Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@butterfly333 Ok posielam aj tebe,aj vsetkym zienkam tu 😉
@butterfly333 kolkaty dpo si?
@majaon dakujeeeeeeem
@martinaj tusim 3DPO
@butterfly333 @majaon myslim ze viac nas chce tie bacilky ale my to dame 🙂
@ajana1 verim tomu že ano.
@butterfly333 na den deti testujeme ak sa nezacervena 😀
@monilik ano presne dufam že budu // držim nám palce. Inak si to asi hodim.
@butterfly333 nezufaj moje, ono to pride ked budes najmenej cakat, asi je fakt najlepšie iba si uzivat s muzom jeden druhého a nesustredovat sa na bábätko lebo stres robi svoje... ale tento mesiac to dame 😉
@monilik ja viem no vždy ked je sex tam myslim na to či sa zadari. No snad sa zadarí. Beriem aj tu matersku kašičku verim že pomože
Hmm u mna to moc neplati to psyche. Ked ame prvykrat sa odhodlali plodit tak som mala v mysli, ze musi sa to podarit hned a aj ss podsrilo na supu. Druhe sme isli tak light od oktobra o januara som nejak nerieisla a nic z toho. Od januara makame natom tvrdo 😂😂😂 v aprili sa aj zadarilo aj ked iba biochem ale predsa. Takze ani neviem aky postup zvolit. Teraz som po laparke, sex uz bol ale nie kazdy den ako mame vo zvyku ked sa snazime. Tak uvidime ze co. Ale ja mam tusaka ze otehotniem po prvych kramoch po lapke 😀
@dejna20 to by som aj ja chcela aby už druha ms neprišla
@monilik MS som dostala 10.5. a skončila mi 13.5. a od 18.5. som začala krvácať opäť a krvácam ešte stále 😒 V podstate mi inak nič nie je ale je pravda, že 11.5. mi bola ráno nejako divne,akoby som mala žalúdok na vode a v noci som sa budila na kŕče v bruchu,ale odvtedy nič.
@butterfly333 aky si teraz dc?
@dejna20 dnes 17dc 3dpo
@calmmeadow to je fakt divne. 😒
Takze baby 🙂 tyzdeni to meska a vraciam a cikam 🙂 takze zachod je top kamos momentalne 🙂 takze este pockam zopar dni a robim si test 🙂 drzkajte palce 🙂 snad to je vytuzene babetko 🙂 juchuu
@gitusnatitomi drzime palce!
@gitusnatitomi drżím moooc palce
@butterfly333 po tyzdni meskania mozes kludne testnut aj teraz.
@butterfly333 prepac moja. To nebolo pre teba.
@kakatulik to mi došlo no už aby to bolo.
@butterfly333 mozno,ze je to taka predtucha.
@kakatulik noo dufam že ano už by sa aj patrilo.
@gitusnatitomi Ja myslim, ze to uz budu riadne kolajnice. A kolko ste sa snazili?
@butterfly333 ja dpo neviem, lebo nemeram netestujem ale som 23dc a myslim, ze mam ovulku az teraz ( mam dlhsie cykly). Ale mam stale spinenie sem tam od tej laparky. Ale je to divne, lebo v nemocnici som to nemala az tri dni po to zacalo ked som bola doma a doki, ze je to ok. Je to malicko na intimku ale aj tak. Tento mesiac to na tehu nevidim. Jun bude moj
Tak mrcha prisla presne na cas.a tak som verila tomu clostilu...😒

@majaon a pošli prosim aj mne tehu bacilky.