Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@majaon ano, nakaz prosiim! 😍
tfuj tfuj vsetkym co ste tu nech si najdete tiez take krasne ciarky na tehu teste...uz to len dotiahnut do uspesneho konca 🙂 🙂 🙂
@majaon blahoželám a určite skoč k dokimu,lebo ja som obycajnym špinenim potratila na konci 10tt,no a pri malej som začala špiniť ale aj neskor krvacať v 6tt,ale tehu sa zachranilo duphastonom.Nemusi to znamenať nič ale istota je gulomet.drzim palce a dufam,ze sa do toho septembra pridam
Tak dievcence prajem vam uspesne snazenie a cim skor // na teste,posielam tehu bacilky a zajtra sa ozvem co u dokiho 🙂
zienky tak ja som si ovulu predpovedala napresno, boli ma vajecnik jak kona. tak dufam ze nase snazenie prinesie výsledky 😀😀😀
citajte dievčatá: http://www.prerodicov.sk/vychovavame/planujeme-...
Baby hlasim 1 dc 😞 jak mne je dnes zle tak to uz dlho predlho nebolo. Ale nevadi aspon zacnem kuru s MK a ak sa zadari nebude januarove ditko 😉
Tak dnesny ranny test negativny ☹ ale ms mam mat az v utorok,tak snad sa tam nieco ukaze... ☹
@monilik skoda ale nevadi. Esteze som si nerobila test. Popravde aj Tak dobre v juny ideme na Slovensko a mame stretavku zo skoly a aspon nebudem ta jedina traposka o mineralke 😄 a aj kocikovat ci rodiny v januari nie je ziadna vyhra, nebodaj by napadol sneh a musela dokonca rodit doma. 😄

@veroniq85
@bublinkamoja dakujem moc baby,dufam,ze to tu nakazim trosku 😉