Do septembra 2016 "to bruško" dáme
💕 Rozhodla som sa založiť túto diskusiu pre žienky, ktoré sa naďalej nevzdávajú a pracujú na bábätku a už sa chcú tešiť so svojich detičiek v roku 2017 🚼😊💑👪
Takže žienky veľa šťastia 🍀🍀🍀
@aluska2999 držím nám palčoky🙂
@aluska2999 ale krv by si podla mna uz mala...ak ti ukazuje test z mocu pozitivne tak krv by mala este 100x tolko ukazat...pretoze ako prve mas hcg hormon v krvi az tak v moci. Ja som mala hcg v krvi
@aluska2999 jeeziiis to moja mrzi moja, vyckaj teda do piatku su vselijake pripady a niektorym pozitivny test s riadnymi ciarkami ukazalo az v 8.10. Tyzdni moze ti pomaly stupat hcg vyckaj nesklanaj hlavku 🙂
@baby24 ďakujem moja snažím sa veriť že bude dobre
Ďakujem za srdiečko 🙂
@aluska2999 hned napis potom... 🙂 drzim palce
Bambulky boli ste niekto na hyfosy?? Ako to prebieha....
Ahojte takže ja už ležím v nemocnici a čakám na kyret , nech už to mám za sebou, pustia ma až zajtra ráno sa zbláznim dovtedy :(
@lentilka969 Držkaj sa neboj všetko bude v poriadku a neskor sa určite zadarí.
@lentilka969 drz sa.. 😔 vsetko bude dobre.....
@lentilka969 drz sa. myslime na teba.
@butterfly333
@martinaj
@monilik ďakujem vám :( akurat mám infúziu aby som nedostala zapal
@lentilka969 moja 😔 nech uz to mas rychlo za sebou!
Baby ono je to cele p*** (sorry). Prve dve tehu co zle skoncili tak testy nesilneli, bol to znak toho, ze to nieje dobre. A teraz krasne silnejuce testy ukazkove a zase to dopadlo zle..... a aj vy baby tu, tiez pekne testy a toto 😔😭
@martinaj mas pravdu je to strasne. ja som sa vtedy ked sme prisli o mimi ukludnovala iba tym ze asi bolo poskodene a preto odislo a ze radsej v 6tt ako neskor, ale aj tak som bola z toho mimo. nehovoriac o tom, ked sa to niekomu stane viackrat ☹ 😢
no ale treba verit ze to vyjde. kdesi som citala ze iba 30% tehotenstiev v sucasnosti konci uspesne porodom 😔
@martinaj ved to aj ja pekne kolajnice a dopadlo to zle nechápem no verím že sa čím skor zadarí 😉
@lentilka969 to ma veľmi mrzí... drž sa

@junacik dúfam že budeš mať pravdu a bude všetko v poriadku