Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@puffu super gratulujem !!! 🙂
@nevestienka dakujem...🙂tak sa stretneme urcite v aprilovkach..🙂
@puffu vychádza ti to na apríl? tak to je super..
jaaaj som 1 DC , prave prisla ms a vzala to zhurta....
@rula to fakt???viéš co už sme zostali len mi.z našej skupiny ktore netehuluju...už ma to akože fakt nebaviii!!!ja som sa rozhodla ze tento mesiac to dam a urobim krasny darcek pre dcerku aj mm ked mi termin vychadza na maj a hotovo!!a ak ta mrcha predsa len dorazi tak to potom uz iny bordel s nu narobim!
Dobrý večer kočky zase sa hlasim.bola som na kontrole resp.na folikulometrii,no teraz to vyzeralo už lepšie Z 10mm narástli na 17mm.pravy vaječník mám polycysticky -príliš tomu nerozumiem. No V závere som O.k.len manžel sa má objednat na spermiogram, len on to razantne odmieta.neviem ako ho tam dostať. Som už Z neho stratená,vynervacena.uz ma opúšťajú sily S takýmto prístupom mm.
@mausy21 akoze len vy???? Este je nas tu dost vela, ver mi... ci uz sme z nejakeho dovodu vyradené? 😉
@kotatko1232 možno objednali nejakú chybnú várku 😂 Ale prajem aby to bola dobrá várka a dobrá sprava pre teba 😉
@senselinka nemyslela som tutoskupinu zlato.mame aj sukromnu tu s rulu...len uz vsetky z tej skupiny su tehu 😆
@kotatko1232 a co tak poslat fotky vyrobcovi a podat oficialnu staznost? Ak je to seriozna firma Tak ti aspon posle peniaze spat a mozno aj nieco naviac
@kotatko1232 hej riadna ryha...mne sa aj zafarbila a nebola som tehu 😕
@mausy21 aha, lebo tu to potom dost blbo vyznelo 😝
@mausy21aj ja som tu!😅ja neriesim uz nic😁ked bude bude ak nie nie. .
@hennyinnsbruck jeeej ahoooj.ty žiješ??posledny mohykani sme tu..haha..
@senselinka tak sa ospravedlnujem ale v sprave bola oznacena ona takze to patrilo v prvom rade jej.
@mausy21 to je vporiadku, ale je to verejna skupina a citame to vsetky a vsetky aj vnímame vyjadrenie, ze ste uz posledne, to zas musis chapat ty...
A len na vysvetlenie, toto je moja uz asi piata skupina, stale sa len presuvam, vsetkym radim, pomaham, rovnako aj mnohe dalsie baby ako @renimac @butterfly333 @martinaj @kattulka a dalsie a dalsie... velmi radi by sme uz vypadli, ale hold, ostavame a akurát sa presuvame do dalsej skupiny. Ja uz mam za sebou 5 potratov, roky snazenia, nie vzdy mam pochopenie pre taketo vyjadrenia 😂
A tiez mame s babami sukromku, ale urcite veci si nechavame len na tu skupinu. To nie je nic osobne, nechcem tu rozduchavat ziadne konflikty, len na vysvetlenie, preco som sa ohradila... vyznelo to trosku, akoby "nove" (nie v zmysle kratko sa snaziace, ale novsie v skupine) vytlacili stare, lebo uz sme aj tak odpisane 😅
Ale budem rada, ked vypadneme z toho najkrajsieho dovodu, ver mi 😍
@senselinka ja som už samu seba odpísala 😂😂😂 no čo ti poviem zlato moje.
@renimac netrep 😝
@senselinka och tak to prepac ja som to voobec takto nemyslela..bolo to urcene hlavne jej kedze do sukromnej uz nikto nechodi leno vsetky su tehule a msju asi ine povinnosti.preoac ak som sa ta dotkla urcite to nebolo umyselnr...tiez sa snazime uz dva roky a viem o com hovoris....tak este raz prepač
@mausy21 v pohode, veci si treba vysvetliť, ludia sa potom zbytocne hadaju a obvinuju, lebo sa len veci inak pochopili, ako boli myslene 😉
Drzim palce, aby sa tu ziadna z nas uz dlho nezdrzala 😉
@renimac Baby moje zlate poradte dnes som 16dc ovu asi nebola pár dni do zadu hlien taky mokro biely no a včera večer že dame sex a mm že som úplne suchá vobec to nechcelo íst no velmi tažko to prečo nechápem no povedala som že nebudem merat no včera aj dnes som pre istotu zmerala a 36,6 čiže ovu nebola len prečo som taka suchá zrazu??pijem čistý grep,džús na litre,
@senselinka
@butterfly333 fuu zlatik, netuším. Ja som tiež mala tento cyklus len jeden deň s plodným hlienom.
@renimac ja to kašlem tento mesiac že nerobím ovu a jak to dopadne??ani neviem či bude, 😒
@butterfly333 no čo ti poviem... ja som si už svoje tento týždeň odrevala 😕
@renimac ja som neplakala ani neviem je mi to jedno no nie že by som nechcela byt tehu to ano velmi no asi sa na to vyprdnem od 2.9,by som mala ist do prace trocha vypnem a bude.
@butterfly333 tak vieš... aspoň jedno dieťa by som rada mala. .. A to sme snívali o troch... Možno raz rezignujem. Zatiaľ mi to nejde.
@butterfly333 tento august je celý divný, viaceré hovorili, že mali čudný cyklus a ja som vôbec ovu nemala, tento cyklus sa vôbec neukázala a moje BT nepresiahli 36,5

@lenkastr to nieje kanalik ale az Ryha ..ale nechapem preco na kazdom jednom mi to robi