Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@kvetinka18 držím päste 😉
@monilik dakujem 🙂 uvidim co sa bude diat najblizsie dni. Dufam ze mrcha nepride!
@kvetinka18 drzim palce aby ms neprisla 🙂
@monilik ja ho mám na 4DC/odber/ 1,4 a norma je vtedy nejak 0,8. Bola som sa objednať na endokrinológii, termín mi dali až 21.6, takže to bude asi na dlhšie, ale gyndoška mi povedala, že nie je problém pri otehotnení, lebo že ovulku a hodnoty s tým spojené mám ukážkové, takže by to nemalo robiť šarapatu, ale asi robí, keďže už rok sa snažíme a nič....
@rula dakujem. Zatial stale nic. Ale bolesti mam ako pred ms :( ale nikde ani naznak krvi. Snad 🙂
@zvedava29 píšem si s tou kamoškou a vravi ze vtedy musela vysadit doplnky vyzivy obsahujúce zinok, lebo ze ten zvysuje testosteron, a bola hrozne chuducka a vela cvicila tak trosku polavila v cviceni a sa zacala zdravo stravovat, vyvazene, obmedzila bielkoviny, obmedzila kel, brokolicu, kapustu, kaleráb,bo ze tie prirodzene zvyšujú testosteron, a ze predtým vobec nejedla sladke tak ze si dopriala castejsie bo vraj cukor zvysuje inzulin a ten zas znizuje testosteron.
@kvetinka18 🙂 vyzerá to nadejne 😀 tak nech to vyjde!!!
@zvedava29
@ajana1 akurat to preberame s kamoskou, tak pise ze mala objednany deglycirizinovy extrakt zo sladkeho drievka zo zahraničia bo ze u nas sa to nepredava ze ten by mal byt bez vedlajsich škodlivých ucinkov a tiez pise ze by sa to asi bala brat bez konzultacie s niekym kto sa v tom vyzna ze jej davku presne urcila ta pani podla vysledkov podla hladiny testosteronu. ale ze ta pani uz zomrela 😕 ze uz mala vyse 80 rokov. ale ze sladke drievko je obsiahnuté kadekde v cajoch sladkostiach v malych davkach tak ze to by mozno skusila.
@monilik ved to ze to sladke drievko je v dost produktoch. Neviem ako na Slovensku ale napriklad tu maju aj cas zo sladkeho drievka ale je na nom napisane upozornenie ze nie viac ako 2 salky denne a ludom s vysokym tlakom sa neodporuca. Inak nechapem ze su take dlhe cakacie lehoty to sa mi zda fakt brutal. Aspon v Holandsku ked nie je prilis vysoka odchylka tak ti vie niektore lieky predpisat aj vseobecny lekar lebo nie vsetko musi aj endokrinolog liecit.
@matulikm ako sa vola to vysetrenie idem na nieco pozriet 😀
@kotatko1232 vieš čo? ani neviem, je toho viac, doktorka to rozpísala na odp. lístok. Komplexné vyšetrenie, ktoré robia na endok...myslím, že to len vezme krv a urobia sa dáke testy....ktoré sú ale pre mňa moc dôležité
@matulikm ved mi sme si uz pisali v spravach preto sa pytam 🙂
@kotatko1232 joo jooo 🙂 akurát sa to pokúšame vybaviť v inom meste, tu navôkol, ak sa nebude dať, tak budem musieť isť ďalej, predsa do decembra čakať nebudem ☹ kebyže ešte do mesiaca, OK...ale takto? :-/

@pepka123 čosi ja keby som bola tehu určite ho papam v prvom trimestri je to fakt dobre na vývoj plodu kvôli nejakému rastepu a podobne... pekne ho papaj. Over si to aj na nejakej stránke 🙂