Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@alexwarring v strese cakam do najblizsej poradne (v piatok - takmer po mesiaci...) tak potom ti dam vediet co je noveho 😉
@misiatkooo fuuuu je mi to luto....len 5%pohyblivych....ale sanca je....mozno ozaj to umele
@veronika1603 povedal nam pan doktor ze jedine umele oplodnenie a ze nemame stracat cas. Este nas znova objednali zoberu manzelovi krv a znova spermiogram....som zufala a je.mi do placu a manzel je strasne sklamany.
@misiatkooo to ti verim....musis verit a modlit sa.5%je aka taka sanca ale je....staci jedna spravna.oni uz vedia co urobit aby vam pomohli.budem drzat palce
@veronika1603 ano toto nam povedali ze staci jedna spravna. Ja budem stale verit ze sa nam podari ved zazraky sa deju
@misiatkooo jasne treba verit a modlit sa...neboj....vyjde to
@misiatkooo a to bol manžel prvý krát na spermiogram? Lebo sa vraví,že prvý často výjdu zle výsledky aj my sme mali zlé výsledky a ďalší už bol lepší. Takže by som ešte nemala hlavu v smútku 😉
@lenus7 ano bol prvy krat. Mame ist o mesiac znova a este mu budu brat aj krv. Vraj sa vysledky mozu trosku zmenit ale asi nemame cakat zazraky. Strasne to boli 😕 tak velmi tuzime po malickom. Manzela ta sprava uplne odrovnala a velmi zle to znasa
@misiatkooo ale aspon viete Na com ste a mozete zacat insemnaciu. Viem ze to Nie je idealne ale lepsie akoby ste si nahovarali se vsetko je v poriadku a chce to Len cas.
@ajana1 ano to mas pravdu cim skor tym lepsie. Ja len dufam ze sa nam to podari na prvy krat. Teraz sa len rozhodujeme kam ist
@misiatkooo a ma to aj pozitivnu stranku a to taku ze ty si v poriadku takze nebudu musiet do teba tlacit tolko hormonov ak vobec ziadne 🙂 Ja poznam len Helios v Martine a ti pomohli mojim znamim. Inak tym ze mate aj diagnozu tak be vam to mala preplatit poistovna tak si tam skuste zavolat a aspon sa poinformovat. V tejto dobe to nie je ziadna "hanba" si trosku dopomoct ku babatku takze nezufajte.
@ajana1 hej ja by som mala byt v poriadku. Chcem tam co najskor zavolat a informovat sa nech nestracame cas 😊 a hlavne verit ze sa podari. Babo urcite chceme a spravime preto uplne vsetko aby e ho mali za chvilku pri sebe 😊
@misiatkooo uvidíš o mesiac budú lepšie výsledky a ešte je tu predsa IVF verím,že ho to vzalo len nech verí že raz to výjde a netrapit sa lebo to tiež vplýva na spermijky. My sme zmenili aj stravu..jeme viac zeleniny..ja som aj schudla 13kg a tiež zatiaľ nič. A chystáme sa na druhé IVF. Hlavne pozitívne myslieť. Držím palce. 😉
@lenus7 dakujeme krasne si zlata 😊 my mame uz termin v heliose na konzultaciu buduci piatok tak som zvedava co nam povedia. A u vas je aky problem?wau to si dost schudla super to by malo urcite pomoct.😊
@misiatkooo my máme ženská neplodnosť s anovúlaciou aj spojená s mužskými faktormi a endometrioza ale bližšie neurčena..takže z každého rožku trošku tiež nám odporučili IUI alebo rovno IVF,že spontánne otehotnieť sú šance znížené.
Áno pekne som schudla ale uvidíme či to pomôže..teraz čakám na mršku a uvidíme čo bude ďalej.
Všetky čo sme tu pevne veríme,že nám to výjde hlavne nevzdavat sa.. 😉
@lenus7 tak budem drzat palce aby uz mrska neprisla 😊a kolko sa uz snazite? Ja dufam ze nam v tom heliose poradia vkladam do nich vsetku svoju nadej!
@misiatkooo Aj ja silno držím tebe palce ✊ my sa snažíme 4roky..sú páry čo sa snažia ešte dlhšie a predsa to skončí šťastne..tak tie páry sú pre mňa inšpiráciou,že ešte nie sme na tom zlé.Ale už mám 32rokov takže na druhej strane už by bolo aj na čase 😉. A vy ako dlho sa snažíte?
@misiatkooo ahoj, manzel mal tiez velmi zly spermiogram, nasledne zacal brat Fertilman a zmenil stravu- kazdy den salatiky z cerstvej zeleniny - vela zeleru a otehotneli sme o 2 mesiace prirodzene. Strava a vitaminy urobia vela...drzim palce
@lenus7 dakujem 😊mas uplnu pravdu moja znama sa snazila 10r a maju dve zdrave deticky z umeleho oplodnenia 😊takze treba verit a nestracat nadej 😊ja mam 25 a manzel bude mat 28 takze stale je to podla mna dobre. A snazime sa rok len manzel mal operovany semennik ako 5rocny preto nam odporucili spermiogram ktory je cista katastrofa 😕a snazite sa zatial prirodzene ci chcete ist na umele oplodnenie?
@vcielka24 ahoj a tie tabletky vam predpisal urolog?ano urcite chceme aj my do jedalnicka pridat viac ovocia a zeleninky.nepametas sa aky ste mali presne ten spermiogram?
@misiatkooo nie, tabletky nam poradili kamosky co mali podobne problemy a pani v lekarni... hodnoty uz neviem, je to 5 rokov odvtedy.... ale poslali nas do Heliosu v MT na zaklade spermiogramu a ked sme tam sli po dvoch mesiacoch na prve vysetrenia, zistili tam, ze sme uz tehotni
@vcielka24 tak sa nato skusim aj ja opytat 😊 tak potom super keby to tak bolo aj u nas bola by som stastna 😊 ale uvidime nechcem zufat ale chcem verit ze sa nam to podari
@misiatkooo My sme boli na umelom vo februári,ale nevyšlo nám..a od vtedy sme sa snažili prirodzene a teraz sme si povedali,že je čas skúsiť to druhý krát.
Uvidíš zvládnete to.. 👍
@lenus7 joj to ma mrzi ze to nevyslo ale verim a budem drzat palceky aby bolo druhe uspesne 😊a kde ste boli na umelom?a kde planujete ist teraz?
@misiatkooo Ďakujem 😉 my sme boli v Košiciach a teraz sa tam tiež chystáme lebo na blízku nemáme nič viac keďže sme z PO. Menil sa tam personál komplet,tak uvidíme.
@lenus7 tak pokial to mate blizko nemate co riesit 😊a kedy sa chystate?
@misiatkooo hlavne treba bojovat 🙂 a skusit vsetky moznosti. Ste mladi, mate vela casu a nemusite riesit stres kvoli veku.... uvidis ze potom to bude stat za to!! 🙂 🙂

@monilik ahoj, no ja vsetko po starom :/ nie a nie sa zadarit... ty sa pochval s tymrastucim bruskom 🙂