icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

pepka123
autor
29. apr 2016

@matulikm ojoooj poradiť je ťažké...ja som to mala tak že rozhodla som sa v jeden deň že ideme skúsiť a tak sme skúšali cca 7m a presne vtedy keď som si povedala, že už nebude lebo už mám jeden potrat ☹ tak buuuum a mrcha neprišla 🙂 to bolo radostiiiiii...Takže rada nad zlato je...Nemyslieť na dieťa ale na niečo iné a ono to príde...ale ja teraz nemyslím na nič iné len nato 😂😂😂😂

pepka123
autor
29. apr 2016

@8291 ja som chcela svoje prvé v roku 2014 a druhé že 2016 som na tie parne čísla...no teraz už viem že to isto nebude a dúfam že to bude ešte v roku 2017 aj keď to je neparny kašlem nato 😂😁😀 hlavne nech už je

aluska2999
29. apr 2016

@senselinka to ukáže čas mam odstup zatiaľ od neho....

8291
29. apr 2016

@pepka123 no ja som bola prvýkrát tehotná 2013,vôbec sa mi ten dátum nepačil😞.Dokonca termín pôrodu som mala 18.10 ani to sa mi nepačilo,ze maly škorpión,no a na konci 10tt som potratila,aká som bola len sprostá

salmas
29. apr 2016

@leticia22 Ja som brala aj Inofolic 2x denne, to mi nakázal dr. a aj gynex 3x7 kvapiek. Mne to pomohlo, otehotnela som, ale nedopadlo to dobre. Plus ja som ešte brala aj Duphaston kvôli krátkej LF. A Inofolik som brala stále, nielen do ovulky. Dúfam, že ti to pomôže 😀

butterfly333
29. apr 2016

@pepka123 jaaaj keby to bolo take lahke nemyslet na to. 😒

zvedava29
29. apr 2016

@butterfly333 veru, stále si poviem, že na to nebudem myslieť, ale nedá sa to, v kuse na to myslím ☹

butterfly333
29. apr 2016

@zvedava29 ved to nedá sa nato nemyslet aj ked si doma čítam knihy no pridem na PC a hned sem .Noje to tažke snad ked najdem novu pracu tak nato trocha zabudnem.

perlycka
29. apr 2016

@pepka123 2roky sme si nedavali pozor.Testy a vysetrenia sme zacali riesit az tento mesiac.A uz aj zacinam hormonalnu liecbu od pondelka...

perlycka
29. apr 2016

@butterfly333 Sak toto

butterfly333
29. apr 2016

@perlycka a čo ty zistili??aj my sa snažím už skoro dva roky sme obaja ok teraz som podstupila laparku a hysteroskopiu tak čakám kedy sa zadarí,

perlycka
29. apr 2016

Ja som bola tiez asi tehotna.Aspon tak sa doktor vyjadril.V 2013 mi meskala mrcha 7dni co u mna nikdy nebolo.Rano ma natahovalo jak macku a este aj mamka moja si vsimla,ze som ina.Mami to asi vidia...Hovorila mi,ze som urcite tehotna ale ja som si to nechcela priznat.Tak som si povedala,ze este pockam jeden den a kupim si test.Ale zacala som neskutocne krvacat.Doktor mi potom povedal,ze to bolo este na zaciatku a ked sa to chcela zabyvat tak to moje telo neprijalo.Spontanny potrat.Skoda co uz...

perlycka
29. apr 2016

@butterfly333 Nic nezistili vsetko mam ok.Aj mangel ma spermiogram dobry.Doktor mu povedal,ze moze darovat spermie s takymi vysledkami.Uvidime co spravi so mnou teraz ta liecba ci sa zadari alebo nie...

perlycka
29. apr 2016

@butterfly333 A laparku naco?Na diagnostiku?

butterfly333
29. apr 2016

@perlycka ved si pisala že od pondelka začínaš hormonálnu liečbu,ano laparku diag,no mala som myom a cystu.

perlycka
29. apr 2016

@butterfly333 No ved zacinam.Aj cysty som mala.Dokonca tri po sebe.Prve dve sme odstranili tabletkamy a injekciami.Ale na tu poslednu nezaberalo nic.Tak mi ju odstranili laparkou

leticia22
29. apr 2016

@salmas aha škoda to ma mrzí... dúfam že to nebolo tou kombináciou 🙂 ok tak skusim aj ja a držím palceky aj tebe ale aj s úspešným koncom 🙂

5ka_es
29. apr 2016

Baby tak sa pridávam aj ja ako úúúplný nováčik. S manželom sme sa práve začali snažiť. Ideme práve na vysnívanú svadobnú cestu a to by už bola aká romantika nájsť si // na teste v Španielsku. No pozitívne myslenie a viera, že sa nám to podarí na prvý pokus je jedna vec ALE realita môže byť iná. Pohybujeme sa ale v prostredí, kde sa na nás ľudia pozerajú skôr krivo, že čo nás to tak skoro napadlo (máme 26). Tak ma to niekedy aj napadne čo by som ešte mohla stihnúť a kam sa pozrieť.... Potom, ale človek nakukne do tejto a podobných skupín a povie si, že rodičovstvo sa môže plánovať ale realita môže byť úúúplne iná... Tak Vám všetkým držím palce a aj sebe samozrejme :D

pepka123
autor
29. apr 2016

@perlycka želám ti veľa šťastia nech sa vám zaradí :-*

pepka123
autor
29. apr 2016

@butterfly333 viem že je to veľmi ťažké na to nemyslieť a poviem ti že ja nato myslím aj keď nechcem a pri sexe stále nato že už nech to výjde a v mysli si to želám...Takže viem presne ako sa cítiš aj ostatné... 🙂

pepka123
autor
29. apr 2016

@5ka_es aj tebe želám nech to na ten prvý krát výjde lebo potom je to veľmi na psychiku a to už robí svoje... Takže 🍀🍀🍀🌞

salmas
29. apr 2016

@leticia22 Díky, neboj určite to nebolo tou kombináciou, mne to práve pomohlo na ovulku. Gynex už som začala užívať tiež. Aj ja držím palce 😀

papulka91
29. apr 2016

Babenky dnes som sa dozvedela ze svagrinka je tehotna..tesim sa ale je mi trosku luto ze vsetke okolo su trhotne a ja stale nic mrzi ma to :( ale neda sa nato nemysliet

butterfly333
30. apr 2016

Baby skušala som teda ten test a negat biely no čo už raz sa to podarí dnes som sice 32Dc bt stále 37,2 ale asi nič z toho. 😒

eliwedd
30. apr 2016

@papulka91 tiež nám svagrovci oznámili,že budú mať prírastok.Zmohla som sa len na strohe,gratulujem. Tiez je mi to ľúto,ale oni za to nemôžu.Nedokážem sa jej však pýtať na detaily,ale to zas suvuisi s iným. 😒

michaela_lm
30. apr 2016

@eliwedd ahoj presne aj ja som tak na tom každý v okolí čakajú bábo včera môjho manžela brat oznámil že čakajú babo mne ostali oči pre plač doktor mi dal antikoncepciu že mi to úpravy menštruáciu mám nepravidelnu hormón som mala zvýšený keď vysadim zas sa budeme snažiť

butterfly333
30. apr 2016

Baby ja už kašlem nato neviem nechápem prečo sa nedarí HP v poriadku histologia v poriadku laparoskopia v poriadku AMH v poriadku ovu pravidelne ms tiež vporiadku bez bolesti BT pekne po ovu stupne na 37,0-37,2 až do ms tak nechápem prečo sa nedarí je to ozaj v tej hlave ??? 😕 😕 😕

maryah
30. apr 2016

@butterfly333 ahoj, spermiogram máte dobrý?

butterfly333
30. apr 2016

@maryah jaa to som tam zabudla mm spermio výborný.JaLF peknu 14dní.

pepka123
autor
30. apr 2016

Baby myslíte že mi mohol ten INOFOLIC nejak narušiť cyklus? Lebo MS ešte neprišla a jedla som ho len 13 dní 😱😑