Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
Žienky chcem sa opýtať dnes 30DC test negatívny myslíte že počkať ešte týždeň skúsiť test môže ešte ukázať pozitívny?
@aluska2999 zajtra 🙂
@5ka_es mne mešká som 30DC testy negatívne skúsim počkať týždeň a testnem ☹
@aluska2999 drzim palce
@5ka_es ďakujem veľmi krásne
@5ka_es gratulujem! 🙂 mne má prísť v pondelok. Zatiaľ žiaden pms, ale viem, že mrcha príde. Aj keď som tento mesiac silno verila 🙂
@kvetinka18 a netestovala si ??
Baby, mna vcera skolila nejaka brusna viroza. Hroza des, dnes to vzyera, ze uz aj mm to chyta. Som 8dc. Myslite, ze to moze nejako ublizit vajicku alebo spermiam? Snazit sa alebo sa na to tento mesiac vykaslat?
Ahojte pridavam sa k vam..pozitivny ovu test 11 a 12 dc..teraz cakame ☺ drzim vsetkym dievcatam palce
@5ka_es zavidiet ti nechcem, nie je pekne zavidiet, ale tesim sa s tebou a gratulujem, lebo mas tu ciarku tam u teba je to uz jasne. Prajem ti krasne tehotenstvo uzivaj si ho na plno , aj ked viem ze prve mesiace nie su moc na uzivanie ale potom to bude len a len pekne tehu. Drzkajte sa aj s babom a vela zdravicka prajem 😀 😀
@5ka_es ešte nie. Ale už mám také malinkaté špinenie, čiže nič z toho :(
Babulky tak ja som sa rozhodla..idem do toho znovu.
na moje plodne dni idem skusat zase..ak sa to podari tak budem stastna ci budem kompletna rodinka alebo bez otecka.
@kotatko1232 ...a buduci otecko uz o tom vie?🙂
@kakatulik otecko vie ze chcem este jedno babo okrem toho co mame doma 🙂..kedze jedno som potratila minuly mesiac. ☹
@kotatko1232 no odvaha ti nechýba moja a snáď sa uvedomí otecko a bude všetko v poriadku 😉 držím ✊👍
@pepka123 urcite nie 😉 no je vystresovani z prace aj hypoteky atd tak ho aj chapem ale od oktobra mame platit menej skoro az o tristvrte sumi ,chce to auto nech si ho kupi kedze budeme platit menej tak sa to vyrovna a plienocky uz velka nepouziva cize by sme kupovali dropcekovi a mliecko by malo moje a veci mame veeeeela po prvej tak aj to by bolo menej starosti...
cize co z toho vypliva??mozme mat to 2 babenko 😀
@kvetinka18 prave to malinkate spinenie moze byt dobrym znakom
@5ka_es počkám do pondelka 🙂 aale teším sa s tebou ;)
ahojte, posledný menzes mi začal 11.5. a ďalší mal začať 8.6. začali sme sa pokúšať o mimi takže som bola v očakávaní či teda príde či nie. Robila som si tehotenský test a vyšla na ňom slabučká 2čiarka. Mala som nejaké príznaky ako nevoľnosť, ospalosť ai. No a dnes mi už mešká 4tý deň s tým že dnes ráno som sa zobudila na silné bolesti v podbrušku, bolela ma aj ľavá časť krížov a tiež akoby vaječník. Ráno som ešte k tomu mala hnedý výtok s trochou krvi. Teraz neviem čo to vlastne znamená. Keďže je víkend doktora budem riešiť až potom.
vie mi niekto poradiť ?

@5ka_es gratulujem 🎊 kedy si mala dostať ms?