Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@reni1512 cysta nad pupkom?? Bola som v aprili na laparke. No ta bolest za pol dna prešla. Mala som cysti no toto som nikdy necitila. Dufam že to už nebude boliet.
@veronika1603 a kde ako si ten pasik nosila?? Na tom papieri je č.úctu.
@ria294 nenatahovala no bola som.v praci robím narazníky na auta no tie maju 3kg.
@butterfly333 ja som mala od jednej dobrej duse kupeny ten pasik normalne z obchodu svateho.a ten bol moc kratky tak sol ho nosila len na krku a modlila sa denne tu modlidbu.po par dnoch som ju vedela a hocikedy cez den som sa ju modlila naspamat.potom ked som otehu asi po mesiaci (po 3mes.odkedy som tam pisala)mi dosiel ten pravy pasik odnich ale uz som ho nenosila.modlim sa kazdy den k bohu aj dominikovi dakujem mu za ten dar ale uz nie tu modlidbu.len taku svoju,svojimi slovami
@monika2101 škodaaaa :( a tak som verila
@butterfly333 a ma sa to nosit opasane na pase.
@calmmeadow no vidis :(
@monika2101 ahoj ako si na tom
@marcopollo ráno na teste duch a o pár hodín silne krvácanie ... takze biedne .... :(
@butterfly333 a prečo si nenajdes laksiu pracu moja
@monika2101 takže asi níč stoho ?
@butterfly333 po laparoskopii?,tak tie bolesti budú pooperačné,kludne,môže byť zjazvene tkanivo v bruchu a potom to môže takto bolieť,hlavne v období ked je rýchla zmena počasia sa jazvy zvyknú ozývať
@mojezlate a kde??
@8291 4.4.mi robili laparku. Neviem od laparky ma vobec nič nebolelo. No uz to nebolí tak asi to nič zvlaštne nebolo.
@mojezlate robota je lahučka len všade sa používaju nohy všade sa musí stát.
@marcopollo nie
@monika2101 inak ak to Bol test s tym duchom co si tu pridavala tak to bol Len kanalik. @kotatko by ti o tom mohlo cele pribehy rozpravat. Nezufaj dalsi mesiac to uz vyjde 😉
@butterfly333 to nevadí ze je tomu 5.mesiacov,jazvy sa vedia ohlásiť aj po rokoch
Hormonálny profil sa robí u gynekológa? Ako mam postupovať pls??
@ignorantka áno urobí ti ho aj gynekolog
@ajana1 nie to uz bol druhy 🙂
@ignorantka ano robi ho gyn. Ibs z krvi na 3-4dc a 21dc
@butterfly333 nie nad pupkom...nad pupkom citis len bolest...mavala som to kazdy mesiac, netvrdim ze to mas aj ty, mna ked tam bolievalo mala som vzdy na vajecniku cystu, alebo su to bolesti zo stahov od laparky.
Ms stale nechodi uz 5 den test negatyvni a stale slabe pichanie pri maternici vcera jedna kvapka krvy a to je vsetko.
Tak ja dnes 1 DC ☹ LF opäť žalostne krátka (len 9 dní ☹ ) ,nepomohol ani vitamín B6,no budem ho brať ďalej a dúfať,že zaberie v ďalšom cykle....Inak neviem prečo mi aplikácia ráta,že som mala LF 10 dní.Ovuláciu som mala som 29.8. a dnes 8.9.prišlo krvácanie....akoby ju rátalo už odo dňa ovulácie,ale ona sa ráta až od nasledujúceho dňa či????
@dejna20 ďakujem.. Čiže ako sa mam objednať? Uz teraz sama alebo mi to musí odsúhlasiť gynekologička najprv?
@ignorantka no tak ja som ss na prehliadke a konzultacii dohodla ze spravime hp. On to povedal sestrickam, ze budem volat 1dc s potom ma objednali tusim 4dc som bola. Ale tak kazdy gyno to ma inak.
V 21dc mi pripisal, ze aj t4 a progesteron treba zobrat, lebo toto neni v zakldnych testoch
@calmmeadow ja mam tiez kratku lf a pomohol mi vitex jahnaci tbl prir progesteron

@butterfly333 mne to prislo.ale uz som bola tehu..priamo od tych dominikancov.ja som si ziadne c.uctu nevsimla takze ani nic neposielala.