Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@butterfly333 kolko staal?
@kotatko1232 takze si davate pozor?
@andrejta nechranime sa ale MM to dava von 😁nepusta to domna 😉
@kotatko1232 asi 6€ aj s tou šnurkou.
@matilda72 no ja to mám extra zaujímavé... teraz aby nebol z toho človek jeleň ☹
ovulácia bola 20.7 a testovať som začala od 31.7 /teda 11 dpo/
11 dpo - pepino - biely
12 dpo - pepino - biely
14 dpo - pepino - biely
15 dpo - pepino - biely , nedalo mi to tak som spravila woman secret - slabá ružová čiarka
16 dpo - woman - silnejšia ružová čiarka
18 dpo - lady max - duch, ktorý sa po niekoľkých hodinách zmenil na fľak
20 dpo / 36 dc , 5 deň meškania / - rapidclear - sivý duch, skôr taký obrys
takže tak.. a tak idem zajtra znova skúsiť ten woman čím ma tento raz prekvapí...
ja neviem či sú woman falšone pozitívne alebo to vyzerá u mňa na biochemické tehu ☹
@enusamt ten posledny rapid clear to bol urcite len kanalik...to aj mne spravilo
@kotatko1232 normálne som nerváčila lebo s takým testom som sa ešte nestretla.. že namočiť po hranicu.. ale akú hranicu, keď tam boli len vlnky? 😀 čiže pod vlnkami alebo sa môže aj to polky vlniek? hlavnaže v návode bol náčrt klasického testu s max, hranicou
@enusamt no najlepšie je ísť k dr. to ti vlastne mešká koľko 5 dní to by si mala mať už čiaročku. no ja ked som mala biochemické tak na 7 deň meškania som mala slabú čiarku ktorá nesilnela a na 10 deň bol test biely a ja som dostala ms. ale zase to nemusí byť tvoj prípad. pôjdeš k dr. ten ti zoberie krv. no lebo ja na 1 deň meškania som mala taký neznámy test myslím, že sa volala test start alebo tak nejako a bol 25ml a ukázal slabučkú čiarku a na 7 deň meškania som mala na rapid. a women secret poriadnu čiarku. no ešte môže byť že k oplodneniu došlo oveľa neskôr sú ženy ktorým to meškalo týždeň a test ukázal až potom . hlavne kľud a skús sa objednať
Ahojte snažilky opäť sa na Vás obraciam a prosím o radu mala ste niektorá 10 dní pred mrchou ružový výtok s troškou krvy ... bez bolestí bez zápachu nič len špinenie od rána do večera pred spaním už nie Ovu neviem kedy bola nesledujem to už...ďakujem za odpovede prajem pekný den
10 dpo prsty ma palili a vysledok? Test uuuplne biely 😟 neviem co som cakala aky zazrak😞
@butterfly333 Kde si ho zohnala?
@gurags ja to nosím na krku zavesene na dlkšej šnurke. A to ako sa nabíja alebo ako často a kedy ho umyt po tou tečucov vodou?
@perlycka myslíš ten mesačny kameň?
@butterfly333 ako casto neviem, ale idealne je dobit pocas splnu alebo ked mesiac dorasta na mesacnom svite, cize umyt a dat cez noc do okna...niekde som citala,ze umyt raz za mesiac, ale pride mi to malo...a namal by to chytat nikto cudzi
@butterfly333 ja som tiez citala ze by to malo byt pri srdci, ale pani mi povedala ze blizsie ku zenskym organom. Tvoje srdiecko sa mi velmi paci 🙂
@matilda72 nateraz to vzdávam... 6 deň meškania a spravila si ráno 9-ty test... skúsila som zas woman secret, ked mi predtým ukázal čiarku.. akurát teraz iný kazetový, s kvapatkom... a výsledok? čo ja viem? nejaký tieň tam bol, ale nedokázala som určit či bol ružovkastý, či sa dá vôbec brať do úvahy... tak nech si to robí čo chce... buď v piatok alebo behom týždňa si zájdem ku doktorke , ak sa nerozbehne menzes... aby som mohla snažilkovať čo najskôr ... lebo neverím, že by to teraz mohlo vyjsť.... i keď už od nedele 31.7 mávám cez deň niekoľko nárazových menštruačných bolestí.... a pálieva ma záha
v každom prípade vďaka za rady 🙂 a potom dám vedieť, keď sa to nejako pohne
@gurags Dakujem to sme boli v hlohovci včera na nákupy a tam boli take trhy a tam toho mali velmi vela ked tam budú zas kupim aj náramokna ruku.
co stal taky naram,ok??
@butterfly333 ja som mala na ruke jadeit tiez na plodnost...neviem co mi pomohlo mala som toho vela(pasik sv.dominika,modlidby)ale odkedy sm kupila naramok tak do 2mesiacov....drzim palce
ahojte dievcata, tak sa k vam pridavam aj ja. tiez sme si dali taku metu ze sa nam to do septembra podari, momentalne som trochu sklamana kedze sa nam prvy podaril hned tak som to asi viac cakala aj teraz na prvykrat..:/ no neva, dnes ma dojst ms a testy biele, teda ak nie som tehu nech dojde ms cim skor kedze od porodu bola jedna ms tak verim ze sa telo v tomto nastartuje nech mozeme poctivo snazilkovat, inak objednala som si ovu testy, pouzivate ich niektora? uz som zabudla ako ich treba pouzivat, viem ze nemozem testovat z ranneho mocu a este nieco?
@puffu ahoj tak vitaj medzi mami😊 Neber to v zlom ale mas moj obdiv. Mas doma 2 mesacne babatko a skusate uz dalsie. Moj bol take uplakane babatko ze som bola rada ze sme to nejako prezili. A prvu ms som dostala az v 14 mesiacoch. Ale vraj telo je po porode velmi nabudene na dalsie tehotenstvo takze urcite sa ti coskoro podari. Tak drzim palce😊
@veroniq85 dakujem..😉 my sme stale chceli mat deti co najblizsie po sebe, aj ja so sestrou sme iba o 11mesiacov rozdielne a bolo to takto super.. prve mesiace boli pre mamu narocne, hlavne nas dve zosuladit na jeden rezim ale potom vraj to uz bolo jednoduche..🙂 my by sme aj tretie privitali hned..🙈🙊🙉 a mas pravdu.. ja som to mozno aj preto brala za samozrejmost ze sa to hned podari lebo aj lekar aj vsade citam ze zena je po porode najplodnejsia a telo bazi po dalsom tehu..ale nevadi, telo najlepsie vie kedy.. myslim ze som bola aj dost vystavena co sa tyka vitaminov, zeleza v krvy atd kedze som krce do noh dostavala este 7tyzdnov po porode a prsty na rukach ma pobolievaju este doteraz ale tak uz beriem vyse mesiaca tehu vitaminy tak snad sa vsetko rychlo upravi a mimco moze prist do dobreho silneho prostredia..🙂
@enusamt ahoj skus pockat este, ak nevies presne kedy presne prislo k oplodneniu tak nemusis hcg hormon este rozbehnuty.
@matilda72 ahoj tak dnes son kupila rapiclear ciarka zosilnela 18dpo
@nevestienka no vidíš ani mne to nesilnelo nejako rýchlo 😀 ale silnelo to bol základ a teraz má naša bublinka 21 - 25 cm a niečo do 400 g takže držím palce 😀
@matilda72 dakujem a gratulujem k bublinke 🙂
@nevestienka dakujeme. no skús vydržať a testni tým istým od dva tri dni a ked bude tmavnúť tak je to super a je to na dobrej ceste 😀 inak ja som papala vit. e na dobrú stielku maternice a magnezium proti krčom

@andrejta ja chcem to je jasne ale nesnazime sa lebo momentalne som bez prace