Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@ajana1 takže keď mám LF 10-11dni je to OK hej? Nie nebola som zatiaľ, ani neviem ako tam treba ísť, myslím že či potrebujem výmenný lístok nejaký... A moja gynekologička ma nechala od februára merať si bazalku a o 3 mesiace jej priniesť grafy aby videla či mi prebieha ovulka a mužov spg chcela. Dovtedy že mi ani horm.profil neurobí 😮 tak som si ho dala urobiť u iného dr ale iba jeden odber mi spravil, aj to pred ovulkou a že to stačí..
@majaon all co povieš teraz robeny
@popilka veruze ziadne priznaky,az na to,ze mi chuti vsetko jest. Za tyzden som pribrala vyse kila. Ja viem,je to este skoro,aby som takto vela jedla,ale proste mi to chuti. Prsia este v pohode,citim ich,az ked na ne zatlacim. 😀 Ale ako hovorim,nechcem to este zakriknut,dufam a citim,ze teraz uz bude vsetko v poriadku. No dufam ze nie dvojicky. Jedine ze by ti dvaja anjelikovia poslali nahradu. 😉
@butterfly333 za toto by som ti dala aj 1000likov!!!
@butterfly333 ty, blázon, že čo povieš??? Waaaw, ty si tehula, Silvi, konečne to vyšlo!!!! Teším sa moc, držím palce, nech je všetko OK, tfuj tfuj, tfuj 😵
@butterfly333 gratulujem :-* :-* jeeeeeej všetko dobré
@butterfly333 jej, gratulujem, teším sa s tebou veľmi
@butterfly333 ja odpadneeeeeeeeeeeem 🎉🎊🎉🎉 gratulujem mojenko z celého 💜💜💜 uzivaaaaj, konečne sa podarilo 🎊🎉👌👌👍👍👍😘
@kikushaa
@senselinka baby strašne moooc sa tešim a dakujem za vaše slová ja som prave prišla z prace že skusim. Bože moooc sa tešim
@pepka123
@butterfly333 co poviem? no jedine ze sa tesim a gratulujem 🙂 !!! parada,prajem vela vela zdravicka...a co priznaky? uz su nejake?
@majaon dakujem praveže nič mi nieje no večer som citila nejaku bolest na pravej strane po chvili to prešlo. No včera v praci ma napinalo ns zvracanie. Inak nič
@butterfly333 gratulujem zo srdiecka este raz 😉
@butterfly333 aj mna furt napina,inak tiez nic...akurat mi uz trochu vytrca brucho,dost skoro,ale co uz 😀
@monilik dakujem velmi pekne 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@butterfly333 odpadla som juchacha 🎉🎊🎈💥
Dufam, ze ta budem nasledovat. Krasne ciarky, vyzera to na zdrave tehu. Pfuj pfuj 😘
@butterfly333 pamats co ti nejaka baba pisala, ze naco laparka, ze mozno je to len vekom uz proste. A ty si si isla za svojim, dala laparku a bum je to tam 😀 ja sa tesim normal akoby som ja bola v tom 😂😂😂
Mozno aj ta vcelia kasicka pomohla? Ktovie? Mala si este nejake zmeny vo vitaminoch a pod?
@dejna20 moja viešako sa teším to som prave prišla z prace reku skusim aj ked mi nič nieje no som 17DPO a BT 37,3 ačiarky vybehli okamžite v sekunde, 🙂 🙂 🙂 a pamatám natu babu čo mi to písala no treba si verit ja som verila že mi to pomože,moja brala som od 1Dc inofolic a tu matersku kašičku.
@butterfly333 to su krasne ciarky na 17 dpo. Tak len pekne gulat.
No ved aj ti pri tej laparke daco vybrali tak mozno to zavadzalo.
@butterfly333 waaau,supeeer tak sa podarilo😃 nech to dosiahnete do šťastného konca moja,moc mkc drzim palceky😉
@butterfly333 a vcera to tu vyzeralo, ze sa prestalo darit. Gratulujem!!!! Krasny test.
@butterfly333 Gratulujem ku kolajniciam!!!!! Som ti vravela ze to tam bude. Normalne mam hned lepsi den. 😀😘
@ajana1 Dakujem moja že si verila jasa tak moooc teším som ani nechcela dnes robit test ale že teda skusim hned ako som prišla z prace a buuum hned vykbehli //.
@butterfly333 proste to tak malo byt. Inak si to sikovnica uz do maja stihla 🙂 Zelam pohodove a nekomplikovane tehu do supesneho konca.
@butterfly333 jeeeej zlatinoooo supeeer,ty kokso,to ake kolajnice.Ako keby moje boli.... 🙂

Zienky nechcem otravovat,ale ostal mi Inofolic - 18 sackov a aj 10 ovu testov,ak by ste niektora mala zaujem,predam ci uz spolu za 15e alebo kazde zvlast...prajem vela uspechov v snazilkovani 🙂