icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

ivec16
29. apr 2016

@matulikm nj 3 roky, ale su zienky co cakaju aj dlhsie.,, ale za 3 roky som si uz presla roznymi fazami sklamaniami, casom to vnimas inak, ale mrcha vzdy zamrzi... teraz mame uz jeden pokladik a musim povedat ze i to cakanie na druhe babatko je uz o niecom inom, uz je tu niekto kto ma drzi nad vodou ale zaroven niekto pre koho to babatko velmi chcem, nechcem aby zostal bez surodenca

nataliuska
29. apr 2016

@martinaj co to? A ako sa citis? Co si myslis ty?

martinaj
29. apr 2016

@nataliuska ja uz neviem.... Toto som nemala este, iba tehu ked som bola

martinaj
29. apr 2016

Mm dnes rano, ze zlatko podľa mna si tehotna.... Ja, ze preco si to myslis? A on, ze som stlstla 😳
Akoze ano ale toto co dal zo seba 🙄

nataliuska
29. apr 2016

@martinaj bodaj by mal pravdu ;)

leticia22
29. apr 2016

@martinaj Zlatik však ja som bola na tom tak isto, ja som dostala na 39 DC mrchu, aaaaaaale ty láskavo po mne všetko neopakuj 😉 a k doktorovi nechceš ísť?

kchan
29. apr 2016

Ahojte baby, tiež sa pridávam.. Snažíme sa od mája minulého roka, nie je to až tak nekonečno dlho ale to sklamanie a nervy keď mrcha dorazí sú ubíjajuce 😣 tak hádam sa nám to už všetkým podarí 😊 ja už rozmýšľam nad iui že vyskúšame v júni...

butterfly333
29. apr 2016

@martinaj ako je to možne kolko si DPO Bt nemeriaš?

jucka27
29. apr 2016

Ahojte žienky 🙂 tak teda aj ja sa pridávam 🙂 a dúfam že to do mája "dáme " ;) my sa poctivo snažíme až mam niekedy pocit ze mm už nevládze so mnou :D

martinaj
29. apr 2016

@butterfly333 po 21dc som prestala vsetko riesit, ale potom podľa mna hned bola ovula, ale to si len myslim. Takze asi ked tak 14dpo cca

matulikm
Autor odpoveď zmazal
martinaj
29. apr 2016

@leticia22 az ked mi vyjde test. Ale tak snad uz MS dorazí 😂 ak nie, tak testujem az v pondelok

zvedava29
29. apr 2016

@martinaj držím palce, nech aspoň ty už máš // 🙂

senselinka
29. apr 2016

@kchan aj ja pojdem v juni/júli na IUI 😉

kchan
29. apr 2016

@senselinka tak si držíme potom palce a dáme si vedieť či sa podarilo 😉 a kam do centra pôjdeš? Ja sa nejako neviem rozhodnúť

senselinka
29. apr 2016

@kchan ja chodím do Gynfivu

lucy717
29. apr 2016

Tiez sa k vam pridavam. Je to uz tretia skupina :-/ Tak dufam, ze nam to vsetkym coskoro vyda 🙂

kchan
29. apr 2016

@senselinka my sme tam boli zatiaľ len na spg, a asi tam pôjdem aj na to iui kvôli tomu že to mám aj blízko bydliska aj roboty..A si tam spokojná s prístupom a celkovo?

senselinka
29. apr 2016

@kchan tak vieš, všetko závisí od toho, čo očakávas a na aký prístup si zvyknuta...
Ja som bola po 4 potratoch, k Dr. Behunovej ma odporučil iný lekar s tym, že ona je odborníčka na moju dg. Je to skvelá lekarka, vyborna odbornicka, len je trochu svojská... Pôsobí arogantne, odmerane, ale po čase je veľmi milá, priateľská, čo ja ale hlavne oceňujem, nesmierne priama, otvorená a precízna. Keď sme išli s dcerou na IUI, na rovinu nám povedala, že to je posledný pokus a ak nic, adopcia... Niekoho by to možno odrovnalo,ale mna to ešte nakoplo.
Teraz pojdeme k nej urcite znovu a verím, že zas s rovnakým výsledkom 🚼💜

kchan
29. apr 2016

@senselinka tak nejdem tam nadväzovať kamarátstva, preto presne to čo si opísala očakávam. Otvorenosť, priamosť a vysvetlenie ak mi niečo nie je jasné. Verím, že nám tam pomôžu. V máji sa chystáme na kontrolny spg (dúfam, že tam bude zlepšenie) inak asi ani nemá význam ísť do IUI so zlým spg, či?

leticia22
29. apr 2016

Baby a neviete mi povedať, či sa môže brať Inofolic spolu s GYNEXOM? Lebo ja idem užívať teraz obe naraz... Alebo GYNEX, Inofolic a Agnucaston?
Ja len tak či sa nepredávkujem alebo či sa mi organizmus nezblázni 🙂
Lebo GYNEX mi pomôhol na PMS... Inofolic mi upravil cyklus... Agnucaston navodil dobru ovulku...
Len vždy som to brala zvlášť a teraz neviem čo s čím skombinovať 🙂 🙂 🙂

senselinka
29. apr 2016

@kchan tak závisí, čo je zlý spg... Ak vyslovene treba vybrať 4 živé spermie a pomaly cely zvyšok je zlý,tak to rovno na IVF... Ale ak dokážu vybrať tak,aby vstrekli niekoľko stotisíc relatívne pohyblivých, dá sa to.
Čo mal mm zle?

peppermint
29. apr 2016

Ahojte dievčatá 🙂 Rada by som sa k vám pridala aj ja. Prvýkrát som otehotnela pomerne rýchlo, po dvoch mesiacoch snaženia. Ale žial, tehotenstvo skončilo anembryomolou a následným kyretom v 9tt. To bolo v marci. Budúci týžden čakám druhú menštruáciu po kyrete a chceli by sme sa pustiť do snaženia. Momentálne čakám na výsledky z genetiky, ale to zopár týždňov potrvá. Chcela by som najbližší cyklus skúsiť aj ovulačné testy po prvýkrát. Dúfam, že do septembra to bruško dáme všetky 🙂

veroniq85
29. apr 2016

@matulikm ja som napr tento mesiac zacala uzivot inofolic a pre muza som kupila folandrol. Ako neviem ci to pomoze ale tak skusim. Mozno ze len potrebuje telo trochu nakopnut. Pri prvom snazeni som neuzivala ziadne vitaminy a trvalo to pol roka.

kchan
29. apr 2016

@senselinka takýto mal.. Nasadila som mu vitaminovu kúru, tak hádam sa zlepší ten počet a pohyblivosť...

ckatka
29. apr 2016

pridavam sa,... po 2 neuspesnych IUI a jednom IVF, verim ze tento rok uz to pojde
mame v plane v lete druhe IVF, ziadost uz mame schvalenu
zatial skusame aj prirodzene, samozrejme, to by v tom bol cert 🙂
mam akurat ovulacne testy, tam sa javi vsetko ok, len aby ten spg bol uz lepsi,...

perlycka
29. apr 2016

Ahojte.Pridavam sa k vam..My sa snazime cca 2roky.Vysledky v poriadku.Nechapem kde je chyba.Tak dufam,ze do septembra budeme tehulky.Aj ked o sebe pochybujem

perlycka
29. apr 2016

💕👍

pepka123
autor
29. apr 2016

@perlycka a neuvažovala si nad umelou reprodukciou? Vieš dva roky už je dosť... keby to u mňa bolo 2 roky tak isto idem...

pepka123
autor
29. apr 2016

@veroniq85 No prvé bolo cca 7mesiacov ale to som vôbec neriešila a keď som to najmenej čakala tak bum a test pozitívny a teraz sa snažíme od decembra 🙂 tal dúfam že do tých 7m to dáme 😉 aj moja babka mi stále hovorí že druhé už sa chytí ani neviem ako ale žiaľ asi u mňa to neplatí...