Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@lenkastar toto veru nie je kanalik 😉
@jarushka1981 to nevadí ja už čakám do mrchy či príde ... ďakujem za odpoveď
@kvetinka18 tak to je fajn, aspon kym ti nepride MS tak nepi nic, alebo kym ti test neukaze. Je to len pre teba dobre a v pripade ak by uz v tebe rastlo babo , tak sa mu nic nestane ked si to odopries kym nebudes vediet na com si. Aj ked mozno, keby ze si das pomer 0,5dcl alko a ostatne bude obsahovat nealko tak sa nic nestane. 😀 😀 Je len na tebe ako sa rozhodnes, kedze kazda sme ina , jednej moze uskodit a druhej vobec
Dnes sme si s dcérou dali pizzu ako bolestné za očkovanie. A ona mi vraví: " aha, mami, bocian". A ja jej vravím, tak si tuto chvíľu zapamätaj... A spolu sme sa zasmiali. Ja už viem kvôli čomu, ona to zatiaľ netuší.
Ja to zase az takto nesilim. Ze nedam si ani pohar vina, lebo chcem byt tehotna. Zakial nejsom tak nerieism.
Isnk cervene vino podporuje rast vystelky maternice a ak je plod uchyteny tak z toho nepotrati zena. V minulosti to mozno skusali ale to boli ine objemy ako deci dve a ked bolo tehu zdrave aj tak to nepomohlo. Takisto agolutin je vVolavacka na kramy, ale ked je baba tehotna tak ani z agolutinu kramy nedostane.
Takisto cvicenie a bicyklovanie nebudem obmedzovat preventivne ked nikto mi nepovie, ci otehotniem tento mesiac alebo az o 2,3,6
@blanch12 neboj moja objednáš kašičku a podarí sa aj vám budem silno držat palce. 🙂 🙂 🙂
@lenkastar Ahoj aj ja si ta pamatám no vyzerá to dobre držím palčeky. 🙂 🙂 🙂 🙂
@denidi ahoj.Boze ja ani neviem,od soboty mam....ja ani neviem co,ci to je menzes alebo ja neviem,krvacam ale nic strasne len tenka intimka spodok brucha pobolieva,doobeda som nic nezedla,len jogurt aj to som nedojedla ze ma z neho nadrapovalo.Ja som uz len zvedava co 14.6.ci dostanem normalny menzes ci co zas budem mat.Dva mesiace som brala HAK vraj na upravenie hormonov a teraz po vysadeni sa asi zblaznim,neviem ci nebude este horsie ako bolo.Som zvedava ako si budem sledovat plodne dni a ovu.Som z toho sklamana.
25DC test snehobiely asi nič z toho ze? ☹
@aluska2999 ...a nepisala si ty,ze si mala ovulku az 17DC ci ako?...ak to bolo tak,potom testujes este velmi skoro.
@kakatulik praveze neviem kedy bola pretože hlien bol od 14DC a od cca 17DC bolesti ako na ovulku cize neviem po potrate je to také čudné moja sledovať :-/
@aluska2999 kazdopadne je este skoro...pockaj na den ms a potpm este skus..
@veronika1603 dostať by som mala vo štvrtok ak by bola presná 🙂 ale nemusela by dôjsť cize skúsiť štvrtok či až v nedeľu?
@aluska2999 mozes uz aj vo štvrtok podla mna.drzim pal ejy
@aluska2999 palceky
@aluska2999 ....a BT nemmerias? Skus zajtra rano zmerat. Vies len ak sa ovulka posunula a bola fakt okolo toho 17DCtak si pripocitaj 14 dni a az potom testuj....po tom kytere sa to mohlo cele zmenit.
No dievcata nejako sa to tu zaplna pozitivnymi testikmi uz pomaly stracam prehlad 😀 kto so mnou taha dalsi mesiac snazilkovania ? 🙂 lebo ako citam kazda caka len kedy moze testovat, a ja cakam kedy mozem zase ovu zacat testovat 😝 nehovorte ze som jedina ☹
@babsima my sme sa tento mesiac nemohli snazit, takze ja este len cakam cez vikend mrchu a az potom zaciname so snazenim... urcite nie si sama 😉
@butterfly333 ahojko,ako sa mi mas tehulka? uz si doma oznamila? ja som vcera mojmu starsiemu - konecne ma bol pozriet po pol roku 😝 - povedala,ze budeme mat babo a on,ze "zase?" ale tak ako pubertiak,nejako ho to netankuje 😀 a Simonko to samozrejme nechape 😀

@kakatulik myslis? Bolo by to super.no neviem neviem.uvidime o par dniii 😊