Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@junacik ano
@majaon nie moja niesme v poriadku potratila som včera. 😢 😢 😢 ale je mi faj asi to tak malo byt
@butterfly333 ale nieeee ☹ to mi je luto,naozaj,tak som ti to priala...neviem ani co ti napisat,hlavne sa drzkaj a nech si cim skor OK...vela sil posielam
@butterfly333 to mi je ľúto
@butterfly333 ja idem tiez znovu do inofolicu....
@butterfly333 drzim silno palce a uvidis ze nabuduce touz bude so stastnym koncom 🙂
@nikolienko ahoj ja riesim to isté týždeň hnedý výtok v deň keď som mala dostať menštruáciu to isté bolia ma kríže zajtra urobym test neviem čo si mám o tom mysliet
@martinaj
@butterfly333 ach dievcence,smutne som sa tesila z kazdej jednej z vas 😔
Ahojte dievčatá tak sa k vám pripájam aj ja. 🙂 Po dvoch neúspešných tehu ideme skúsiť ešte dúfam že už zo šťastným koncom 🙂 Všetkým držím palčeky nech to dotiahneme do úspešného konca 🙂
@michaela_lm ahoj ja som mala to spinenie len pocas jedneho dna to bolo 4dni predtym ako som mala dostat MS a znova teraz 4dni po tom co som mala dostat MS a tam bolo aj troska krvi, dnes som bola u dokyho tak zajtra budem vediet vysledok
@nikolienko zajtra si urobym test tak som zvedavá zas budem sklamaná rok sa snažíme nic
@michaela_lm sprav si vyskusaj, ja som mala tiez zopar duchov, my sa snazime este len mesiac, drzim palce
Ahojte mne trikrat ukazalo neplatny test a stvrty pekne ukazal dve ciarky
Ja sa zbláznim týmto čakaním ☹
@aluska2999 ale ved si pisala,ze si mala posunutu ovulku, nie? Takze aj MS pride predsa neskor... nemyslim si, ze si tehu, to by uz testy ukazali, ale zazraky sa deju. Zbytocne sa tyras, sledujes, testujes... vydrz este par dni a ak nic, chod k Dr.
Tak mne sa MS dnes rozbehla..
@aluska2999 testiky su jasne negativne. Ved toto je je len druhy cyklus po tom kyrete,ci?
Nepisala si ze ovulka bola asi na 17DC a mozno aj neskor? Lebo ak ano,tak tak si teraz asi 15DPO a viac. Ci?
Skus si spravit test neskorpo menstruacii
@kakatulik neviem kedy bola ovulka vôbec... Neviem co sa deje
@tina2761992 to patrilo mne?
A k lekarovi si isla? Ano tebe aluska
@butterfly333 to ma mrzí. Snáď to čoskoro opäť vyjde.
Ahojte snazilky chcela by som sa pridat do tejto temy. My s manzelom sa snazime viac ako 4 roky a som uz fakt bez nadeje mam pcos syndrom a zvyseny cukor manzel ma vela spermii ale pomale chcela by som od vas nejake typy rady na umele oplodnenie ist nechhcem este ☹ vsetkym vam velmi drzim palceky
@tina2761992 ešte som nebola som 32DC a ako neskôr po MS urobiť?
@butterfly333 ďakujem za Vaše odpevede, viem čo prežívaš, prešla som si tým tiež před 3 rokmi a až teraz sme sa rozhodli že to skúsime opäť🙂 skoré uzdravenie a prajem veľa šťastia při ďalšom skúšaní
Aluska asi dva tri dni sa to robi ale nic sa nestane aj ked tyzden po

@butterfly333 ahojky,co sa stalo? dufam,ze ste v poriadku ked nemas napisany ktory tt si?