Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@crazy_girl1 ak máš tento tak je tam aj kolonka graf ze sa to tam da vyznačiť, ale asi teda myslíš nejakú inú apllikaciu.Nieje zač rado sa stalo 🙂
@crazy_girl1 ahoj aj ja mam ten ruzovy kvietok ☺ daj si graf a tam mas hore vahu a pri nej je sipka na teplotu, musis sa tam len posunut.. a pluskom pridas teplotu
@normab @suesue1983 ďakujem, kočky, nasmerovali ste ma. Našla som 🙂 Asi to skúsim, s ovulačnými paličkovými testami som sa príliš neskamarátila...
mozem sa spytat ci niekto berie inofolic lebo neviem ci mozem sucasne spolu z progesteronom uživať
@marcopollo brala som ho ,pred týždňom som ho vysadila. Neviem, ale myslím, že by nemal mať vplyv na progesteron....
@ria294 zajtra musim volať gyne. spytam sa jej
@marcopollo myslim ze nie.
@marcopollo za to nič nedáš a budeš si istá, keď tam zavoláš.... inofolic je doplnok
@kakatulik od prveho dna ms beriem inofolic a na 17 den od ms mam brať progesteron na desať dni a neviem či uživať spolu , zavolam svojej gyn. pre istotu
@rula
@butterfly333
@kotatko1232
@renimac
@lenka_vi1 baby trafili sme sa kuk...tu je graf.takze vcera tutumutu a dnes uz zvysena teplota myslite ze to staci takto mozem to brat ako 1dpo...inak sme sa snazili kazdy druhy den..co vy na to???dufam ze aj partnersky balicek uz zafunguje tento mesiac...😊😊😊verim mu,neviem preco ale verim a spolieham ze nam pomoze.
@mausy21 ja so myslim ze tento krat sa to iz podari.teraz vela ananasoveho dzusu musis pit 😉
@kotatko1232 zasa ananas co??po ula som ale ze hlavne ten stred z ananasa
Inak mne ten Inofolic uplne rozhadzal cyklus🙏Som ho
potom prestala brat. Ja som vzdy otehotnela aj ked neuspesne to skoncilo,ked som pila od zaciatku menzesu po ovulaciu alchemylkovy caj.😉

@suesue1983 Jeeej, ďakujem, to mám 🙂 ale veru na meranie teploty som ešte nenatrafila, skúsim pohľadať, vďaka 🙂