Doba snaženia sa v 32. rokoch
Prosím o vaše skúsenosti, ženy čo ste otehotneli v 32 rokoch a neskôr...viem že toto je rôzne od ženy k žene, ale chcela by som si prečítať, ako dlho ste sa snažili, kým ste otehotneli v tomto veku. Aspoň malá nádej🙏🙏🙏❤️❤️❤️
Hneď prvý cyklus.
na prvykrat...v 34 rokoch
V 34ke na tretí cyklus😊
Ja v 33 hneď prvý mesiac. Ale ozaj je to rôzne u každej ženy.
moja kamarátka hneď na prvý cyklus, nepočítala, že to bude tak rýchlo, potom sa bála, že bude mať na svadbe nevoľnosti, našťastie ju obišli. Do 40. stihla ešte ďalšie dve 😎
v 34.r necakane,hned po vysadeni HAK...bohuzial,tehotenstvo skoncilo v 8tt...po kyretazi a 3.cykloch MS,som zostala tehotna do 2.mes...rodila som 2t pred mojimi 36.narodeninami...dalsie tehotenstvo tiez nebolo planovane a skoncilo potratom..to som mala 37...a posledne planovane tehotenstvo sa nam podarilo na 3x a rodila som,ked som mala 39...neviem,ci mne pomohla aj kyselina listova,kt som brala cely cas pocas snazenia a 1.trimester..lebo v tych pripadoch,ked tehotenstvo nebolo planovane a skoncilo potratom,som ju nebrala...
@janickacrazy a nebrala si nahodou hak?
Nám sa zadarilo za 3 mesiace (mala som 31 rokov) a druhý sa zadaril za 3-4mesiace (mala som 33 rokov). A to som nič nesledovala ani nepočítala. S partnerom sme to vtedy nechali na osud či sa nám podarí. Nechceli sme ostať sklamaní, keby to náhodou nevyjde vzhľadom na náš vek ( vtedy ja 31, on 50).
Skúste vylúčiť zvýšenú hladinu prolaktínu a skontrolovať vaječníky... Ja mám polycystické a tak sa mi nedarilo 1,5 roka. Po drillingu to išlo hneď. No a v 34 prišla nečakane ešte dcérka, úplne len tak, akoby nič 🙂. Takže s diagnózou primárna neplodnosť mám 3 deti, keďže prvé tehotenstvo bolo s dvojčatami. Držím palce a veľa šťastia, dejú sa aj zázraky 🙂
Ja som otehotnela par dni pred 32. narodeninami. Na druhy cyklus. Pred tym som brala vyse 2 a pol roka antiku. 2. dieta.
v 24 po 10 mes, v 34 po 10mes…
Ja som mala 40, manžel žil na Slovensku a ja v zahraničí. Posledný jeho víkend pred sťahovaním do zahraničia som otehotnela (predtým mi cesty na Slovensko vychádzali často keď som mala svoje dni.).
Druhé v 42, syna som odstavila od kojenia v apríli a ďalšie 4 mes.sme sa zmohli na 1x mesačne. Únava, malý otrasné spával. Tak na piaty mesiac som mu povedala, že musíme aspoň 3x a bum, tehotná. Doma máme dve zdravé detičky 😍😍😍
Toto je strašne individuálne ...ja nemám síce 34 , ale len pre príklad : snazili sme sa o prvé bábätko od 24 ,podarilo sa o 2 roky , o druhé sme sa ani nesnazili , a v 30 som otehotnela na šupu jediný krát čo sme išli úplne naplno 😁
Je to individualne, ale ak sa snazite rok -dva, najvyssi cas ist k dr, ci je vsetko ok.
V 32 ihned,v 35 na druhy pokus.
Ja v 34 ( dovtedy som s prvym partnerom nemohla ostat tehu), tak v 34 sme sa s mojim muzom rozhodli ze ideme na to, ze chce letne dieta a bolo letne dieta hotove. Snazili sme sa asi hodinu ( clovek to nestopuje)😀 ja len ze to moze byt aj supom bleskom
@jarmila2010 veru nie, nebrala, ešte gynekológ mi vravel, že to tak rýchlo nepôjde v tomto veku a hups 😂
Hneď prvý mesiac ako sme sa rozhodli, začala som si robiť ovulacne testy a bolo na prvú šupu druhé dieťa.
@janickacrazy ja som prvé dve tehotenstva prežívala v zahraničí a tam sa veru nikto nepozastavoval nad vekom...to,len u nás to stále riešia....a ku tej hak....len tak sa pýtam,lebo mám vo svojom okolí ďalšie dva prípady,že ženy vyššieho veku a po dlhodobom užívaní hak( u jednej aj zo zdravotných dôvodov) ,z fleku zostali tehotné pred 40kou ....po jej vysadeni
V 32 hneď na prvýkrát z jedného jediného razu 🙂, bolo to tretie tehotenstvo. Ale prvé dve tiež v podstate hneď, prvé tehotenstvo hneď prvý cyklus, druhé tehotenstvo druhý cyklus. A to mi lekárka pred 10 rokmi povedala že som neplodná a nikdy nebudem mať deti a mám 3 deti za 4 roky. Asi za ňou pôjdem so všetkými 3 na návštevu 😃
V 36 rokoch prve tehotenstvo asi do troch mesiacov.
Fuh, celkom ma prekvapilo množstvo šťastných, ktorým sa to podarilo takmer okamžite 😳 (zaujímalo by ma či ako prvorodičkám). My sme sa snažili o prvé bábätko presne 3 roky, od mojich 28 (skoro 29). Obaja ok, len to skrátka takto dlho trvalo, kým to vyšlo 🤷♀️ držím palce 😘
Ja mám 27 a snažíme sa od mojej 25.Predbehli má už aj 40-tnicky v našej rodine😏..čiže vek je len číslo...
prvé som mala v 30tke a čakali sme 2 roky kým sa podarí, teraz druhé tiež sme 2 roky skúšali a nic a keď som konečne nastupila do prace tak sa podarilo 😂
V 22 na prvy sup a v 35 tiez ❤️ Som za to velmi vdacna, uvedomujem si, ze je to obrovske stastie ❤️
Prve bolo neplanovane, pouzivali sme aj pharmatex, druhe ked bude vsetko ok sa mi narodi v 36 a snazili sme sa 4 roky, bola som na prefuk, brala clostilbegyt, potom som pila jeden caj od bylinkarky a po mesiaci pitia som otehotnela, tak neviem co pomohlo
Prvé v 23 rokoch na prvý šup, druhé v 32 rokoch tiež na jeden šup. Nič som si nesledovala, proste keď sme chceli sme skúsili, a som za to prešťastná. Ale teda manžel by sa potešil, ak by to chvíľu dlhšie trvalo 🤭. Pritom s exmanželkou nemohli mať spolu dieťa aj keď boli zdraví, asi to bol osud.
Ja sa snažím mám už 35rokov prvý sa nám po 3rokoch snaženia podaril po braní hak som mala PCO druhý po 3potratoch z Duphastonom a Inofolicom ďalšie odišlo pred 4rokmi v 10tt som bola na kyret nebola akcia srdiečka vlani v 6tt spontánny potrat brala som hak 5mes. potom,že a začali sme sa snažiť pred 3mes. a stále nič ☹. Prvého som rodila v 24 a druhého v 27 ročná.

Rok. Druhé neplánovane