Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@butterfly333 nie neskusala vieš rozhodla som sa že budem skúšať až keď bude meškať aspoň 3 dni... len sa bojím aby to nebolo tým INOFOLICom
@butterfly333 možno ešte skúste genetiku či k sebe "pasujete"
Tiež by som sa rada k vám pridala. Chceli by sme ďalšie dieťa no u nás je problém, že máme horší spermiogram. Aj prvý synček prišiel aj po troch rokoch. Máme za sebou IVF, KET no synček sa nám nakoniec podaril tri mesiace po poslednom IVF prirodzene tak dúfam, že sa nám ešte pošťastí aspoň jedno.
@butterfly333 vlastne máš dve deti tak to je v poriadku. Len treba čakať. Akékoľvek rady sú zbytočné, teda pre mňa vždy boli, nepomáhali mi nejako. Vždy ma posunulo ďalej keď sa niekomu s podobným problémom nakoniec podarilo otehotnenieť.
@maryah určite pasjeme jednu dceru máme spolu na prvý šup. 😉Ja viem treba sa niečím zamestnat,
Inac dievcata ja tiez stále myslim len na to otehotnenie a to som si hovorila ze vsak pri druhom to uz tak nebudem prezivat vsak jedno uz mam doma ale naozaj cloveku sa to tak dostane do hlavy ze si s tym nevie dat rady. Vazne treba niekam vybehnut zabavit a prist na ine myslienky😁 lebo sa z toho zblaznime
@pepka123 aha ja ho berem asi tyzden a zatial som nepostrehla ziadne bolesti tak budem pokračovať. Ja som kupila aj muzovi bol to partnersky balicek takze sme v tom spolu a vecer uz sam kričí ze este sme si nedali vitaminky😁 ja som o tom citala toľko pozitívnych reakcii ze mi to neda nevyskusat ho. Ale ak ti meska mrcha tak je tu sanca tak drzim palce😉
Ahojte. Tak aj ja sa k vám pridávam 🙂 Snažíme sa zatiaľ len tretí mesiac.
No tak baby aj ja sa pridavam k Vam hadam to uz vide kazdej z nas 🙂
Ahojte dnes som 5-6 DPO. Ako mám nemyslieť na to? Ktorá budete testovať so mnou? (Ak nepríde skôr ms). Peknú nedeľu prajem
No a vcera dalsia svagrina zistila ze je tehotna :/ nieze to nikomu neprajem ale byvat u rodicou vsetci spolu vo velkom dome mat uz jedno dieta a spravit si dtuhe? Co nehovoriac ze nemaju snahu pomoct doma nic spravit a o to prve co ms 7 rokovou sa nestaraju maju ju na haku? Sme zo snubencom rozhodli ze pojdeme prec ze uz tu je teraz dost a nie potom..som zvedava ako to vsetci zvladnu kedze moj drahy tu robil vsetko a aj z jeho ocinom..takze som zvedava ako to vsetko dopadne..a inac chcem si kupit inofolic..momentalne beriem femibion....ale citala som ze dost pomohol inogolic..len dtahemu sa to nepaci ze stale davam chemiu doseba ze ked to ma prist pride aj bez chemie..ale viete ked zena chce tak sprabi vsetko preto nech to stoji cokolvek 🙂
@butterfly333 nevadi,ktovie ci by to po tej OP bolo aj dobre. Predsalen ti tu maternicu aj rezali . Nech sa zregeneruje aby bola pripravena ked pride ten spravny cas.
@kakatulik asi máš pravdu no myslela som že prave teraz sa zadarí asi to chche čas. 😒
Ahojte, aj ja by som sa k vám rada pridala. Keď som čítala vaše osudy, niektoré boli veľmi podobné môjmu. Nám sa prvá dcérka podarila ani neviem ako, ale keď sme chceli druhé, narazili sme na problém. Vyše dvoch rokov sme sa snažili neúspešne. Potom som nastúpila do práce, zhodila 7kg a zadarilo sa. Neskôr sa v tehptenstve zistilo, že mám len jeden lalok štítnej žľaza od narodenia a ak priberiem, tak ten jeden nestíha všetko ťahať a mám zníženú činnosť, tým pádom bol problém otehotnieť. Malého stále kojím a dnes mi prišla druhá mrcha od pôrodu. Tak sme si mm povedali, že ak tretie, tak čo najskôr. Endokrinologička vravela, že lieky na štítnu brať nemusím, lebo výsledky sú momentálne hraničné ale v podstate ok, ale ak sa začneme snažiť, mám nasadiť Euthyrox. Tak od zajtra vyťahujem tabletky zo zásuvky aj teplomer na bazálku a som zvedavá, že či to do tretice bude rýchle prekvapenie, alebo niekoľkoročné trápenie. Inak vám všetkým držím palce, aby ste si našli čo najskôr krásne // na teste 😀
@eliwedd presne tak ani ja nedokazem sa ani kuknut nanu lebo ozaj keby sprostost kvytla tak by bolo cele slovensko zakvytnute 🙂 ale sak co chcu maju ale dobre jedno dieta a teda robim nieco preto a nie oni sa nesnazia a spravia si aj druhe a nemaju ani kde byvat ani nic sa tlacia v 1 izbe 3 a zachvili budu 4
My sa snažím už 2roky sme obaja v poriadku všetko ok vysledky a aj tak sa nezadarilo. 😒
@butterfly333 no vies co,ten Inofolic by mohol pomoct dozrievaniu vajicok,resp.ten inozitil z neho.A tu mytersku kasicku si este daj.... 🙂
@butterfly333 neboj do toho septembra to dáme 😉 aj keď ja už som možno v tom teraz...ale ešte stále budem čakať dám tomu asi ešte týždeň a ak nepríde tak aj bez testu som si istá že sa zadarilo 🙂

@pepka123 test si neskušala??ja dnes no nič biely 😒