Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@andrejta a co to zmeni na situacii? 🙂 vysvetlim.... ked sme sa zacali snazit, mala som 27, dnes 30. Lenze v skupinach su stovky zien, ktore sa zacali snazit este mladsie a snazia sa dodnes.... 10-13-16 rokov. Ani ty, ani ja nevieme, ci a kedy sa mi podari otehotniet. Mozno o mesiac, mozno o dva, mozno o rok, tri, mozno o 10. Takze si myslim, ze je jedno kolko mam rokov. Lebo nevieme, co bude. Mozem dufat, rezignovat, vysrat sa na to, ale s vekom to nic nema 😉. Moj subjektivny nazor, s ktorym nemusis suhlasit 🙂. A ja to budem respektovat.
baby idem si pre radu....zacala som merat BT a teplota sa mi pekne drzi dole /mam zaciatok cyklu/, cakam teda kedy sa zdvihne a nastane ovulacia. Prvy den ked vyrazne vystupi teplota znamena ze nastala ovulacia a treba sa snazit???? Alebo je to uz neskoro a snazit sa treba pred vzostupom teploty??? Dakujem za kazdu radu.
@renimac ja budem mat tiez 30 ale 28.8 ...
@dejna20 moja čo ty ako testík nebude či som niečo prepasla? My dnes cely den behame po obchodov v blave tak ma nohy bolia jak šlak.
@renimac ja toto tvrdim uz davno ze zena je najplodnejsia v piatok vecer na diskoteke 😀 Ved s mamou sa bavili ze zaujimave ze vsetky prespanky trafili plodne dni 😀 Akoze je to kurnik tazke otehotniet aj ked mas prehlad o svojom tele. Ale citala som clanok ze ovulaciu dokaze vyvolat aj zensky orgazmus...tak asi na tom nieco bude.
no tak tento mesiac nič :-/ Už sa teším na koniec augusta 😉
@kudusko ja som dnes 14DC, čakám ovu, noo len ta sa asi niekde zabudla 😎 ja okrem toho Dčka pchám do seba aj dhea, tak do konca tohto mesiaca uvidím čo bude, lebo asi začiatkom septembra pôjdem do car, myslím, že mi zoberú krv a uvidím, ako sa bude tváriť moje amh, keď sa dopujem všetkým možným 😀 😀
@puffu a ako uz sa snazite? Moja sestra ma medzi starsimi dvoma chlapcami 11 mes rozdiel. Ani nevedela ze caka druhe len brusko jej nezislo uplne a kazdy sa jej pytal, ci necaka druhe.a ona ze nie to urcite nie.no ale nakobiec isla k lekarovi a teda potvrdil tehotenstvo .tak mala hned dve radosti.urcite to bolo tazke hlavne zo zaciatku, ale teraz je to uplne ine.uz su velki a na tretieho si ale pockala radsej 2roky a osem mesiacov ;-D. Je to supet ze si sa tak rozhodla, hlavne ze ty citis ze to chces.si mlada takze ten napor zvladnes. Sestra bola vtedy starsia o dost od teba.takze bude to urcite zabava ked sa podari!!!
@nevestienka ano, uz na druhom pracujeme od 600nedelia... 😀 aj ms dosla hned po 600nedeli tak som myslela ze sa to pekne rozbehne vsetko v tele a verili sme ze ms nepride, dnes som 34dc a ani ms a testy biele 😠 tak verim ze sa ms rozbehne a coskoro budeme cakat druhe..🙂
Ja som od sestry o necelych 11mesiacv mladsia a bolo to takto super, este sme aj v rovnaky tyzden maturovali.. 🙂

@dejna20 😀 😀 😀 boze, dik za tento prispevok. You made my day 😉.