Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@monilik
@butterfly333
@popilka
@zuzik_24
@luciskooo dakujem babenky 🙂
ahojte...takze 31dc skoro za nami...test som si rano nestihla spravit..tak som spavila teraz a nic... je mi ale dost zle..okrem palenia zahy mam od rana hrcu v hrdle- neda sa mi dobre prelikat- ma s tym niekto skusenost ze co by to mohlo byt?
..inak som vlastne prisla na to ze beriem inofolik a ten mi kludne mohol posunut cyklus podla toho co som tu citala o nom vselico..ale ked som ho brala pred rokom skor mi cyklus skratil na 24 tak neviem.. som plna ocakavania co buduce dni prinesu.. pekny dnik
ahojte ženušky znova Vám píšem od rána mám vodovo biely výtok ale nijako ma neobmedzuje teda obmedzuje lebo je to nepríjemne stále sa cítim ako keby som sa pocikala ale inak nepáli nesvrbí deje sa mi to prvý krát a podľa testov mám už po ovu mám 17DC .... prosííím neviete čo by to mohlo byť ???
@papita247 taky byva po ovu ale aj v tehu.aj ja som ho mala aj teraz mam stale.postupne hustol.dost zhustol.ale vzdy to tak bolo aj pred ms a potom zrazu bol test pozitivny a vsetko bolo ako vzdy pred ms
@zuzik_24 krásne, Zuzanka, drzim palce, nech je to vase zlaté vajko! 💜
@senselinka verim ze to bude to vitazne Zuzi :-*
@zuzik_24 tak to vám držím palce ;) nech to vyjde!
@zuzik_24 tak to mate idealne nacasovane 🙂 Bodaj by Vam to vyslo! 😉
@veronika1603
@luciskooo
@monilik
a teraz zasa taký ružovkastý .... ja už nerozumiem svojmu telu každú chvíľu ma prekvapuje niečo iné ... asi si to už nebudem všímať lebo potom si moc domýšlam
a žieny ďakujem Vám za odpoveď ste velmi zlaté 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@monilik 😀 😀 veru ani ja si už nerozumiem 😀 mávam 30-32 dňové nepravidelné niekedy mi príde v sobotu mrcha niekedy v stredu 😀 takže aj ovulku som zistila len tak že som bola u gyndy v utorok 17.5. a tá mi povedala že ju budem mať ale nepovedala kedy takže ovu testy som si robila až piatok možno preto že som myslela že zasa budem trápna a zasa nasilu chcem aby sa to podarilo a na ovu teste boli troška silnejšie // v sobotu skoro vôbec nič nedelu ako by dal a pondelok zasa silnejšie 😀 tak som si povedala že kašlem na to lebo už ma to vážne nebaví každý mesiac mi vychádzal tehu test negatívny ... a teraz do toho tieto zmeny bolesti a tie výtoky že nechcem si už zasa domýšlať čo to môže byť alebo čo to je 😖 takže ak rátam mal by toto byť 17 DC lebo teraz mi prišla mrcha nejako zvláštne že pondelok 9.5. začala v utorok nebola na večer v utorok zasa začala v stredu nebola a potom štvrtok taká už normálna a v piatok som mala také bolesti že mi nepomáhali ani tabletky na bolesť ... ale mala som minulý mesiac zápal tak telo na to asi zareagovalo takto takže ... ☹ ja už neviem čo si mám myslieť a zasa keď si začnem domýšlať všetci v rodine ma zase pokladajú už za šlahnutú že nanič iné nemyslím len na to kedy bude ako bude a čo bude a či sa to už konečne podarí ... ☹
No veď práve že mi povedala že už mám všetko v poriadku a že budem mat ovu a bolesti som mala hlavne pred mesiacom mala som vraj silný zápal maternice ale z toho som sa už konečne dala doporiadku a vitamíny neberiem lebo neviem ani aké by boli dobré a čo by mi viac pomohlo ako uškodilo myslím že za posledné mesiace bolo tabletiek až až (ospravedlňujem sa za gramatyku)
@papita247 fuha no po zapale maternice sa nečudujem ze ti to hapruje kym sa da vsetko do poriadku. 😒 vitaminy - prave zato sa pytam ze ci nieco neuzivas co by ti mohlo robit sarapatu... takze ak nie tak to mozeme vylucit 🙂 no... ja by som na tvojom mieste pockala co sa bude diat a podla toho sa zariadila, ine ti asi ani neostava. na ten zapal si uzivala antibiotika? ešte nieco dalsie?
@monilik antibiotika probio a čipky polygynax ale hneď po prvej tabletke som vysadila lebo som do toho dostala aj mikózu takže mi viac uškodili ako pomohli tak už neverím žiadnym tabletkám okrem rosalginu ten mi vždy pomohol na čokolvek spojené so ženskými problémami. A veru naozaj mi nič nezostáva len veriť že už bude všetko tak ako má byť.

@popilka mala bude mat v oktobri dva rocky 🙂