zajtra klesne teplota je to jasneee...som straaašne sklamana😢😢😢😢

mausy21
7. aug 2016

No nic dobru nocku vam prajem idem do hajan a dufam ze rano mi teplota neklesne....

enusamt
7. aug 2016

@mausy21 držííííím prsty 🙂

monilik
7. aug 2016

@enusamt strach je pochopiteľný,ale verím že všetko bude OK. Ten test stále mám ak by si chcela 😉

dejna20
7. aug 2016

@butterfly333 hmm no ja radsej ani v rodine nehovorim, ze chceme druhe. Nestojim o "mudre" rady. My sa nechranime od len oktobra, od januara intenzivne makame. Ale tiez ma to preatava bavit. Uz ani nic neberiem, sporadicky kyslistovu a to je asi tak vsetko. Ovu testy som robila 3 dni a trafila som ovu, uz ju mam po laparke pravidelne 15-17dc. Bt nemeriam.
Dalsi cyklus uz ani ovu testy nebudem robit. Nebavi ma to. Sulozime aj tak casto tak bud sa trafime alebo nie. Od sept ide maly do skolky. Ja sa zameriam na seba- posilka a ked sa do januara nezadari tak si dam cecky opravit a kaslem uz nato. Hlavne ze mam jedno krasne zdrave dieta.

butterfly333
7. aug 2016

@dejna20 no unas to vie len segra že sa snažime. No ja čakam za 4dni ms. Potom už aj ja kašlem na to. Nebaví ma to tak bud da zadarí a možno nie 😐😯

papita247
7. aug 2016

Ahojte kočeny dlho som sa neozvala no nastal u mňa taký problém že mám 12 dní pred milostivou a od včera ma neskutočne bolí len pravý prsník to sa mi doteraz nikdy nestalo .... keďže nesledujem ovu neviem koľko dpo som keďže sme si povedali že nebudeme tlačiť na pílu že raz to príde no od včera som na pochybách lebo je to neuveriteľná bolesť zvláštne že len pravý neviete prosím čím to je a či ste sa náhodou žienky moje zlaté niektorá stým už stretla... odpravedlňujem sa za chyby prajem krásny zvyšok večera a ďakujem za odpovede

veronika1603
7. aug 2016

@butterfly333 mojko ked si hocikedy davala graf zda sa mi ze si tam mavala vela srdiecok.tak skuste jeden mesiac troska zvolnit.nam sa to vtedy tak podarilo ze sme mali sex len dvakrat v strede cyklu jeden po ms a jeden pred ms teda dokopy 4x.inokedy aj 10x no hrozne.potom ma ten sex uz ani nebavil.skuste troska pozbierat tie spermosky.a tie vety typu ze nesmies ba to myslet milujem aj ja a som si ich vypocula az az....teraz zas pocuvam tie trapne reci ze jeeej skoda ze vam nevyslo dievcatko tak mozno do tretice.....to tazko asi....a mne jento jedno.milovat budem chlapceka rovnako...

mausy21
8. aug 2016

@butterfly333 takze niiič dnes teplota 37.1..a presne to co som hovorila..zajtra je tu mrcha.a uz koncim nemam nervy uz na nic.ale vsetkym vam drzim palce...ja uz nevladzem

kakatulik
8. aug 2016

@mausy21 preco panikaris zeno. Ved mas 2deti.
A okrem toho vsetkeho,ja som teplotu cez 37 este v zivote nemala.

mausy21
8. aug 2016

@kakatulik nie v pohode uz ma to nebavi.mam 2 deti a konec.milujem ich nadovsetko a uz viac nam netreba.oni velmi chceli babenko a este to mi tak pridavalo ze vzdy prisli a co uz budeme mat braceka??? Cele zle.som hrozne nasrana prepac za vyraz ze snazime sa robime aj nemozne a niekto kto ani nechce otehotnie ani nevie ako...uz to nechcem riesit.koncim s testami s teplotou zo vsetkym....😊😊😊😊

kakatulik
8. aug 2016

@mausy21 niekedy sa trebd asi menej snazit. Daj si od toho vsetkeho pauzu ...😀

butterfly333
8. aug 2016

@mausy21 ja dnes tiež klesla 37,0 no čo už nevadí. Kašlat na to ved sa zadarí niekedy.

butterfly333
8. aug 2016

@veronika1603 vieš no mm by chcel sex aj každy den a kedže ma dovolenku sme stale spolu.😐

mausy21
8. aug 2016

@kakatulik mas pravdu...

senselinka
8. aug 2016

@veronika1603 pozri, v junovom cykle sme boli na dovolenke, takze oddych, slnko, dobre jedlo, vino, vela sexu... nic. V julovom cykle (prilozeny graf) sme boli doma, mali sme vela akcií, takze moc som na tehu nemyslela, sex v case ovu 2x, bola som po detoxe,VMK som brala a bla bla,co som pisala predtym a vies co? Zas nic...
Obcas vyjde vela sexu, obcas malo... univerzalny recept nie je, musi sa len stretnut spravna spermia s kvalitnym vajkom... sanca je v kazdom cykle cca 15%. Niekto ma vela stastia, niekto ma proste smolu... a potom sa aj stretnu a stane sa nieco, kvoli comu babo odide, zle sa uhniezdi. Kazda robime, co vieme. Ja viem, ze nam chces dobre,ale nie vzdy sa to dobre pocuva od niekoho, komu blika 23tt a nesnazil sa ani rok. Fakt to, prosim, neber osobne, len aj prilis vela dobrych rad ide obcas krkom

dominini
8. aug 2016

Ahojte babule. Mam na vas prosbu o radu. Vcera som si robila tehu test kazetovy rapiclear, vysiel mi biely. Dnes rano som si robila zas vidim ze biele a idem znovu spat. o 3 hodiny sa zobudim a na teste vidim slabucku ruzovu ciarocku.. vcerajsi test som si robila o 12 na obed a do vecera som ho stale kontrolovala a bol biely len tetaz rano pozriem a je tam premoceny sedy tenky kanalik. Ale na tomto z rana je nieco vidiet /foto).. co si mam o tom mysiet?:-/

martinaj
8. aug 2016

@dominini vyzera ružovo. Skus o dna dni. Kolkaty dpo si?

dominini
8. aug 2016

neviem, ovulaciu si nepocitam ...

denidi
8. aug 2016

@dominini vyzerá,ze si tehulka😉 čiarocka je pekná ruzova

dominini
8. aug 2016

ved to ze tu na tomto testiku je ruzova, a na tom vcerajsom len sedy tenky kanalik ... a uz asi tyzden mavam kazdy vecer strasne zimnice... sem tam nevolno cez den.. ale nechcem si to velmk pripustat.. Najstastnejsia budem ked sa tam ciarocka objavi hned

nevestienka
8. aug 2016

@enusamt ahoj dnes som sa rozhodla, ze miniem ten jeden mama test, co mi zostal lebo sa mi nejak citlivy nezdal a chcela son kupit inu znacku a hla l, co sa mi dnes rano ukazalo 15dpo.asi nam to vyslo na prvykrat🙂)) bazalna teplotka je hore.ten druhy obrazok je len naporovnanie 12dpo, vcera a posledny dnes.

renimac
8. aug 2016

@senselinka zlatík môj, ja ťa mám tak rada a za toto, čo prežívame a musíme čítať, budeme mať tie naj deti na Zemi. Krásny deň 🙂.

renimac
8. aug 2016

@butterfly333 Hej, zozrali všetku múdrost sveta 😀. Ja už takým ani neodpovedam. Nemajú páru o čom píšu. Nevadí, pomáhajme tam kde treba a ostatným poprajem Veľa šťastia a sladkú nevedomosť do celého života 😉.

tinka881
8. aug 2016

Jupiii, konecne po 53 od kyretu a jednej vyvolavacke sa rozbieha mrcha. Od 15dc budem brat duphaston a sup sup dalsia mrcha a snad septembrova už nedojde

matulikm
8. aug 2016

@tinka881 prajem, aby už neprišla 🙂 dúfam, že ani tá moja už nedôjde 🙂

tinka881
8. aug 2016

@matulikm mne ešte aspon jedna musi,lebo cakam na vysledky z hematologie, genetiky a tak. Aby sa to nezopakovalo. Takze najskor až koncom septembra sa zacneme snazit,ale to rychlo uleti, ešte ideme na 2 týždne na dovcu.strasne sa tesim, aj ked je mrcha aka je-slabunka,ale je