Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@alexwarring ja skusam s inofolicom druhy cyklus. Inac sa snazime asi od januara. Citala som na to velmi pozitivne ohlasy ale tak uvidime ci pomoze. Nechcem byt potom z toho sklamana. Ja som objednala aj pre muza. Bol to partnersky balicek. Prvy syncek sa nam podaril aj bez vitaminov do pol roka.
@alexwarring a ty tiez uzivas? A ako dlho?
@veroniq85 Ja som to tiez objednavala ako partnersky balicek, takze aj partner to poctivo berie 🙂 Pijeme práve druhé balenie. Tiez som to zacala brat kvoli dobrym ohlasom, no uvidíme. Snažíme sa len od apríla, čiže nie dlho, ale my máme v rodine na jednej strane mnohodetnost a na druhej bezdetnost, tak by som bola rada, keby sa podarilo co najskor.
Zatial sa mi vidi, ze to nieco s mojim telom robi. Vzdy som citila ovulaciu, bola bolestiva, ale ako beriem toto, tak ma po celu dobu cyklu picha bud na jednej alebo druhej strane vo vajecnikoch, naposledy mi prisla MS o dva dni skor, tak uvidime ako to bude teraz, mala by som dostat 5. juna.
@gerry22 ja v stredu ešte nebudem testovať. To je ešte skoro pre mňa. Vyskúšam to až na dovolenke. 5 dní pred príchodom Ms je skoro testovať?
Zienky, je to konecne. Pred chvílou som si dohodla stretnutie s novým gynekologom. Uvidim, aky bude...
no kocky moje, budem vam zajtra drzat vsetky prsty 💗
Tak baby, zajtra rano testnut, odfotit a hodit sem 😉 Som zvedava na tie testy 😀
@monilik tak co ty vies, mozno sa vratis do prace len na mesiac a potom spat na MD, budes na chvilu vo vacsom kontakte s ludmi a potom znova poskakovat pri drobcovi. Urcite to nevzdavaj. Ked nieco chceme, musime si ist za tym.
@kvetinka18 najlepšie je testovat az v den ked ma prist ms to by uz mal test pekne ukazat.
@monilik rodicovsku si mozes predlzit aj ked chces dat maleho do skolky... svagrina tak bola s krsnatom asi dva roky
@alexwarring to by musel mat maly dlhodobo nepriaznivy zdravotny stav...
@monilik niekedy sa to da vybavit, ak mas dobreho lekara, len druha vec, ze zaznam v karte sa s nim bude tahat az do dospelosti aj vtedy, ak nebol pravdivy... Druha vec, nie je sledovany na alergologii? Aj to staci
@monilik Nie, mozes si predlzit aj ked ide do skolky, to urcite nehra rolu. Mne vravela kamoska, ze sa da tak, ze nastupis na jeden den do prace a potom uz mozes zas ist na PNku a narok mas normalne. Ja tiez chcem dat malu do skolky. Tak my sme to mali naplanovane tak, aby som to stihla do januara, ale clovek mieni, Pan Boh meni...
@monilik díky. Som si aj myslela. Čiže to vyskúšam až na dovolenke 🙂
@kikushaa ja som zato davala teraz prihlášku ze od januara by ho nevzali, on bude mat v marci 3. bola som za riaditelkou ze ci ho vezmu od januára povedala ze nech si dam ziadost od septembra a potom prinesiem papier od doktorky ze odporuca nastup az o 3 mesiace a pojde od januara... ale prijaty bude a budu mi drzat miesto, bo na neho budu dostavat peniaze... ale aj tak rozmýšľam že ho dam aspon na pol dna uz v septembri. nech si zvyka hlavne imunitne na choroby bo starsi je stale chory odkedy je v skolke
@alexwarring ja tiez odkedy beriem inofolic tak ma pycha vo vajecnikoch tiez mi dosla mrcha o dva dni skorej a bola strasne silna normalne sa zo mna krv valila asi 2 dni a potom 2 dni este slabe krvacanie. Mne pride ze na to ze su to len vitaminy maju dost velku silu tak neviem. Od aprila je vazne este skoro ale tak snad sa vam coskoro podari. Ja mam napr tiez v okolí vela kamaratiek ktore doslova otehotneli na prvy sup a to aj pri prvom ci druhom tehu. Ale tiez poznam pripady co sa im aj roky nedarilo. My sme boli nieco medzitým tak dufam ze aj druhe nam uz coskoro vyjde

Ja som zajtra 11dpo...teda testujeme??