Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@renimac 😚😚😚😚😚😚😚😘😘
@butterfly333 👪👪👪👪👪👪👪👪😘😘😘
@nevestienka no pekne 🙂 super to vidieť... ešte budeš skúšať testy či silnie alebo sa už rovno objednáš na kontrolu? 🙂
ja som si nakoniec tie woman nekúpila lebo ma švagrina predbehla a kúpila mi tyčinkové rapidclear 😀 že sú dobré... tak vyskúšam
@enusamt no podla posledneho menzesu by som mala byt 4tt+1, takže ešte je skoro, objednám sa tak, aby som bola u neho o dva týždne a dovtedy si ešte spravim test, či čiarka silnie. Tak to máš starostlivu švagrinu, ked sa takto postarala o tvoje testovanie. rapiclear som neskúšala, ale budu asi tiež z tých lepších. ved vyskúšaj potom od sem výsledok, ako ti silnie čiarka 🙂 ja som inak dnes nafúknutá do rána a brucho sa mi akosi zväčšuje. Nechcem sa tým ešte tak skoro pochváliť rodine, ešte by som vyčkala do tej kontroly u lekára, no len neviem, či ma dovtedy brucho neprezradí, ked sa tak fučím a zadychavam. V piatok by mala priletiet sestra na dva týzdne z Británie no a ona to určite zbadá 🙂))
@nevestienka mňa nadúva zvyčajne neskôr poobede až do večera... a mne kalkulačky vypočitávajú všelijako, ale je to cca v priemere 4 + 3 tt 🙂
čo sa týka tých rapidclear, tak by som ich ani neskúšala lebo nikdy som ich nevidela v lekárňach, len ona ich niekde objavila 🙂
niekedy i ja mávam pocit, že sa zadychávam .. a všimla som si, že dnes začali byť moje bradavky citlivé na dotyk a prsia pobolievali, ked som bicyklom prechádzala cez výmole 🙂
@enusamt tycinkove rapidclear su velmi dobre, pre mna v top trojke testov 🙂
@senselinka ďakujem 🙂 tak to som zvedavá ako si ráno poradia u mňa 😕
@nevestienka
@enusamt o len pre radu. ja som síce testovala každý deň a po pravde bolo to na psychiku lebo som pozorovala či čiarka silne a je dna rada najlepšie testovať aspoň ked to mešká cca 5 dní vtedy ti duchovať nebude žiadny 😀 😀 a podľa mna najhoršie testy sú one step ten mi nesilnej vôbec ale zase na rapidclear som mala koľajnice také že mi skoro oči vybili a ten one step čiarka slabučká 😀 😀 😀 a zistila som ked som skúšala rôzne testy že záleží ako je čiarka napustená jeden test už neviem značku mi ukazoval stále tú druhú čiarku rovnakú jednoducho nebola vôbec silná a skúšala som aj 2 v jednom urobila som si taký test 😀 tak jeden bol taký silný že až čiarky rovnaké a s tej istej krabičky druhý test čiarka slabá a už som mala tehu potvrdené dr.
Dievcata tak aj ja dnes 1 dc. Mrcha mala mensie meškanie tak som si zacala robit nadeje ale nic z toho. Takze bojujem dalej s vami😊
@butterfly333
@renimac dievcata dnes 1DC takze este stiham co vy na to 🙂))
@veroniq85 tak ja jedno dietatko mam 4,5rocneho chlapciatka 🙂 takto predrokom som bola tehu ale skoncilo to spontanny potrat v 6tt a potom v decembri sme dostali krasny darcek pod stromcek v podobe dvoch ciarok 🙂 vytesovali sme sa a verili ze bude uz len dobre. Ale Pan Boh a priroda to zariadili tak ze v 9tt ked som sla k lekarovi srdiecko nebilo....este tyzden sme nechali ze mozno sa stane zazrak modlili sme sa velmi ale zial nebilo ani o tyzden neskor...tak som musela podstupit kyret....bolo to velmi tazke aj je...ale tak mame aspon to jedno i ked velmi chce surodenca a verime ze to porazime a Pan Boh nam naadeli este dietatko....
Potom sme museli mat pauzu a tak od juna sme zacali ist na plodenie ale tak ze nejako sa nesledujem....ale ovu citim tak skusame 🙂 ale verim ze toto je poslednaaaaa !!!!!
@renimac ked som bola u svokrovcou tak k nim kazdy den prisli 3 bociany na strechu domu.a sedeli tam kadzy den.aj priatel sa smial ze presne nad nasu izbu a vzdy sa mu podarilo ukazat prstom na toho bociana . 😂😂😂on sa uz bal aj ist von z domu lebo vsade bociany
@mausy21 ako moja?
@hennyinnsbruck uz som klesla na 37 zajtra pride mrcha...ty ako????
@matilda72 juj tak takto je to s tými testami a ktoré teda odporúčaš? len tie rapidclear?
@nevestienka no vieš ono nie sú že dobré alebo zlé testy ozaj najlepšie je testnúť 5 deň po meškaní alebo najlepšie 7 deň ale tie čo sú v lekárni mi vždy ukázali že som tehu a ked som tehu nebola tak bolí biele 😀 ale rapidclear sú fajn ja som zvykla používať woman secret
@mausy21 skoda😔mne tiez pride zajtra max pozajtra.ak nie uz dnes behom dna...
@matilda72 no ved prave, ze aj mne najlepsie ukazali 21-22dpo. A teraz som testovala uz skor lebo som citila, ze sa to podarilo. Ale ja si kupim tie woman secret a este za dva tri dni vyskusam ci silnie ciarka. Dakujem za tip.

Posielam snažilkam pre stastie 🙂.