icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

popilka
18. máj 2016

@majaon A mozno to tam bude 😉 Tak daj potom vediet, ako si dopadla

majaon
18. máj 2016

@popilka dam vediet 🙂 nevies prosim ta aky je najlepsi test,co sa nerobi len z ranneho mocu?

popilka
18. máj 2016

@majaon Na vsetkych je, ze sa moze kedykolvek v priebehu dna, ale jasne, ze rano je to najlepsie. Hlavne, aby bol 10tkovy.

veroniq85
18. máj 2016

@zvedava29 aj ja som skusala tento partnersky balicek prvy mesiac. Bohuzial u nas zatial neuspesne. Uz som zacala spinit takze mrcha sa zrejme pomaly rozbieha... A ako dlho sa uz snazite? My 4 mesiac.

leticia22
18. máj 2016

@zvedava29 ja som tiež brala najprv pol roka inofolic, teraz 3 mesiace beriem gynex a stále nič, tak už neviem na čo pôjdem najbližšie 🙂 ale asi skúsim nosifol...

ajana1
18. máj 2016

@leticia22 kasli na chemiu apod aj ty s nami na matersku kasicku 🙂

leticia22
18. máj 2016

@ajana1 Zlatáááááá 🙂)) a má s ňou niekto už také zázračné skúsenosti? pozerala som že tu o nej píšete 🙂

ajana1
18. máj 2016

@leticia22 pozri temu do maja 2016 otehotnieme tam to dost vela bab dalo a niektore aj za pomoci materskej kasicky. Za pokus nic nedas a zas az taka palka to tiez nie je 🙂 Ked uz nic tak aspon spravis nieco pre svoje zdravie ;)

leticia22
18. máj 2016

no veď v tej skupine som bola aj ja, ale ako som to do mája nestihla, tak som prešla do tejto skupiny 🙂 ale idem to tam mrknúť 🙂

ajana1
18. máj 2016

@leticia22 tak ja este pevne verim ze to do maja dam. Posledny ani nie mesiac sa tam s tymi tehotenstvami vrece roztrhlo tak mozno sa nejake tie bacily aj na mna nalepili (teda s manzelovou pomocou) 🙂

ajana1
18. máj 2016

@leticia22 @zuzka2208 ta v podstate zacala maniu s MK 🙂 mozno ti moze dat nejake tipy

zuzik_24
18. máj 2016

Ahojte dievčatá, idem do toho bruškatenia s Vami 🙂 Držím nám všetkým palčeky nech sa čoskoro zadarí 🙂

butterfly333
18. máj 2016

@popilka Dakujem babenky verím že sa konečne zadarí
@majaon moja a ty šup šup kupit testík chcem vydiet tie // 🙂

sulina7
18. máj 2016

Ahojte babulky 😉 my sa snazime od jula 2015 a stale nic... pred 2 mesiacmi mi doky zistila, ze asi ani neovulujem. K tomu mam aj endometriozu a endo cystu na vajecniku tak mi nasadila Clostik 😊 prvy mesiac vobec nic a teraz skusame druhy. Prve sa podarilo hned a druhe ani za svet. Drzim vam kocky prsteky lebo viem co to je mesiac co mesiac cervene skkamanie 😣

kakatulik
18. máj 2016

@ajana1 moja rec co VMK tyka🙂

renimac
18. máj 2016

@martinaj zaúčam sa a chodím domov zbitá ako pes 🙂

martinaj
18. máj 2016

@renimac moja 😦

renimac
18. máj 2016

@martinaj mmnt som už druhý deň na služobke v KE

martinaj
18. máj 2016

@renimac aj mm 😂

renimac
18. máj 2016

@martinaj nebýva v Hiltone? 😀

martinaj
18. máj 2016

@renimac on tam bol na sluzobke od pondelka a dnes sa presunul k michalovciam niekde 😀

renimac
18. máj 2016

@martinaj ja už zajtra odchádzam a veľmi sa teším domov

martinaj
18. máj 2016

@renimac to ti verim 😊

majaon
18. máj 2016

Zienky moje,ja som normalne cela roztrasena,priatel v praci,som sama s malym doma a ste prve,ktorym to oznamujem - vysiel mi pozit. test teraz vecer aha...aj sa bojim,lebo mam to spinenie stale a bolia ma strasne krize,ale samozrejme sa tesiiiiiiiim 🙂

martinaj
18. máj 2016

@majaon supeeeer, gratulujem 😊

majaon
18. máj 2016

@martinaj dakujem ti,len sa strasne bojim...neviem ci mam ist k Dr zajtra koli tomu spineniu...

martinaj
18. máj 2016

@majaon kolko ti meska? Radsej asi skoc 😊

majaon
18. máj 2016

@martinaj no prave teraz - vcera,dnes - mala prist a od pondelku mam toto...istota je istota,pojdem radsej...

veroniq85
18. máj 2016

@majaon gratulujem. Krasne 2 ciarocky

bublinkamoja
18. máj 2016

@majaon gratulujem! Ja som mala taketo priznaky vzdy v tehu, ale radsej som isla a dostala som duphaston.