Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@lenka_vi1 tak mi prve to bola rychlovka.sla som ba pn v pondelok v sobotu sme zacali skusat a po skoro 3tt som volala uz doktorovi ze mi vysli // ale silne poslem foto 😉
@lenka_vi1 to bolo v roku 2012 hned na prvy krat 😉
@kotatko1232 super...aj ja už chcem 🙂
@lenka_vi1 uvidiis budes len nemozes sa stresovat mysus byt kludnaa.mne dr povedal ze dobre ze som sla na Pn nestresovala som sa vtedy vobec
@mausy21 chod na Pn a uviduus zadarii sa 😉
@kotatko1232 praveze ja pracujem z domu takze nestresujem vobec 🙂
ahojte žienky... tak v nedeľu mi skončil MS po 4 dňoch, ale ešte do dneška mám také jednorázové krvácania... hádam už konečne skončilo... teraz nervozne sledovať či, kedy a ako príde ovu . jaj
@lenka_vi1 ano..tak super a aku mas pracu?? na doma?? ja momentalne nemam ziadnu pracu
@kotatko1232 mame e-shop 🙂
@enusamt aj mne v nedelu skonča ms dnes 7dc
@butterfly333 tak to sme na rovnako 🙂
@enusamt
@butterfly333 ja 20dc
@kotatko1232 joj.. chcela by som tam už byť... akurát, že teraz pred ovu aspoň nemám nervy s myšlienkami či sa podarilo alebo nie 🙂
@enusamt veed neboj budes aj ty..v sobotu idem na svadbu tak sa aj tesim bratranec sa zeny a zevraj kolaciky budu mat az 2000ks umrela som 😲 ja nejako neverim ze sa nam to podarilo..
@kotatko1232 umrela od toľkého blaha? :D ale inak.. my sme mali 25 člennú svadbu a 1000 koláčikov a pomizli :D
@enusamt no ze tam priberiem aj 200kg ufff
@kotatko1232 preco netestnes???
@mausy21 ved to je este skoroo nedavno bola ovulka
@kotatko1232 ahaaa
@mausy21 v sobotu-nedelu som mala ovulku
cize este takych 11 dni pockam a uvidim ci dostan MS alebo uz konecne nie na 9mesiacov.
My skusame uz dva roky to budu v oktobry a stale sa nedari uz som stoho taka vseliaka uz si aj hovorim že nebudem nato mysliet ale v hlave to beha stale. Uz sme boli aj na dovolenku myslela som že to bude ok ale ne. Tak sa zacinam zmierovat s tym ze sa nezadari
@zabka12 stačí ísť na tehotnskú kalkulačku na nete zadať poslenú ms a ono ti to vypočíta ktorý týdžeň ale týždne tehu sa rátajú od poslednej ms a nie od ovu lebo to nikdy nevieš presne ak ta samozrejme nesleduje dr a ti nepovie kedy prasklo vajíčko lebo ani bt ani testy niesú vždy na 100 percent a k oplodneniu môže dôjsť myslím, že do nejakých 24 hodín 😀 😀 ak sa nemýlim čo je dosť možné 😉 😉

@butterfly333 sme natom tusim rovnako...och cele zle v robote mam pri sebe dve tehule cele na nervy