Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@majaon my o mesiac dlhsie, od septembra... do vianoc som to neriesila. potom som zacala pit alchemilku (ked som nezabudla a mala som chut na caj), jeden mesiac som testovala aj ovu, ale cely mesiac vyzeral negativne, tak som to vzdala s ovu testami, teraz som si kupila inofolic a kys.listovu, bola som na folikulometrii, kde zistil, ze vsetko je ok na mojej strane... tak verim, ze nam to nejako pomoze. len ja mam teraz aj nejaky ten vnutorny stres, lebo synator ma v oktobri 3roky, a ja nejako nie som pripravena ist do roboty, takze som aj z toho taka nijaka... takze tehu by ma veeeeelmi potesilo a vyriesilo moju dilemu pracovnu... nemyslela som si, ze druhe dieta bude taky problem pocat, kedze jakuba sme dali na druhykrat len tak...
@zvedava29 kamoska to riesila tiez. nemohla kvoli tomu otehotniet. v prvom rade ju poslali na endokrinológiu ale tam mala vsetko ok. ze to je gynekologicky problem. doktor povedal ze kedze ho nema az tak vysoky tak nech skusi ho prirodzene znizit, viem ze jej vtedy kazali upravit stravu, hlavne aby jedla menej bielkovin a potom dlhodobo uzivala nejaky vytazok zo sladkeho drievka, to jej poradila nejaka alternativna liecitelka a pomohlo jej to... umele hormony nakoniec ani nebrala.
@majaon no ja som momentalne nezamestnana, inak som ucila na strednej skole anglictinu a kucharom a casnikom som robila majsterku na praxi, takze robota taky zlaty stred... len ten system ma odradza, mozno je to len tym, ze som mala prisnu sefku na praxi a to ma dost odradzalo od tej roboty a mala som nechut, na angline mi potom bolo uplne super (striedal sa parny a neparny tyzden)... takze tak... viem si predstavit tri roky doma s vlastnym dietatom ako sa nervacit s 20 pubertiakmi... Jakub ide v septembri uz do skolky, a on bol aj dost casto chory,tak sa obavam co tam bude, takze moje tehotenstvo by bolo naozaj "vykupenie" pre nas oboch 😀
@butterfly333 je je je
@kakatulik zajtra mi pride ta materska kašička asi už je neskoro ju brat čo povieš ako odborníčka.
@butterfly333 ale je,no vecer bude asi este pozitivnejsi 🙂
@butterfly333 podla mna si ju mozes este dat lebo ovu je do dakych 24 hodin po pozitivnom teste a trochu nadopovat telo vitaminmi nezaskodi
@martinaj moja tak ako už si po ovu? Bola skor_? Ja minuly cyklus ovu na 21dc a dnes som 13dc a ovu pozit.
@butterfly333 minuly mesiac som nemala a cyklus bol neskutocne dlhy 36dni. Teraz s inofolicom bola klasicky konecne na 14dc, som 3dpo. Ak spermosky vydrzali 24hod tak snad to vyslo 😊
@butterfly333 ano ano pokojne si nasad tu materku kasicku este teraz.Pomoze vystelke rast a doda telu vitaminy 🙂
@martinaj @butterfly333 drzte sa, baby
@butterfly333 vyzera uz pozitiv ale este vecer mozr byt uplne pozitiv ze testovacia bude tmavsia aj rano to tak bude...aj hlien mas?mohli ste troska naserit material a zajtra to tak pekne vypalit 🙂 🙂 🙂 drzim palce
@martinaj aj ja som mala minuly mesiac 35dc tak tento sa musi už podarit.
@veronika1603 spodny robeny teraz o 18.15
@veronika1603 hlien ani nie len som mokrá
@butterfly333 zajtra o 12tej budes mat testovaciu silnejsiu ako kontrolnu 🙂 aj ja somtak mala...krasne testiky 😍 Drzim palce silno
@butterfly333 no super tak kludne mozte ist nato.ja by som isla zajtra..este doobeda testla ci bude este tmavsia.neboj ked ovu do 2dni nezmeskas to.a ten hlien mas?
Ahojte baby. Taka vec. MS ocakavam zajtra alebo v stredu. Od piatku mi bolo strasne zle, na grcku, mala som aj bolesti akoby som uz mala dostat kramy a nic. Dnes mi tie bolesti da sa povedat presli a aj som skusala testovat ale bola iba jedna ciarka. Bolesti pred ms mavam ale zvycajne len den pred a nie tak dlho. Myslite ze je to uz stratene?

Ahojte baby, výsledky hp zvýšený testosterón.! Ovulácia ukážková, všetky výsledky ukážkové, akurát testosterón. Joj. Bola som sa objednať na endokrinologii, termín mi dali až koncom júna. Paráda