Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@aluska2999 a nebola si už u gyn a potvrdil tehu???a krv je negat???to je ako možne?no inak testy máš velmi slabunké,moja držím palčeky ideš ešte na krv?
@butterfly333 v piatok idem na kontrolu na sono uvidíme veľmi sa bojím sklamania
@veronika1603 kiežby moja dala som mamke kúpiť tehu testy doktor povedal ze treba byť trpezlivý no aj tak sa bojím sklamania kríze bolia menzes nikde...
@kotatko1232 nic netreba prehanat a rovnako ani bylinky, takze ak sa tam pise maximalna denna davka treba to urcite dodrzat. vsetkeho s mierou 😉
@kotatko1232 sypané sú lepšie v porovnaní so sáčkovými, ale aj ten na fotke je určite dobrý 🙂
@korytnacka1981mozem sa opytat aj ja na ten cajik ci su este aj ine alchemikove caje
@lulila20 no vidíš 🙂 dobrotka 🙂
@lulila20 ja mam Herbex nalevove vrecka do pol litra vody http://herbex.sk/sk/porciovane-jednozlozkove-ca...
stalo to v lekarni 1,80 EUR a je to 20 vreciek, kazde do 0,5l vody 😉
@kotatko1232 no môžeš ale určite tam budeš mať pridané aj nejaké iné bylinky🙂 kdeže to toho sáčku nie je vidieť🙂 preto si na budúce kúp radšej sypaný, mali by ho mať v lekárni, alebo skús v nejakom bio obchodíku
@junacik no dufam ze na buduce uz nebude treba ze sa to hned podari 😀
@kotatko1232 tak to Ti veľmi prajem, ja som ju začala piť prvý cyklus🙂 tak uvidéme čo bude a kupila som si aj B komplex🙂 a sem tam synovi ukradnem aj céčko
Ahojte snazilky,
Ja uz medzi Vas nepatrim. Moj druhy vymodleny, vyplakany, vytuzeny batoztek som priviedla na svet pred troma mesiacmi po 8 rokoch cakania. A na moj prvy som tiez cakala 4 dlhe roky. A cestovala som az do Ciny aby mi konecne niekto pomohol. Tu v europe u doktorov to bolo stale len "majte trpezlivost". No ved som ju aj mala, ale ked som oslavila 40-ku a moja prva dcerka 8 rokov, tak sa ta moja trpezlivost niekde podela. no a v Cine mi liecitel povedal ze mam takzvanu studenu maternicu. Tri masiace som chodila na akupunkturu, bankovanie , specialne masaze maternice, moxibustion. Povedal ze mi garantuje tehotenstvo do pol roka. A podarilo sa. Mame druhe dievcatko
@junacik
@kotatko1232 baby, nechcem byt blba, ale myslite ze v tych sypanych cajoch sa ine bylinky nevyskytuju? ako to z tych susenych podrvenych rastliniek viete zistit??? jedina istota je nazbierat si bylinku sama v prirode 😉
@aluska2999 to je stale strasne blede....,ale radsej urob z ranneho mocu.
@kakatulik už počkám asi do piatku ☹
@aluska2999 alebo tak.
@monilik no ak nepoznam tak bohuzial neviem nazbierat
Inak baby poznate alebo ste uz pouzivali Ovulacny Mikroskop??
@kotatko1232 uz som o tom citala a vraj je to skoda penazi a nespolahlive,ale vlastu skusenost nemam.
@kakatulik lebo ja to mam doma .pri prvej dcerke sa mi to podarilo podla toho ale teraz to nejako nefunguje 😀 😀

@sigridka Dakujem.