icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

popilka
30. máj 2016

@monilik No to som 😀 Preto chcem, aby do toho isiel niekto so mnou, nech nie som sama 😉

gerry22
30. máj 2016

@popilka ty si presne tak nedockava ako ja, 🙂 🙂 ja som dnes stala pri lekarni a rozmyslala asi 10 minut ci si mam ist kupit test, ale nekupila som , pockam radsej do 9DPO, vtedy mi uz mozno ukaze

monilik
30. máj 2016

@popilka tak dajme spolu v stredu... na den deti... len musim kupit test

gerry22
30. máj 2016

@popilka ja by som si aj dala povedat.... lebo to uz nevydrzim taka som nedockava...

monilik
30. máj 2016

@popilka to mi akurat vychadza ms, tak ak nepride skor tak otestujem 😀

popilka
30. máj 2016

@monilik
@gerry22 Tak podme do toho. Dame spolu stredu 😉 Aj ked, bojim sa sklamanie, ale mozno v trojici to dame

gerry22
30. máj 2016

@popilka a kedy to vlastne ocakavas MS...zabudla som 🙂 🙂

monilik
30. máj 2016

@popilka na den deti to musi vyjst 😀 😀 😀
ja som viacmenej presvedcena ze nic z toho, ale z recesie testnem.
KTO SA PRIDÁ?

popilka
30. máj 2016

@monilik Nadej umiera posledna. Ja tajne dufam 😉
@gerry22 Ja tak 3.-4.6.

monilik
30. máj 2016

@popilka ale nie ze budeš nedockava zajtra rano 😀 pekne do stredy cakame... 😉

popilka
30. máj 2016

@monilik Jasne! 😉 Ked sme sa tak pekne dohodli. Tak v stredu rano testujeme

gerry22
30. máj 2016

@monilik
@popilka
Ratajte aj so mnou, tak v stredu testneme, ja sice neviem ci mi to este ukaze lebo v stredu budem este len 5DPO, ale som sialena a hlavne nedockava tak sa pokusim 🙂 🙂

popilka
30. máj 2016

Tak v stredu rano sa to tu bude hemzit testikmi 😀 😀

gerry22
30. máj 2016

@popilka tak ak sa ti zadarilo tak tebe to uz mozno ukaze..drzim prsteky nech sa tesis
@monilik samozrejme aj tebe drzim prsteky a myslim na Vas 🙂 🙂 🙂

monilik
30. máj 2016

@gerry22 sa mi paci ze si timovy hrac 😀 ale asi fakt moc skoro este pre teba... ci? aka netrpezliva 😀 pekne si pockaj dva tyzdne ako my 😀 😀 😀 sa uz nevieme dockat. 😝

monilik
30. máj 2016

@gerry22
@popilka este dakoho nahovorme...
baby co necakate ms zaciatkom juna, v stredu rano testujeme... pri príležitosti osláv MDD 😀

gerry22
30. máj 2016

@monilik ved uz kvoli mojej netrpezlivosti nemozem v noci spavat co uz so mnou 🙂 😀 😀 viem ze je to pre mna velmi skoro , ale vam drzim prsteky aby ste sa tesili s dvoch ciarociek uz v stredu, budem na vas mysliet... 🙂

monilik
30. máj 2016

@popilka pockaj, zajtra zacnem kramovat a sa dotesim 😀

gerry22
30. máj 2016

@monilik mysli pozitivne 😀

gerry22
30. máj 2016

@alexwarring nepripojis sa k nam k nedockavim snazilkam? planujeme v stredu testovat na MDD 😀 😀 skusis to s nami?

Uz sme 3 @monilik @popilka a ja.

majaon
30. máj 2016

@monilik
@popilka
@butterfly333 dakujem dievcata 🙂 a vam prajem pozitivne tehu testiky 😉

majaon
30. máj 2016

aj vsetkym ostatnym zelam // na tehu testikoch 😉

kikushaa
30. máj 2016

@popilka
@monilik
@gerry22 ja sa pridavam k vam na stredajsie testovanie, aj ked neviem ci to nie je skoro menstruaciu mam mat az v sobotu

babsima
30. máj 2016

@monilik tak aj ja sa pridavam zienky 😀 inak ahojte som tu nova, doteraz som vas len citala ale toto hromadne testovanie na MDD si nenecham ujst 🙂 MS necakam vo stvrtok 😉

papita247
30. máj 2016

Ahojte aj ja sa pridám i keď to bude asi skoro ale tiež som zvedavá lebo dnes mi moja polovička povedala že tam ten drobček je tak dúfam že sa nám všetkým zadarí 🙂 prajem z celého ♡ všetkým //

alexwarring
30. máj 2016

@gerry22 kocky blaznive :D... rada by som ale mam nocne tento tyzden, cizeeeee pripojim sa ku vam poobede, ked sa vyspim nech maju hormony sancu ukazat svoje gulky :D :D

zvedava29
31. máj 2016

@5ka_es ja mám dostať 12.júna, takže sme dve

veroniq85
31. máj 2016

Ja sa pridavam k dievcatm co necakaju az v polke juna. Ja konkretne az 15 ale mozno pride aj skor lebo ten inofolic mi nejak skracuje cyklus. A vam ostatnym dievcatam drzim palce nech si najdete 2 ciarocky. Uz by bolo nacase mam pocit ze sa to po prvotnom tehotenskom boome opat nejako spomalilo a chcelo by to nove tehulky

patka182
31. máj 2016

tak bohužial niesom tehotna včera som bola u lekarky ten test preto tak ukazal lebo som mala cystu vo vaječniku

5ka_es
31. máj 2016

@veroniq85
@zvedava29 @kvetinka18 🙂 sme v tom spolu ... Budeme testovat priblizne naraz 🙂