icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

leticia22
16. máj 2016

@pepka123 čosi ja keby som bola tehu určite ho papam v prvom trimestri je to fakt dobre na vývoj plodu kvôli nejakému rastepu a podobne... pekne ho papaj. Over si to aj na nejakej stránke 🙂

monilik
16. máj 2016

@kvetinka18 držím päste 😉

kvetinka18
16. máj 2016

@monilik dakujem 🙂 uvidim co sa bude diat najblizsie dni. Dufam ze mrcha nepride!

rula
17. máj 2016

@kvetinka18 drzim palce aby ms neprisla 🙂

zvedava29
17. máj 2016

@monilik ja ho mám na 4DC/odber/ 1,4 a norma je vtedy nejak 0,8. Bola som sa objednať na endokrinológii, termín mi dali až 21.6, takže to bude asi na dlhšie, ale gyndoška mi povedala, že nie je problém pri otehotnení, lebo že ovulku a hodnoty s tým spojené mám ukážkové, takže by to nemalo robiť šarapatu, ale asi robí, keďže už rok sa snažíme a nič....

kvetinka18
17. máj 2016

@rula dakujem. Zatial stale nic. Ale bolesti mam ako pred ms :( ale nikde ani naznak krvi. Snad 🙂

monilik
17. máj 2016

@zvedava29 píšem si s tou kamoškou a vravi ze vtedy musela vysadit doplnky vyzivy obsahujúce zinok, lebo ze ten zvysuje testosteron, a bola hrozne chuducka a vela cvicila tak trosku polavila v cviceni a sa zacala zdravo stravovat, vyvazene, obmedzila bielkoviny, obmedzila kel, brokolicu, kapustu, kaleráb,bo ze tie prirodzene zvyšujú testosteron, a ze predtým vobec nejedla sladke tak ze si dopriala castejsie bo vraj cukor zvysuje inzulin a ten zas znizuje testosteron.

monilik
17. máj 2016

@zvedava29 ale záleží co je pricinou. u nej našťastie ze to bol zly zivotny styl nemala ani syndrom PCOS ani endokrinologicky problem ani iny zdravotny problem

monilik
17. máj 2016

@kvetinka18 🙂 vyzerá to nadejne 😀 tak nech to vyjde!!!

zvedava29
17. máj 2016

@monilik jej, ďakujem za rady, skúsim sa nejak ináč stravovať, nebudem brať nič okrem gynexu, ten vraj upravuje hormonálnu nerovnováhu, a uvidím čo mi povedia na endo....

monilik
17. máj 2016

@zvedava29 skus, drzim prsty nech sa ti to upravi a babo sa podari 😉

zvedava29
17. máj 2016

@monilik obvolávam endokrinologov a nikto nemá skorší termín ako v júli, hrozné, ale asi to tak má byť...

monilik
17. máj 2016

@zvedava29 to poznam, mamina vzdy caka 4 mesiace na termin na endokrinológii. ale dovtedy mozes skusit prírodné metody 😉 jaj este to sladke drievko skusim zistit

ajana1
17. máj 2016

@monilik @zvedava29 len s tym sladkym drievkom opatrne lebo zvysuje krvny tlak. S tymto by som urcite len tak neexperimentovala. Nehovoriac o tom ze je fakt hnusne ;)

monilik
17. máj 2016

@zvedava29
@ajana1 akurat to preberame s kamoskou, tak pise ze mala objednany deglycirizinovy extrakt zo sladkeho drievka zo zahraničia bo ze u nas sa to nepredava ze ten by mal byt bez vedlajsich škodlivých ucinkov a tiez pise ze by sa to asi bala brat bez konzultacie s niekym kto sa v tom vyzna ze jej davku presne urcila ta pani podla vysledkov podla hladiny testosteronu. ale ze ta pani uz zomrela 😕 ze uz mala vyse 80 rokov. ale ze sladke drievko je obsiahnuté kadekde v cajoch sladkostiach v malych davkach tak ze to by mozno skusila.

matulikm
17. máj 2016

@zvedava29 ja som sa bola objednať minulý týždeň a objednali ma na 16.12.2016!!! hrozné ☹ som z toho fakt mimo, keďže sa nám nedarí babo, a na tom vyšetrení mi záleži ☹ aj mojej gyn. ☹ hrozne

ajana1
17. máj 2016

@monilik ved to ze to sladke drievko je v dost produktoch. Neviem ako na Slovensku ale napriklad tu maju aj cas zo sladkeho drievka ale je na nom napisane upozornenie ze nie viac ako 2 salky denne a ludom s vysokym tlakom sa neodporuca. Inak nechapem ze su take dlhe cakacie lehoty to sa mi zda fakt brutal. Aspon v Holandsku ked nie je prilis vysoka odchylka tak ti vie niektore lieky predpisat aj vseobecny lekar lebo nie vsetko musi aj endokrinolog liecit.

monilik
17. máj 2016

@matulikm hrozne ☹

monilik
17. máj 2016

@ajana1 ano aj tu sa da kupit taky caj

zvedava29
17. máj 2016

@matulikm veru že hrozné, a to ja sa zlostím že 21.6 je neskoro...

matulikm
17. máj 2016

@monilik ja som z toho taká nešťastná že konec .-(
@zvedava29 no...je to síce až v júni, ale ja až v decembri ☹ to je hrozné..gyn ma poslala na vyšetrenie, lebo sa jej niečo nezdá, a keď chceme mať bábo, musí mať všetky výsledky aby nasadila liečbu...a oni ma objednajú na december ☹

zvedava29
17. máj 2016

@matulikm a neskúšala si niekde v inom meste?

matulikm
17. máj 2016

@zvedava29 Hej, ešte sme čakali do dnešného dňa, či sa cez známu nepodarí skôr, ale ak nie, tak ideme skúšať iné mesto/á, aby som do 3 týždňov mala vyšetrenie za sebou...keďže o 3 týždne som objednaná na gyn, aby sa určilo čo ďalej... ☹

monilik
17. máj 2016

@matulikm urcite vyskusaj v inych mestach. držím palce

kotatko1232
17. máj 2016

@matulikm ako sa vola to vysetrenie idem na nieco pozriet 😀

matulikm
17. máj 2016

@kotatko1232 vieš čo? ani neviem, je toho viac, doktorka to rozpísala na odp. lístok. Komplexné vyšetrenie, ktoré robia na endok...myslím, že to len vezme krv a urobia sa dáke testy....ktoré sú ale pre mňa moc dôležité

matulikm
17. máj 2016

@monilik ďakujem krásne 🙂 ♥

kotatko1232
17. máj 2016

@matulikm ved mi sme si uz pisali v spravach preto sa pytam 🙂

matulikm
17. máj 2016

@kotatko1232 joo jooo 🙂 akurát sa to pokúšame vybaviť v inom meste, tu navôkol, ak sa nebude dať, tak budem musieť isť ďalej, predsa do decembra čakať nebudem ☹ kebyže ešte do mesiaca, OK...ale takto? :-/

popilka
17. máj 2016

@matulikm To je fakt hrozny termin. A je to priserne, ze ked nemas nejakeho znameho, tak nemas sancu