Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
Tak v stredu rano sa to tu bude hemzit testikmi 😀 😀
@alexwarring nepripojis sa k nam k nedockavim snazilkam? planujeme v stredu testovat na MDD 😀 😀 skusis to s nami?
@monilik
@popilka
@butterfly333 dakujem dievcata 🙂 a vam prajem pozitivne tehu testiky 😉
aj vsetkym ostatnym zelam // na tehu testikoch 😉
Ahojte aj ja sa pridám i keď to bude asi skoro ale tiež som zvedavá lebo dnes mi moja polovička povedala že tam ten drobček je tak dúfam že sa nám všetkým zadarí 🙂 prajem z celého ♡ všetkým //
@gerry22 kocky blaznive :D... rada by som ale mam nocne tento tyzden, cizeeeee pripojim sa ku vam poobede, ked sa vyspim nech maju hormony sancu ukazat svoje gulky :D :D
Ja sa pridavam k dievcatm co necakaju az v polke juna. Ja konkretne az 15 ale mozno pride aj skor lebo ten inofolic mi nejak skracuje cyklus. A vam ostatnym dievcatam drzim palce nech si najdete 2 ciarocky. Uz by bolo nacase mam pocit ze sa to po prvotnom tehotenskom boome opat nejako spomalilo a chcelo by to nove tehulky
tak bohužial niesom tehotna včera som bola u lekarky ten test preto tak ukazal lebo som mala cystu vo vaječniku
@veroniq85
@zvedava29 @kvetinka18 🙂 sme v tom spolu ... Budeme testovat priblizne naraz 🙂

@monilik No to som 😀 Preto chcem, aby do toho isiel niekto so mnou, nech nie som sama 😉