icon

Do septembra 2016 "to bruško" dáme

pepka123
28. apr 2016

💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪

Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀

aluska2999
11. jún 2016

@5ka_es gratulujem 🎊 kedy si mala dostať ms?

aluska2999
11. jún 2016

Žienky chcem sa opýtať dnes 30DC test negatívny myslíte že počkať ešte týždeň skúsiť test môže ešte ukázať pozitívny?

5ka_es
11. jún 2016

@aluska2999 zajtra 🙂

aluska2999
11. jún 2016

@5ka_es mne mešká som 30DC testy negatívne skúsim počkať týždeň a testnem ☹

5ka_es
11. jún 2016

@aluska2999 drzim palce

aluska2999
11. jún 2016

@5ka_es ďakujem veľmi krásne

kvetinka18
11. jún 2016

@5ka_es gratulujem! 🙂 mne má prísť v pondelok. Zatiaľ žiaden pms, ale viem, že mrcha príde. Aj keď som tento mesiac silno verila 🙂

5ka_es
11. jún 2016

@kvetinka18 a netestovala si ??

popilka
11. jún 2016

Baby, mna vcera skolila nejaka brusna viroza. Hroza des, dnes to vzyera, ze uz aj mm to chyta. Som 8dc. Myslite, ze to moze nejako ublizit vajicku alebo spermiam? Snazit sa alebo sa na to tento mesiac vykaslat?

monilik
11. jún 2016

@popilka neboj, nemyslim ze by to vajicku ublizilo a spermiam uz vobec, jedine ty mozes byt par dni vyslabnuta a unavena. tak nech si rychlo fit! ✊✊✊

monilik
11. jún 2016

@5ka_es krásne čiarky, gratulujem 💗

popilka
11. jún 2016

@monilik dik. Necham tomu volny priebeh. A vy ako? Uz si mala ovu? A mm je prec, co.

normab
11. jún 2016

Ahojte pridavam sa k vam..pozitivny ovu test 11 a 12 dc..teraz cakame ☺ drzim vsetkym dievcatam palce

5ka_es
11. jún 2016

@popilka ja som mala taku mejaku virozu vcera ked som sa vladtne dozvedela ze som tehu ... Neviem ci z toho alebo z toho ze som nieco zjedla ale aj dnes som taka vseliaka...

monilik
11. jún 2016

@popilka dnes rano bola ovula...

popilka
11. jún 2016

@monilik a kedy ste boli spolu? Stihli ste? 🙂

gerry22
11. jún 2016

@kareta21 tak ked sa nepodarilo tento mesiac podari sa ked sa bude mat podarit. So sice sklamana trosku , ale je to v pohode kedze snazilkujeme len prvy cyklus tak je to fajn, moze a nemusi sa podarit hned na prvy sup. A ty ako ?...prisla ti mrcha alebo este nie?..

kareta21
11. jún 2016

@gerry22 mas pravdu, pride to, ked bude telo pripravene..mne este neprisla, ale testy su biele..

gerry22
11. jún 2016

@5ka_es zavidiet ti nechcem, nie je pekne zavidiet, ale tesim sa s tebou a gratulujem, lebo mas tu ciarku tam u teba je to uz jasne. Prajem ti krasne tehotenstvo uzivaj si ho na plno , aj ked viem ze prve mesiace nie su moc na uzivanie ale potom to bude len a len pekne tehu. Drzkajte sa aj s babom a vela zdravicka prajem 😀 😀

gerry22
11. jún 2016

@kareta21 ano presne tak 😀 , skus testnut az o nejake 3 4 dni , zvykne to tak byt ze po meskajucej MS ti test ukaze az nejakom tyzdni, zalezi na tom kolko mas HCG v krvi ak si tehu. Zvykne ti takto meskat alebo ti chodi presne v termine.?

kvetinka18
11. jún 2016

@5ka_es ešte nie. Ale už mám také malinkaté špinenie, čiže nič z toho :(

kotatko1232
11. jún 2016

Babulky tak ja som sa rozhodla..idem do toho znovu.
na moje plodne dni idem skusat zase..ak sa to podari tak budem stastna ci budem kompletna rodinka alebo bez otecka.

kakatulik
11. jún 2016

@kotatko1232 ...a buduci otecko uz o tom vie?🙂

kotatko1232
11. jún 2016

@kakatulik otecko vie ze chcem este jedno babo okrem toho co mame doma 🙂..kedze jedno som potratila minuly mesiac. ☹

pepka123
autor
11. jún 2016

@kotatko1232 no odvaha ti nechýba moja a snáď sa uvedomí otecko a bude všetko v poriadku 😉 držím ✊👍

kotatko1232
11. jún 2016

@pepka123 urcite nie 😉 no je vystresovani z prace aj hypoteky atd tak ho aj chapem ale od oktobra mame platit menej skoro az o tristvrte sumi ,chce to auto nech si ho kupi kedze budeme platit menej tak sa to vyrovna a plienocky uz velka nepouziva cize by sme kupovali dropcekovi a mliecko by malo moje a veci mame veeeeela po prvej tak aj to by bolo menej starosti...
cize co z toho vypliva??mozme mat to 2 babenko 😀

5ka_es
11. jún 2016

@kvetinka18 prave to malinkate spinenie moze byt dobrym znakom

zuzik_24
11. jún 2016

@5ka_es krasne, tisko gratulujem, nech je vsetko v poriadku 😊

kvetinka18
11. jún 2016

@5ka_es počkám do pondelka 🙂 aale teším sa s tebou ;)

nikolienko
11. jún 2016

ahojte, posledný menzes mi začal 11.5. a ďalší mal začať 8.6. začali sme sa pokúšať o mimi takže som bola v očakávaní či teda príde či nie. Robila som si tehotenský test a vyšla na ňom slabučká 2čiarka. Mala som nejaké príznaky ako nevoľnosť, ospalosť ai. No a dnes mi už mešká 4tý deň s tým že dnes ráno som sa zobudila na silné bolesti v podbrušku, bolela ma aj ľavá časť krížov a tiež akoby vaječník. Ráno som ešte k tomu mala hnedý výtok s trochou krvi. Teraz neviem čo to vlastne znamená. Keďže je víkend doktora budem riešiť až potom.
vie mi niekto poradiť ?