Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@popilka Veď to ☹ doktorka ma podozrenie, a chce nasadiť liečbu, no na to potrebuje komplexne vyšetrenie od endok. a mám prísť až v decembri??? veď do decembra sa to môže nedajbože zhoršiť ☹ ooch ani neviem či som na*ratá, či smutná ☹ neviem...len ma mrzí, že zase je to o tom, že ja ako obyčajný človek doplácam na to, že si zdravotné poisťovne neplnia svoje platobné povinnosti, aj keď ja si ich plním ☹
caute, potrebujem od vas povzbudive slova typu: asi si v tom, alebo nieco na ten sposob... Dnes ma bolia prsia, ale len na dotyk, a mierne ma akoby picha v podbrusku, take tie predmenstruacne bolesti alebo pichanie... ms mam mat az o tyzden v utorok... (a teraz cakam tie pozitivne reakcie 😀 )
@veronika1603 no prave som prišla z prace tak som ovu testíi robila až teraz počkám kým zaschne ,inak včera som bola taka unavená že som už o 19.30išla spat,tak ani sex nebol ved tri dni predtým bol no a dnes v robote ma riadne bolelo podbruško aj teraz takže po dlhej dobe cítim ovu,som vlhka mokra ale či je hlien ani neviem nosím slipovu vložku do prace ale je riadne premočená tak snad sa zadarí konečne,inak dnes mi prišla ta včelia kašička hned som si dala. 😀
@butterfly333 tak ak je ovu dnes, sup este na muzicka a máte poistene 😉
@butterfly333 ahojky,citala som si o tej kasicke,ale som alergicka na pel,tak asi by som to nemala...no neva,teraz Inofolikujem 🙂 akurat,ze mrcha sa vcera rozbiehala a dnes nic,cista vlozka,nechapem 😕
@butterfly333 no spodnu test dnesny robrila som ho o pol tretej
@senselinka
@majaon vobec nič na vložke nerozbehla sa???
@butterfly333 zatial nic,ale tehu urcite nie som,nemam priznaky...
@senselinka ano včera nič nebolo lebo som unavena z prace zaspala už o pol osmej ale piatok sobota nedela sme mali sex dnes ma tak velmi bolelo podbruško v robote ešte aj teraz takže po dlhej dobe cítim ovu. 😀
@butterfly333 13.ty den vrchol,cize ovulka dnes az zajtra.
@majaon nemusíš mat priznaky skus testík 😉
@kakatulik No super tak dufam že z toho niečo bude, 🙂 🙂
@butterfly333 musim kupit,ale bojim sa sklamania 😢 ak do zajtra nepride poriadna mrsiska,tak testnem...
@majaon Chápem ta mne aj 5dni meškala a nič ale u teba to možu byt // držím moooc palce. 🙂

@popilka ani cez známych to nie je žiadna výhra ☹ nechápem...proste oni majú limity a basta :-/ zase je to o tom, že človek - smrteľník, ktorý poctivo platí zdravotné poistenie dopláca na to, že zdravotná poisťovňa má nejaké nedoplatky,alebo neprepláca alebo neviem čo..a kvôli tomu Vás nezoberú skôr, lebo máte danú poisťovňu.... ☹