Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
Baby hlásim sa k Vám 🙂 Už to tento mesiac dáme ...
Zdravim babule 🙂 vsetkym dakujem za gratulacie,dnes som bola u dokiho,no este je skoro,takze nic nevidel,k tomu spineniu povedal,ze to nic nie je a uz to aj prestava,30.5. idem znovu,tak dufam - verim,ze bude vsetko OK,zatial mam brat listovku...drzim vam vsetkym paste a prajem hlavne vela zdravicka 😉
Ženy,takže ja dnes sklamaná idem od dr. nieje vidno ešte srdiečko som len 6+1tt takže o týždeň znovu kontrola ☹ termín na 11.1
bABULKY TAK V PIATOK SOM PRISLA O BABENKO TO SOM UZ TU PISALA.
UZ MI JE TROSKU LEPSIE. KED VAS TU TAK CITAM JE MI DOST SMUTNO AKO SOM SA AJ JA MOHLA TESIT ....
@pepka123 .. Ja som bola tiež takto skoro u lekárky..A tiež malej ešte nebolo vidno srdiečko.. Potom o týždeň bola zas moc malá, že sa dobre nevyvíja.. Dnes som v 27. týždni,malá je v poriadku, kope ako kôň 🙂 Ono je to ťažko presne určiť dĺžku tehotenstva, kedže sa to ráta od posledného dňa menštruácie, tak tam kľudne môže byť nejaký posun.. Naša malá má posun o štyri dni pozadu.. Na každom sone nám to vraví lekárka. Lenže nie je pozadu, kedže presne viem, kedy som otehotnela, mne to presne vychádza. Lenže podľa menštruácie mešká .. Ale 4 dni.. to je nič..
@pepka123 tak to mi je luto. Dufam ze nabuduce uz bude všetko v poriadku. Ja som pri prvom bola az v 9 tyzdni a to uz srdiecko pekne pracovalo. Ale tak v tvojom prípade je este vazne skoro. A krv ti nebrali? U mojej zvyknu brat krv aby vylucili mimomaternicove a potvrdili tehotenstvo.
Dievcata prosim vas poradite mi ci mozem uzivat inofolic 2x za den ked na krabici je napisane ze len jeden? Viem ze su to len vitamíny ale tak pre istotu sa pytam.
@veroniq85 ja beriem 2x denne
Ahojt. Presuvam sa sem z temy Do maja 2016 budeme tehulky. Teda ja sice aktualne "tehulka" som, ale uz to asi nebude dlho trvat😢😢
Zajtra mam ist na hcg ci mi neklesa, krvacam od zaciatku ako som zistila, ze som tehu.( teda ja som si urobila test po tyzdni krvacania, lebo sa mi to nezdalo a bol pozitivny) sup na pohotovost a uz druhy tyzden riesime, ci bude potrat alebo je zo mimomaternicove. Zatial nebolo lokalizovane. Verim , ze sa s vami posuniem dalej
@foxinecka888 okej dakujem tak vyskusam aj ja. A ako beres jeden sacok ráno a jeden vecer?
@veroniq85 áno jedno ráno jedno večer tak uvidíme aké budú výsledky 🙂
Babulky, chcem sa spýtať... keď robíte ovu testy... robíte ich každý deň v ten istý čas len 1x denne? Alebo aj viac x denne?
@kotatko1232 netrap sa, viem ze to boli, ale cas to spravi a nabudúce to musi vyjst 😉
Žienky ďakujem za povzbudenie 🙂
@andelik691 pôjdem k nemu až o 2 týždne mala som ísť o týždeň ale počkám ešte 🙂

@popilka v Almere co je asi Tak 25 km od Amsterdamu, 30 km od Utrechtu a asi tak isto od Amersfoortu. Holandsko je fajn az na tie hory a pocasie ake zas nemozeme mat vsetko.