Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@patka33 ta uplne stačí teda mne ostali asi 2g davala som rano na lačno 1g a večer pred spaním 1g
@butterfly333 kolko je 1gram? jedna lyzica?
@patka33 ku tomu je pribalena taka mala umelatodmerka,cim si to odmerias. Berie sa 2x1g. Rano uplne na lacno a vecer pre spanim,resp.ke uz si opät lacna. Tak je najucinnejsia. A najleprie to tak trochu poomielat v ustach,ale je to hnusne,ald da sa. Mne to az take hrozne nepripada.
cize odc7dc po 28dc ok?
ahojte, žienky... táto téma je o inom, ale keďže inde žiadna odozva, tak sa skúsim spýtať tu... som po potrate.... v pondelok idem do práce po týždni pn-ky... a teraz neviem jednu vec.. ako som oznamovala v práci tehu, tak oznamujem aj ukončenie tehu? či na pn-ke číslo diagnozy im na to stačí?
ďakujem vopred za rady a pomoc
Ahojte baby. Čo si myslíte O tomto. Dnes som si obzeral prsia keďže sa mi na nich niečo nezdá, zväčšili sa a mám ich boľavé. Len tak zo zvedavosti som skúsila stláčať ako pri kojeni A z jedného prsníka mi trošku vyšla mala kvapka čírej vodičky A z druhého prsníka kvapka vo farbe mlieka. Čo si O tom myslíte, je to príznak tehu alebo má niektorá z vás skúsenosti s tymto?
@enusamt asi staci povedat, alebo dvoma vetami napís a nemusíš nikomu nic vysvetlovat... nieco v zmysle ze v suvislosti s oznamenim o tehotenstve zo dna... tymto oznamujes, ze doslo k predcasnemu ukonceniu tehotenstva. ja som mala vyhodu kedze robim v kancelárii... som oznamovala az v piatom mesiaci a tym padom o MA co som mala ani nikto nevie...
@butterfly333 Ahojký, chcem sa ta opýtať keďže si už tehu, či nemáš nahovoriť výtok z prsníkov, ja som sa na to pýtala ale zatiaľ mi nikto neodpovedal, tak som si povedala, že možno mi budeš vedieť S týmto poradiť ty. Ja som si totiž dnes zo zvedavosti stačila prsník A vyšla mi kvapocka biela ako mlieko
@gerry22 no zatial som nič take nespozorovala
@patka33 Jasné. Je to tam. Gratulujem.
@patka33 do kelu, to je ovu test. Prepáč, nevšimla som si. Som to nikdy nepoužila. Zatiaľ.
@butterfly333 som rada, že ti to vyšlo. Čítala som si diskusie dozadu a 31.5. Si este písala že cítiš, že ide ms. Kedy si ju reálne mala dostať ak sa možem opýtať? Nechcem uz testovať priskoro. Nechcem sa sklamať. Dnes som 25 dc, 13 dni po ovu. V pondelok by som mala dostať ms.
@martinaj nekojim cca uz skoro rok, od ukoncenia kojenia som nikde taketo nieco nemala a to som si stale kontrolovala a samovysetrenie si stale robim, lebo sa strasne bojim aby som nieco nemala, aj na prehliadke som bola a nezistili ni nic, sice to bolo pred pol rokom. Hormony tak isto ok, nemavam s hormonami problemy. Je fajn, ze si zdravotnicka, takuto radu a nazor od zdravotnika je naj 😀 😀
Tieto bolesti prsnikov som zaznamenala asi pred tyzdnom, lepsie povedane nemam bolesti celych prsnikov ale len bradavky mam velmi citlive a naliate prsia a tieto kvapocky som zaznamenala len dnes
@jarushka1981 no ja som ju mala mat 1.6. a testovala som až ked 3dni meškala,
@butterfly333 ďakujem. Budem teda testovať stredu, alebo vo štvrtok.
@popilka nechcem tvrdit ze je to tehu aj ked by som bola velmi stastna, kedze sme snazilkovali a teraz cakam na vhodnu chvilu kedy budem moct testovat. Ja som citala o tomto na nete a tiez tam bolo spomenute ze ak je zena druhorodicka tak uz je to tam v prsiach pripravene a zacina sa to skor vytvarat ako pri prvom tehu. Tak neviem aj si myslim ze to moze byt tehu, radsej tehu ako nieco ine 😢

@kakatulik ako sa berie staci ta 50mg?