icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

renimac
13. aug 2016

@dejna20 😀 😀 😀 boze, dik za tento prispevok. You made my day 😉.

renimac
13. aug 2016

@andrejta a co to zmeni na situacii? 🙂 vysvetlim.... ked sme sa zacali snazit, mala som 27, dnes 30. Lenze v skupinach su stovky zien, ktore sa zacali snazit este mladsie a snazia sa dodnes.... 10-13-16 rokov. Ani ty, ani ja nevieme, ci a kedy sa mi podari otehotniet. Mozno o mesiac, mozno o dva, mozno o rok, tri, mozno o 10. Takze si myslim, ze je jedno kolko mam rokov. Lebo nevieme, co bude. Mozem dufat, rezignovat, vysrat sa na to, ale s vekom to nic nema 😉. Moj subjektivny nazor, s ktorym nemusis suhlasit 🙂. A ja to budem respektovat.

dejna20
13. aug 2016

@renimac tak ale ne? Vsak sept za dverami a tuto daka sterilita fici 😧😡

renimac
13. aug 2016

@dejna20 no len co s tym?! Vsetky na disku, opit seba aj muzov a dat rychlovku na WC? 😀

dejna20
13. aug 2016

@renimac 😂😂😂 len toto neviem, ci nefunguje len pre 15rocne a za predpokladu, ze toho chlapa vidis prvy a poledny raz v zivote 😂

andrejta
13. aug 2016

@renimac ja som to myslela skor ako taky psychologicky faktor, ze ked mas napr. 30, tak predsalen mas viac casu sa na to mierne vyflaknut, ako starsia baba. Ale chapem co mas na mysli

renimac
13. aug 2016

@andrejta ved ja viem 😉

renimac
13. aug 2016

@dejna20 ja som vedela, ze v tom bude hacik 😀

lenka_vi1
13. aug 2016

baby idem si pre radu....zacala som merat BT a teplota sa mi pekne drzi dole /mam zaciatok cyklu/, cakam teda kedy sa zdvihne a nastane ovulacia. Prvy den ked vyrazne vystupi teplota znamena ze nastala ovulacia a treba sa snazit???? Alebo je to uz neskoro a snazit sa treba pred vzostupom teploty??? Dakujem za kazdu radu.

kotatko1232
13. aug 2016

@renimac ja budem mat tiez 30 ale 28.8 ...

butterfly333
13. aug 2016

@dejna20 moja čo ty ako testík nebude či som niečo prepasla? My dnes cely den behame po obchodov v blave tak ma nohy bolia jak šlak.

pukita
13. aug 2016

@renimac ja toto tvrdim uz davno ze zena je najplodnejsia v piatok vecer na diskoteke 😀 Ved s mamou sa bavili ze zaujimave ze vsetky prespanky trafili plodne dni 😀 Akoze je to kurnik tazke otehotniet aj ked mas prehlad o svojom tele. Ale citala som clanok ze ovulaciu dokaze vyvolat aj zensky orgazmus...tak asi na tom nieco bude.

jaruskatt
13. aug 2016

no tak tento mesiac nič :-/ Už sa teším na koniec augusta 😉

ria294
13. aug 2016

@andrejta mám 39, tak by som mala rada ešte dieťatko

ria294
13. aug 2016

@renimac
@dejna20 no myslím, že mňa by už na tú disku ani nepustili 😉 možno tak akurat po tie wc 😉

kudusko
13. aug 2016

@ria294 tak sme natom aj my rovnako asi tento cyklus este budem brat tych 5000iu a potom uvidim a ty ako kedy mas dostat?

ria294
13. aug 2016

@kudusko ja som dnes 14DC, čakám ovu, noo len ta sa asi niekde zabudla 😎 ja okrem toho Dčka pchám do seba aj dhea, tak do konca tohto mesiaca uvidím čo bude, lebo asi začiatkom septembra pôjdem do car, myslím, že mi zoberú krv a uvidím, ako sa bude tváriť moje amh, keď sa dopujem všetkým možným 😀 😀

puffu
13. aug 2016

@monilik no kebze mam 20r tak mozno aj my by sme mali 3rocne rozdely.. 😀 ale asi nie kedze sme stale chceli deti blizko seba...no uvidim ako to budem zvladat. 😀 mozn uz to tretie bude s trojrocnym odstupom 😅

kudusko
13. aug 2016

@ria294 aha a odkedy beries dhea a kolko 75mg? ja uz len to decko omega mam este par auz kaslem na vsetko pri tomto amhco uz skusam posledny mesiac a potom ked boh da tak este pride ked nie tak nie.

nevestienka
13. aug 2016

@puffu a ako uz sa snazite? Moja sestra ma medzi starsimi dvoma chlapcami 11 mes rozdiel. Ani nevedela ze caka druhe len brusko jej nezislo uplne a kazdy sa jej pytal, ci necaka druhe.a ona ze nie to urcite nie.no ale nakobiec isla k lekarovi a teda potvrdil tehotenstvo .tak mala hned dve radosti.urcite to bolo tazke hlavne zo zaciatku, ale teraz je to uplne ine.uz su velki a na tretieho si ale pockala radsej 2roky a osem mesiacov ;-D. Je to supet ze si sa tak rozhodla, hlavne ze ty citis ze to chces.si mlada takze ten napor zvladnes. Sestra bola vtedy starsia o dost od teba.takze bude to urcite zabava ked sa podari!!!

monilik
13. aug 2016

@puffu tak ja tiež už nemám 20 ale tie tri roky sú pre mňa a moje psychické zdravie akurát 😀

puffu
13. aug 2016

@nevestienka ano, uz na druhom pracujeme od 600nedelia... 😀 aj ms dosla hned po 600nedeli tak som myslela ze sa to pekne rozbehne vsetko v tele a verili sme ze ms nepride, dnes som 34dc a ani ms a testy biele 😠 tak verim ze sa ms rozbehne a coskoro budeme cakat druhe..🙂
Ja som od sestry o necelych 11mesiacv mladsia a bolo to takto super, este sme aj v rovnaky tyzden maturovali.. 🙂

puffu
13. aug 2016

@monilik tak ja som zatial optimista... 😀 ze prve v 28, druhe 29a tretie v 30tke... 😀 ale tak naozaj uvidim kebyze sa nam podari hned druhe ci si trufnem aj na tretie takto hned...ale tak detom by som sa nechcela nejako branit do tej 35tky alebo do 3-4kusov.. 😀

monilik
13. aug 2016

@puffu ja prvé 26 druhé 29 a tretie,ak všetko dobre dopadne 32...a tým by som skončila 😀

puffu
13. aug 2016

@monilik mne by tiez tie 3stacili ale muz strajkuje ze on radsej 2 alebo potom 4, ze nechce nepar, no ale tak tri deti aj jednoduchsie nalozim do auta ako 4, ale tak sme rodinne zalozeni tak muza urcite prehovorim na tie 3deti a mozno on mna neskor na tie 4... 😀

monilik
13. aug 2016

@puffu super 😀 tak nech sa všetko podarí podľa tvojich predstáv 😉

ajana1
13. aug 2016

@puffu @neviestka @puffu inak zeny nechcete pocet deti radsej riesit v pm?

monilik
13. aug 2016

@ajana1 v PM???

puffu
13. aug 2016

@monilik ani ja netusim co to je 😕

ajana1
13. aug 2016

@monilik personal message