icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

alexwarring
19. sep 2016

@monilik ahoj, no ja vsetko po starom :/ nie a nie sa zadarit... ty sa pochval s tymrastucim bruskom 🙂

monilik
19. sep 2016

@alexwarring v strese cakam do najblizsej poradne (v piatok - takmer po mesiaci...) tak potom ti dam vediet co je noveho 😉

misiatkooo
19. sep 2016

Ahojte dievcata dnes sme boli u urologa a mame tento vysledok 😕 vraj u nas pomoze jedine umele oplodnenie. Co si o tom myslite?

veronika1603
19. sep 2016

@misiatkooo fuuuu je mi to luto....len 5%pohyblivych....ale sanca je....mozno ozaj to umele

misiatkooo
19. sep 2016

@veronika1603 povedal nam pan doktor ze jedine umele oplodnenie a ze nemame stracat cas. Este nas znova objednali zoberu manzelovi krv a znova spermiogram....som zufala a je.mi do placu a manzel je strasne sklamany.

veronika1603
19. sep 2016

@misiatkooo to ti verim....musis verit a modlit sa.5%je aka taka sanca ale je....staci jedna spravna.oni uz vedia co urobit aby vam pomohli.budem drzat palce

misiatkooo
19. sep 2016

@veronika1603 ano toto nam povedali ze staci jedna spravna. Ja budem stale verit ze sa nam podari ved zazraky sa deju

veronika1603
19. sep 2016

@misiatkooo jasne treba verit a modlit sa...neboj....vyjde to

lenus7
20. sep 2016

@misiatkooo a to bol manžel prvý krát na spermiogram? Lebo sa vraví,že prvý často výjdu zle výsledky aj my sme mali zlé výsledky a ďalší už bol lepší. Takže by som ešte nemala hlavu v smútku 😉

misiatkooo
20. sep 2016

@lenus7 ano bol prvy krat. Mame ist o mesiac znova a este mu budu brat aj krv. Vraj sa vysledky mozu trosku zmenit ale asi nemame cakat zazraky. Strasne to boli 😕 tak velmi tuzime po malickom. Manzela ta sprava uplne odrovnala a velmi zle to znasa

ajana1
20. sep 2016

@misiatkooo ale aspon viete Na com ste a mozete zacat insemnaciu. Viem ze to Nie je idealne ale lepsie akoby ste si nahovarali se vsetko je v poriadku a chce to Len cas.

misiatkooo
20. sep 2016

@ajana1 ano to mas pravdu cim skor tym lepsie. Ja len dufam ze sa nam to podari na prvy krat. Teraz sa len rozhodujeme kam ist

ajana1
20. sep 2016

@misiatkooo a ma to aj pozitivnu stranku a to taku ze ty si v poriadku takze nebudu musiet do teba tlacit tolko hormonov ak vobec ziadne 🙂 Ja poznam len Helios v Martine a ti pomohli mojim znamim. Inak tym ze mate aj diagnozu tak be vam to mala preplatit poistovna tak si tam skuste zavolat a aspon sa poinformovat. V tejto dobe to nie je ziadna "hanba" si trosku dopomoct ku babatku takze nezufajte.

misiatkooo
20. sep 2016

@ajana1 hej ja by som mala byt v poriadku. Chcem tam co najskor zavolat a informovat sa nech nestracame cas 😊 a hlavne verit ze sa podari. Babo urcite chceme a spravime preto uplne vsetko aby e ho mali za chvilku pri sebe 😊

lenus7
20. sep 2016

@misiatkooo uvidíš o mesiac budú lepšie výsledky a ešte je tu predsa IVF verím,že ho to vzalo len nech verí že raz to výjde a netrapit sa lebo to tiež vplýva na spermijky. My sme zmenili aj stravu..jeme viac zeleniny..ja som aj schudla 13kg a tiež zatiaľ nič. A chystáme sa na druhé IVF. Hlavne pozitívne myslieť. Držím palce. 😉

misiatkooo
20. sep 2016

@lenus7 dakujeme krasne si zlata 😊 my mame uz termin v heliose na konzultaciu buduci piatok tak som zvedava co nam povedia. A u vas je aky problem?wau to si dost schudla super to by malo urcite pomoct.😊

lenus7
20. sep 2016

@misiatkooo my máme ženská neplodnosť s anovúlaciou aj spojená s mužskými faktormi a endometrioza ale bližšie neurčena..takže z každého rožku trošku tiež nám odporučili IUI alebo rovno IVF,že spontánne otehotnieť sú šance znížené.
Áno pekne som schudla ale uvidíme či to pomôže..teraz čakám na mršku a uvidíme čo bude ďalej.
Všetky čo sme tu pevne veríme,že nám to výjde hlavne nevzdavat sa.. 😉

misiatkooo
20. sep 2016

@lenus7 tak budem drzat palce aby uz mrska neprisla 😊a kolko sa uz snazite? Ja dufam ze nam v tom heliose poradia vkladam do nich vsetku svoju nadej!

lenus7
20. sep 2016

@misiatkooo Aj ja silno držím tebe palce ✊ my sa snažíme 4roky..sú páry čo sa snažia ešte dlhšie a predsa to skončí šťastne..tak tie páry sú pre mňa inšpiráciou,že ešte nie sme na tom zlé.Ale už mám 32rokov takže na druhej strane už by bolo aj na čase 😉. A vy ako dlho sa snažíte?

vcielka24
20. sep 2016

@misiatkooo ahoj, manzel mal tiez velmi zly spermiogram, nasledne zacal brat Fertilman a zmenil stravu- kazdy den salatiky z cerstvej zeleniny - vela zeleru a otehotneli sme o 2 mesiace prirodzene. Strava a vitaminy urobia vela...drzim palce

misiatkooo
20. sep 2016

@lenus7 dakujem 😊mas uplnu pravdu moja znama sa snazila 10r a maju dve zdrave deticky z umeleho oplodnenia 😊takze treba verit a nestracat nadej 😊ja mam 25 a manzel bude mat 28 takze stale je to podla mna dobre. A snazime sa rok len manzel mal operovany semennik ako 5rocny preto nam odporucili spermiogram ktory je cista katastrofa 😕a snazite sa zatial prirodzene ci chcete ist na umele oplodnenie?

misiatkooo
20. sep 2016

@vcielka24 ahoj a tie tabletky vam predpisal urolog?ano urcite chceme aj my do jedalnicka pridat viac ovocia a zeleninky.nepametas sa aky ste mali presne ten spermiogram?

popilka
20. sep 2016

@monilik Ani my nic nove. Co som ti pisala, tak bolo len biochemicke tehu. Teraz som cez ovu mala nejaku mykozu, takze zase nic. Uz som ale taka kludnejsia. Nastupila som do roboty a tak to tak neriesim. A ty ako?

vcielka24
20. sep 2016

@misiatkooo nie, tabletky nam poradili kamosky co mali podobne problemy a pani v lekarni... hodnoty uz neviem, je to 5 rokov odvtedy.... ale poslali nas do Heliosu v MT na zaklade spermiogramu a ked sme tam sli po dvoch mesiacoch na prve vysetrenia, zistili tam, ze sme uz tehotni

misiatkooo
20. sep 2016

@vcielka24 tak sa nato skusim aj ja opytat 😊 tak potom super keby to tak bolo aj u nas bola by som stastna 😊 ale uvidime nechcem zufat ale chcem verit ze sa nam to podari

lenus7
20. sep 2016

@misiatkooo My sme boli na umelom vo februári,ale nevyšlo nám..a od vtedy sme sa snažili prirodzene a teraz sme si povedali,že je čas skúsiť to druhý krát.
Uvidíš zvládnete to.. 👍

misiatkooo
20. sep 2016

@lenus7 joj to ma mrzi ze to nevyslo ale verim a budem drzat palceky aby bolo druhe uspesne 😊a kde ste boli na umelom?a kde planujete ist teraz?

lenus7
20. sep 2016

@misiatkooo Ďakujem 😉 my sme boli v Košiciach a teraz sa tam tiež chystáme lebo na blízku nemáme nič viac keďže sme z PO. Menil sa tam personál komplet,tak uvidíme.

misiatkooo
20. sep 2016

@lenus7 tak pokial to mate blizko nemate co riesit 😊a kedy sa chystate?

vcielka24
21. sep 2016

@misiatkooo hlavne treba bojovat 🙂 a skusit vsetky moznosti. Ste mladi, mate vela casu a nemusite riesit stres kvoli veku.... uvidis ze potom to bude stat za to!! 🙂 🙂