Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@butterfly333 tak veru - sup sup na muzicka dnes 😉...drzim palceky 🙂
@majaon to určite tým nebude
@blanch12 Dakujeem no snad sa už zadarí po dvoch rokoch by to bolo fajn.
@butterfly333 no ved uvidim 😉 a tebe drzim palceky nech splodite ten zazrak v tychto dnoch 🙂
Ahojte.tak co noveho babeny? U mna mrcha v plnom pruude !!! Tak snad to vyjde na dalsi krat.... :(
@majaon dakujem snad a laparka a aj včelia kašička k tomu dopomožu.
@butterfly333 vcelia kasicka je zazrak (vratane ceny za ňu 😀 ) ale nieco na nej bude, ked normalne vcielky žiju 3 tyzdne, a kralovna ktora papa len tu kasicku cez 3 mesiace
@korytnacka1981 Aj ja verím že je to zázrak a že mi pomože,kašlat na peniaze nebola až taka draha ked si predstavím kolko som už penazí minula a stále nič.
@kvetinka18 aaaach. dnes som si myslela, ze Ti nepride...
@kvetinka18 to ma mrzí 😒
@butterfly333 tak super ze je aj hlien.my sme dali 15.3 potom az 19.3a graf mi vyznacil ovu 20.3 a stacilo to a vyslo...potom az za tyzden bol sex.takze nam to muselo vyjst den pred ovu.ale od toho 15.3mam znacene velmi vlhko ale len medzi rodidlami na nohavkach som to nebadala.drzim palce a vydrz co najdlhsie lezat.
zienky mam otazku... chodim na aerobik a step-aerobik uz skoro rok dvakrát do týždňa... zajtra by mala byt ovulka a mam aj aerobik... myslite ze mozem chodit dalej alebo tym mozem ovplyvniť pocatie? asi blba otázka ale neviem si rady...
@veroniq85 hrozné ☹ gyn je presvedčená, že treba komplexne endokr. vyetrenie. Ale že počkáme na výsledky z krvi, aby sme si neboli na 97% isté ale na 100% no a dnes prídu výsledky...tak som zvedavá. Ale aj ona to vidí na endokr. vyšetrenie, ktoré by jej veľmi pomohlo ☹ uvidím čo bude dnes poobede, či už mi aj nasadí liečbu, alebo ešte nie ☹
Ja mam tieto dni ovulku a muža v pondelok bolel zub až hlava,včera mu z neho ťahali nerv a dávali atb vložku,jaaj plačkal večer ze bolí😞,dnes ci boli,nebolí bude musieť😜
@veronika1603 o my včera ako mse mali sex tak mm vravel že som moc mokra že to až tečie zo mna a take moooc natahovacie som mala tak super snad sa to podarí.Dnes som skusila zmerat BT a 36,9 tot moja poovulačna
@butterfly333 noo tak supeer...muselo to uz vyjst.v hlieniku preziju aj 5dni aj keby bola ovu dnes rano.ale ked uz aj teplota svedci o prebehnut i tak uz len modlit sa a cakat.ms jasne vie ze si ma dat pauzu takze ju uz necakame...🙂
Ahojte mam na predaj ovulacne testy women secret right time dve balenia. V jednom je 20 kusov cize 40 kusov dokopy za 20€ uz aj s postou ak ma niekto zaujem. Pre mna boli velmi spolahlive
@veronika1603 Ano moja ja verím že sa už konečne zadarilo modlím sa za to každý den,a hlavne za zdravie mojich detí,na inom nezáleží, 🙂 🙂
@butterfly333 Znie to nadejne 🙂 Dufam, ze sa dostanu tam, kam maju 😉
@butterfly333 drzim paste nech je to tam!!! 😉
ahojte baby, dnes som objednala partnerský balíček inofolic+folandrol, nevedela som sa rozhodnúť či znovu gynex alebo sa vrátiť k inofolicu a nakoniec zvíťazil inofolic. Lenže už aj pre manželíka, tak dúfam, že to už bude to pravé orechové...

@butterfly333 napadlo mi,ze ci to nemoze byt tym,ze som si vcera dala prvy sacok Inofolicu,kedze som myslela,ze som 1DC a nejako sa mi posunula ms?