icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

jaannah
27. máj 2016

@15katka11 to je pravda, mne začalo byť zle tiež neskôr.... bolo by fajn, keby sme už vedeli na čom sme

monilik
27. máj 2016

@popilka urcite ano, z mojej skusenosti sa o to druhe stara ovela lahsie, uz vies co a ako... rada by som zistila ako by to bolo s tretim 😀

patka182
28. máj 2016

Mamicky co poviete? Vcera som si ho urobila

alexwarring
28. máj 2016

Ahojte zienky, doteraz som vas len citala, teraz by som rada i prispela. My sa sice este nesnazime dlho, asi len od aprila, ale rovnako ako i vas i mna by brusko potesilo co najskor. Prave som 20 DC a 6 DPO, ms ocakavam zaciatkom juna, tak snad v dobrom nepride. Prajem vam nech sa vam vsetkym coskoro zadari 🙂

miskakolacikova
28. máj 2016

@patka182 myslim ze sa nieco crta. Testni zajtra a budes vediet viac😉☺️

moncici67
28. máj 2016

@patka182 ja tam tiež niečo vidím 😉

monilik
28. máj 2016

@patka182 je to taaam 😀 😉

monilik
28. máj 2016

@alexwarring ahoj, aj ja necakam ms zaciatkom juna, drzim prsteky.

alexwarring
28. máj 2016

@monilik jeej ako vidim ty uz dva pokladiky mas, tak snad coskoro ten treti pribudne 🙂

pepka123
autor
28. máj 2016

@miskakolacikova včera som si robila test a tá druhá čiarka silnejšia než kontrolná 😂 tak hádam bude všetko ok, v pondelok ráno idem k dr. modlí sa za nás 😉 :-*

miskakolacikova
28. máj 2016

@pepka123 super! Gratulujem👏🏻👏🏻👏🏻budem
Na Vas mysliet aby vsetko dobre dopadlo🙏🏼
Napis ci uz ma❤️

pepka123
autor
28. máj 2016

@miskakolacikova jasné napíšem a dúfam že už áno 💜💜💜

monilik
28. máj 2016

@alexwarring ano, mam dvoch chalanov, su úžasní, obaja lubia deti a verim ze v trojici to uz bude dokonalé 🙂

alexwarring
28. máj 2016

@monilik Asi by si skor brala dievcatko, nech mas taku malu princeznu medzi nimi ;)

monilik
28. máj 2016

@alexwarring nooo tak nenahnevala by som sa 😀 ale hlavne nech sa cim skor podari a nech je zdravé ci uz bude chlapec ci dievča. skusili sme rady ako ist na dievcatko tak uvidíme 😉

alexwarring
28. máj 2016

@monilik tak to drzim palce, potom daj vediet, ci to fungovalo

monilik
28. máj 2016

@alexwarring no nepocitujem momentálne ziadne zmeny tak neviem ci to vyslo, asi skor nie a uz sa vidim ze v dalsich pokusoch budem skor mysliet na to aby sa podarilo ako na to co to bude... tak nech uz je jun 😀

butterfly333
28. máj 2016

@monilik napodobne ms by mala 1.6 no ako vzdy nič necítim. Už ma to prestava bavit

alexwarring
28. máj 2016

@monilik pockaj pockaj, ty uz cakas? 🙂 Preco cakas na jun?

alexwarring
28. máj 2016

@alexwarring
@monilik jemine prepac, ja popletena, uz viem preco cakas na jun. Som trochu rozlietana dnes, tak mi neskoro zapaluje :D :D :D

monilik
28. máj 2016

@alexwarring 😀 😀 😀 cakam aby som vedela ci príde ms 😀

alexwarring
28. máj 2016

@monilik som ja truba :P

gerry22
28. máj 2016

@monilik Ahoj , ja si myslim, že sa bábu nestane nic, mi ked sme nasho syna splodili tak presne viem kedy to bolo. Prisli sme s manzelom z oslavy narodenin a manzel mal vypite ja som si na oslave dala len poharik vina a aj to s colou. Nakoniec sme sa dozvedeli ze som otehotnela a po vypoctoch nam to vyslo ze to bolo v ten den ked sme boli na oslave. A narodil sa nám chlapcek zdravucky a velky. Nemusis sa obavat nicoho je sice najlepsie ked sa o dieta snazilkuje uplne triezvo ale bat sa nemusis.
Ked sa mi maly narodil strasne som sa o neho bala, aby sa mu nieco nestalo, citala som kadejake clanky na nete a to ma doviedlo k obavam, napriklad ze dieta do pol roka moze zomriet a vola sa to syndróm nahleho umrtia, ja som do pol roka nezhasinala svetlo v noci , stale sme mali pritmie len svietila nam lampa aby som ho mohla kontrolovat. To je u nas mamiciek normalne mame to v sebe , ze sa bojime o nase deticky. 🙂 🙂 🙂

gerry22
28. máj 2016

Ahojte babulky, 🙂 Pripájam sa k snažilkovanie respektive, už sme snažilkovali, vcera sa mi akurat zacala ovulka a snazilkovali sme 4 dni pred. Tak dufam, ze sa nám zadarí. Mame jedneho chlapceka a ma 3,5 roka, tak sme sa rozhodli s manzelom , ze este by sme chceli jedno babo, boli by sme radi keby nam tentokrat vysla mala babenka, preto sme snazilkovali pred ovulkou, ale budeme radi ked sa nam zadari ci to bude chlapec alebo dievca len nech sa narodi zdrave. 🙂 MS by mala prist 10. juna tak dufame ze uz nedojde. Som ako na vazkach aj ked tento mesiac je prvy od kedy sa pokusame o babo. Verim a dufam, ze sa nam to podari hned na prvykrat , kedze nasho chlapceka sa nam podarilo splodit hned na prvy sup. 🙂 Tak drzim palceky vsetkým snazilkam nech tento mesiac alebo tie ktore cakate ako ja nech vam to vyjde a tesite sa z dvoch ciarociek 🙂 🙂 🙂

monilik
28. máj 2016

@gerry22 ahoj, to patrilo mne? lebo ja nepijem 😅

5ka_es
28. máj 2016

Dnes 15DC a moj vecerny ovu testik 🙂 ranny bol o malinko slabsi🙂 Tak mi dnes asi ani nespime alebo co 🙂

monilik
28. máj 2016

@5ka_es uzite si to 😉 😀

gerry22
28. máj 2016

@monilik Ahoj nie samozrejme som to tak nemyslla , to by som si nedovolila tvrdit, prepac ak som sa zle vyjadrila, ja som len reagovala na tvoj prispevok zo dna 15 maja, ked si pisala ze tvoj manzel bol na chate a opil sa riadne a ze ci alkohol moze uskodit spermiam. Viem reakcia bola neskora, ale vsimla som si ze si na to nedostala odpoved tak som ti napisala aj moju skusenost s tym. 🙂

gerry22
28. máj 2016

@patka182 je tam taky slabucky duch, mas asi este malo HCG, kolko si DPO

gerry22
28. máj 2016

@alexwarring Ahoj , prajem nech sa zadari a drzim palceky , nech sa tesis z dvoch ciarociek 🙂