icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

lily1983
15. máj 2016

@matrix87 :D no budem aj ja uz poslusne :D
@5ka_es kupila som lady max v maxe a su tam dva za 3 aj nejake drobne..

veronika1603
15. máj 2016

@lily1983
@matrix87 nam sa zadarilo tak ze som po sexe dala vankus pod zadok a tak som aj zaspala.sprcha a wc az rano.mozno natom nieco bude 🙂

monilik
15. máj 2016

@kotatko1232 moja boli to ale cas to spravi. odislo preto ze nieco nebolo v poriadku, ale to neznamená ze ďalší krát to dopadne rovnako. nevzdavaj sa svojho sna, bude ta to stale matat budes nad tym rozmyslat. sadnite si s muzom, povedz mu ako sa citis a co to pre teba znamena, ak je aspon trochu empaticky tak to musi pochopit a ak ta lubi tak ta musi podporit. v manželstve ste tu predsa jeden pre druheho. drzim prsty, prajem ti aby si sa so stratou rychlo vyrovnala a aby si bola šťastná. ja som potratila v 6tt, bolelo to, ale povedali sme si ze to tak malo byt a radsej takto skoro ako v dalsich mesiacoch.

senselinka
16. máj 2016

@lily1983 na nete majú Dr. Max dve balenia + 3 zadarmo 😉 Ak chces vela testovat, pridas nejaký vitamínik a nad 20€ majú aj dopravu zadarmo 😜👍
https://www.drmax.sk/dr.max-lady-max-test-2v1/

kudusko
16. máj 2016

@senselinka takto túto akciu zlatko stále a nemusíš mať do 20€ stačí dať mesto a dr max lekáreň a máš dopravu zadara👍😘💜

martinaj
16. máj 2016

Ahojte dievcence, ako ste na tom? Ja, ze 3dpo ale podla mna ja neviem, ci sme to stihli.... 😐

leticia22
16. máj 2016

@pepka123 ahoj, ja som brala inofolic asi pol roka a nič, nepomohlo. tak teraz beriem druhý mesiac GYNEX kvapky, inofolic som vysadila. ale asi ho nasadím naspäť a budem brať aj jedno aj druhé 🙂

leticia22
16. máj 2016

@martinaj ahoj. no ja nové nič, ja by som mala mať ovu teraz, a včera sa drahý pozabudol, že tento mesiac si máme dávať pozor, tak teraz budem čakať aj ja čo a ako. 😒

martinaj
16. máj 2016

@leticia22 ved uvidite, vsetko bude ako ma byt. A je nutne to tvoje vysetrenie keby si bola tehu? 😊

leticia22
16. máj 2016

@martinaj No možno nastane ten zákon schválnosti a práve teraz ostanem tehu, keď nemôžem. Ako jasné že keby som tehu, tak na to nejdem, idem na Magnetickú rezonanciu a tam sa v prvom trimestri tehotná nemôže. no horšie je, že termín mám 25.5. a to keby som bola tehu, ani možno ešte nebudem vedieť že som. aaaaach 🙂...ale aj tak sa už chystám budúci týždeň na gyndu, že sa mi nedarí otehotnieť, tak nech so mnou niečo začne robiť 🙂

gitusnatitomi
16. máj 2016

No baby nejdem nic zakriknut 🙂 vcera som mala dostat menzes ale zatial nechodi a dufam ze ani nepridu 🙂 vraciam uz asi 3dni 🙂 a na malu potrebu chodim viac nez dost 🙂 a vcera som si vsimla ze mi stmavli aj bradavky takze na konci tyzdna si robim test 🙂 baby drzte palce

senselinka
16. máj 2016

@kudusko viem, že majú stále, to bol tip pre danú babu, čo kupovala v lekarni. A ja v našej dedine túto lekáreň nemam, preto potrebujem nad 20€... Čo je pre mňa super, lebo iné lekárne majú aj 30-40€. Takze zas len upozornenie na výhody internetového nákupu 😉

kudusko
16. máj 2016

@senselinka aha tak zlatko to je iná vec ja tu mám 3 v našom meste😘👍😍

popilka
16. máj 2016

@5ka_es A aj tu na konovi je baba, co predava testy celkom lacno https://www.modrykonik.sk/catalog/vendor/laurit...

monilik
16. máj 2016

baby... pozrite co som sa dnes docitala: Zrychlit a jinak nabudit spermie prý dokáže i pořádná dávka kofeinu, jež v podobě kávy muži vypijí 2 hodiny před stykem. 😲

majaon
16. máj 2016

@monilik ahoj a myslis,ze to moze byt hocijaka kava,nepisu to tam,ze ci zrnkova,nesca s mliekom atd...? ale asi vyskusame,akurat som 1DC a tak som dufala ☹ no nic,ideme znova...

pepka123
autor
16. máj 2016

@leticia22 jasné vyskúšaj ten INOFOLIC znovu možno to zaberie 😉 mne asi zabral lebo dovtedy nič 😊 ešte mi ostalo zopár sačkov...Tak držím prsty 😉

monilik
16. máj 2016

@majaon fakt neviem, ale podla mna hocijaka ide o ten kofein. myslela som ze to je blbosť ale pridal to tam nejaky MUDr. 😀

megica33
16. máj 2016

@majaon aj ja som 1DC ☹ a tiež to vyzeralo dosť nadejne...snad dalsi mesiac bude nas 🙂

majaon
16. máj 2016

@monilik precitane...dikes 😉

lily1983
16. máj 2016

@monilik a potom sa nam narodia hyperaktivity 😀 😀 😀

lily1983
16. máj 2016

@popilka a budu pozitivne ?? 😀 😀 😀 dala som si vtipnú kávu 😀

monilik
16. máj 2016

@majaon nie je zac, celkom poucny clanok... vidim ze mas aj ty dvoch chlapcov, idete skúsiť dievčatko?

martinaj
16. máj 2016

Aj mne inofolic pomohol uz raz hned a teraz som ho mala tiez, tak snad 😊

popilka
16. máj 2016

@lily1983 No to neviem, ale baby v snazilkach ich chvalili ako spolahlive. Ja normalne zvazujem, ze si zopar objednam, lebo ved inak skrachujem 😀

majaon
16. máj 2016

@megica33 urobime pre to vsetko 😉
@monilik je mi jedno co bude,fakt,lebo starsieho mam s ex-manzelom a aj s nim zije,takze Simonko je da sa povedat sam...no ale mozno trosililinku je ta tuzba po dievcatku vacsia,ale ozaj len malinko 😉 u teba je to ako? tiez asi viac ta baba,nie?

monilik
16. máj 2016

@majaon jasne ze budem stastna v ktoromkoľvek pripade, hlavne aby sa nam podarilo otehotnieť a aby bolo babatko zdrave, ale v kútiku duse dufam ze by mohlo byt dievčatko... myslím že keby sme mali parik tak uz by sme do tretieho nesli... ale ktovie. na druhej strane traja bratia by boli tiez super 😊

leticia22
16. máj 2016

@pepka123 Ďakujem si zlatá, veď tie sáčky jedz ďalej to je vraj dobré v začiatkoch tehu do 3 mesiaca 🙂

majaon
16. máj 2016

@monilik ved toto...to otehotnenie je tusim tym vekom tazsie a tazsie,alebo cim to je...no nic,objednala som si ovu testy a rozmyslam nad Inofolicom,mala som ho aj pri Simonkovi a asi aj jeho zasluhou sa nam podaril na prvy sup 🙂