Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@martinaj co to? A ako sa citis? Co si myslis ty?
@nataliuska ja uz neviem.... Toto som nemala este, iba tehu ked som bola
Mm dnes rano, ze zlatko podľa mna si tehotna.... Ja, ze preco si to myslis? A on, ze som stlstla 😳
Akoze ano ale toto co dal zo seba 🙄
@martinaj bodaj by mal pravdu ;)
Ahojte baby, tiež sa pridávam.. Snažíme sa od mája minulého roka, nie je to až tak nekonečno dlho ale to sklamanie a nervy keď mrcha dorazí sú ubíjajuce 😣 tak hádam sa nám to už všetkým podarí 😊 ja už rozmýšľam nad iui že vyskúšame v júni...
@martinaj ako je to možne kolko si DPO Bt nemeriaš?
Ahojte žienky 🙂 tak teda aj ja sa pridávam 🙂 a dúfam že to do mája "dáme " ;) my sa poctivo snažíme až mam niekedy pocit ze mm už nevládze so mnou :D
@butterfly333 po 21dc som prestala vsetko riesit, ale potom podľa mna hned bola ovula, ale to si len myslim. Takze asi ked tak 14dpo cca
@kchan aj ja pojdem v juni/júli na IUI 😉
@senselinka tak si držíme potom palce a dáme si vedieť či sa podarilo 😉 a kam do centra pôjdeš? Ja sa nejako neviem rozhodnúť
@kchan ja chodím do Gynfivu
Tiez sa k vam pridavam. Je to uz tretia skupina :-/ Tak dufam, ze nam to vsetkym coskoro vyda 🙂
@senselinka my sme tam boli zatiaľ len na spg, a asi tam pôjdem aj na to iui kvôli tomu že to mám aj blízko bydliska aj roboty..A si tam spokojná s prístupom a celkovo?
@kchan tak vieš, všetko závisí od toho, čo očakávas a na aký prístup si zvyknuta...
Ja som bola po 4 potratoch, k Dr. Behunovej ma odporučil iný lekar s tym, že ona je odborníčka na moju dg. Je to skvelá lekarka, vyborna odbornicka, len je trochu svojská... Pôsobí arogantne, odmerane, ale po čase je veľmi milá, priateľská, čo ja ale hlavne oceňujem, nesmierne priama, otvorená a precízna. Keď sme išli s dcerou na IUI, na rovinu nám povedala, že to je posledný pokus a ak nic, adopcia... Niekoho by to možno odrovnalo,ale mna to ešte nakoplo.
Teraz pojdeme k nej urcite znovu a verím, že zas s rovnakým výsledkom 🚼💜
@senselinka tak nejdem tam nadväzovať kamarátstva, preto presne to čo si opísala očakávam. Otvorenosť, priamosť a vysvetlenie ak mi niečo nie je jasné. Verím, že nám tam pomôžu. V máji sa chystáme na kontrolny spg (dúfam, že tam bude zlepšenie) inak asi ani nemá význam ísť do IUI so zlým spg, či?
Baby a neviete mi povedať, či sa môže brať Inofolic spolu s GYNEXOM? Lebo ja idem užívať teraz obe naraz... Alebo GYNEX, Inofolic a Agnucaston?
Ja len tak či sa nepredávkujem alebo či sa mi organizmus nezblázni 🙂
Lebo GYNEX mi pomôhol na PMS... Inofolic mi upravil cyklus... Agnucaston navodil dobru ovulku...
Len vždy som to brala zvlášť a teraz neviem čo s čím skombinovať 🙂 🙂 🙂
@kchan tak závisí, čo je zlý spg... Ak vyslovene treba vybrať 4 živé spermie a pomaly cely zvyšok je zlý,tak to rovno na IVF... Ale ak dokážu vybrať tak,aby vstrekli niekoľko stotisíc relatívne pohyblivých, dá sa to.
Čo mal mm zle?
Ahojte dievčatá 🙂 Rada by som sa k vám pridala aj ja. Prvýkrát som otehotnela pomerne rýchlo, po dvoch mesiacoch snaženia. Ale žial, tehotenstvo skončilo anembryomolou a následným kyretom v 9tt. To bolo v marci. Budúci týžden čakám druhú menštruáciu po kyrete a chceli by sme sa pustiť do snaženia. Momentálne čakám na výsledky z genetiky, ale to zopár týždňov potrvá. Chcela by som najbližší cyklus skúsiť aj ovulačné testy po prvýkrát. Dúfam, že do septembra to bruško dáme všetky 🙂
@senselinka takýto mal.. Nasadila som mu vitaminovu kúru, tak hádam sa zlepší ten počet a pohyblivosť...
pridavam sa,... po 2 neuspesnych IUI a jednom IVF, verim ze tento rok uz to pojde
mame v plane v lete druhe IVF, ziadost uz mame schvalenu
zatial skusame aj prirodzene, samozrejme, to by v tom bol cert 🙂
mam akurat ovulacne testy, tam sa javi vsetko ok, len aby ten spg bol uz lepsi,...
Ahojte.Pridavam sa k vam..My sa snazime cca 2roky.Vysledky v poriadku.Nechapem kde je chyba.Tak dufam,ze do septembra budeme tehulky.Aj ked o sebe pochybujem
💕👍
@veroniq85 No prvé bolo cca 7mesiacov ale to som vôbec neriešila a keď som to najmenej čakala tak bum a test pozitívny a teraz sa snažíme od decembra 🙂 tal dúfam že do tých 7m to dáme 😉 aj moja babka mi stále hovorí že druhé už sa chytí ani neviem ako ale žiaľ asi u mňa to neplatí...

@matulikm nj 3 roky, ale su zienky co cakaju aj dlhsie.,, ale za 3 roky som si uz presla roznymi fazami sklamaniami, casom to vnimas inak, ale mrcha vzdy zamrzi... teraz mame uz jeden pokladik a musim povedat ze i to cakanie na druhe babatko je uz o niecom inom, uz je tu niekto kto ma drzi nad vodou ale zaroven niekto pre koho to babatko velmi chcem, nechcem aby zostal bez surodenca