Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@matilda72 a @nevestienka
tak nakoniec sa to samo vyvrbilo.. ráno o druhej ma zobudil známy pocit... a veru neklamal, tak šup chytro do kúpeľne prať pyžamo 😀
takže začínam odznova 🙂 ale ďakujem za rady
ahojte snažilky, tak sa znova pridávam k vám 🙂 dnes 1 DC
@enusamt aj ja dnes 1Dc
A ja 31DC a este furt nic 😀 ...ak dnes nepride,tak zajtre testnem asi,aj ked asi nic .Skor mam nervy preco nechodi...pred 2-3dnami tlaky v bruchu ako na ms a dnes voooobec nic a to citim pravy vajecnik skoro cely cyklus......mam podozrenie,ze ten blby Inozitol to zas pokaslal,aj ked nechapem preco to tak je.
@kakatulik možno si tehu 😊 a ako berieš ten inozitol? Ja som ho obj no ešte neprišiel. Ako sa to berie??
@butterfly333 neviem,neviem.....
Ja ma v cps.po 500mg a davala som si 1-0-1,cize 1gr. V Inofolicu su az 2gr a to mi vtedy tiez predlzilo cyklus,preto som zvolila tuto polovicnu davku a tot tiez to je na mna asi vela.
@puffu no ved ty si kratko po porode, ze? Tak to ta obdivujem, ze si sa na to dala hned druhe.ale je to urcite dobre pre deti su ako dvojicky. Spolocne zaujmy a hry😉
@enusamt no teda mrcha mrchata 😀 hadam posledna
@nevestienka ano, Matej ma 2mesiace.. my sme vzdy chceli mat deti co najskor po sebe, teda ani clovek nevie predpokladat kedy sa to podari tak sa detom nechceme nejako branit ale bolo by super kebyze sa podari co najskor.. aj ja som od sestry o 11mesiacov mladsia a bolo to tak super

@butterfly333 ja som bola teraz doma pri mamine, potrebovala som ju ako ked som bola mala. Takze teraz sexujeme tak ako vyda.