Druhé bábätko keď má prvé dieťa 6 rokov?
Ako sa vám darilo otehotnieť poraďte po pravom dieťati mi sme sa začali teraz snažiť a veľmi uz chcem bábätko chcela som už dávno no manžel nie ale teraz už chce aj on... malí bude mať už 6rokov
Ahoj. Prvy syn mal teraz 6 rokov a som teraz v 27 tt dost dlho mi trvalo manzela prehovorit na druhe velmi nechcel. Podarilo sa nam na treti mesiac snazenia ale snazila som sa davat pozor na dni medzi 10 az 14 dni po menstruacii aby som sa trafila na plodne dni. Manzelovi to bolo jedno on nato nepozeral a ani ja som mu tie dni nespominala. Ale samozrejme velmi sa tesi ze to vyslo
@zyzy11 ahoj na nasa starsia ma uz 9 a maly 2 a pol... ja som moc nechcela, manzel najradsej hned... pri prvej sme sa snazili 3 roky, pomohlo vino 😆😅😂 pri synovi rok a pol... pomohli kvapky gynex
No mi sme sa začali snažiť od konca decembra medzí tým som mala aj mrchu.snazime sa každý druhý deň mať sex.nuz som si vedomá toho že to bude dlhšie trvať aj pri prvom sme sa snažili 7mes.ale to je že si neviem ako si vypočítať plodné dni keďže mám ciklus kadejaký.
O prvé sme sa snažili 1,5 roka a druhé vyšlo “na prvý šup” 😉 Držím palce
@ellieellie a mali ste sex cez plodné dni alebo??
@zyzy11 popravde, to vôbec neviem, nesledovala som to. Máme syna, v tom čase mal 1 rok a povedali sme si, že necháme tomu voľný priebeh.. keďže na syna sme si počkali, nevedeli sme, ako sa zadarí druhé.. chceli sme rozdiel 2-3 roky. Nič sme neriešili, nesnažili sme sa, len sme sa prestali chrániť a vyšlo to hneď.. rozdiel bude 1 rok a 9 mesiacov 🙂 to sme veru nečakali, ale tak tešíme sa, snáď to zvládneme.
@zyzy11 skus si merať bazalnu teplotu,skvela pomôcka ako zistiť,kedy cca mávaš plodne dni
@29simona29 ba tá teplota má byť vyššia alebo nižšia
@zyzy11 počas plodných dni sa zvyšuje oproti normálu a keď ostaneš tehotna, tak ostane dlhodobo zvýšená-ja som mala cely život veľmi nepravidelnú ms, po 2 mesiacoch snaženia som sa rozhodla kupit si bazálny teplomer a odsledovať plodne dni, len už to nebolo treba, lebo som už v tom čase akurát otehotnela- teplomer mi ale veľmi pomohol, lebo na základe neho som presne zistila, kedy som mala plodne dni, lebo ja som si merala teplotu aj cca 7 dni pred oplodnenim, potom sa teplota zvýšila a neklesala- čiže som presne vedela, kedy som otehotnela- a aj som na den presne porodila☺️ Ak máš nepravidelnú ms je to fajn aj z tohto dôvodu, že ak otehotnies, budeš vedieť, kedy presne- lebo výpočty doktorov au niekedy od reality dosť daleko...
@29simona29 ahoj, nám sa nedarilo pri prvom synovi, ja som mala všetky gyn. vyšetrenia v poriadku, manžel tiež spermiogram OK a stále sa nám nedarilo otehotnieť. Trvalo to rok a pol, každý mesiac som absolvovala folikulometriu, kopec výživových doplnkov a čajov a stále nič. Keď som konečne otehotnela bolo to ako zázrak. A to som mala 37 rokov. Druhý syn nás prekvapil a rodila som ako 39 ročná 😁. Som šťastná ako blcha a naplno si užívam materstvo. Držím palce a pozitívna myseľ tiež pomáha
Nemeraj nepocitaj. Lebo ta to pohlti az sa z toho scvoknes. Beznemu paru to bez problemov trva aj rok.
Takze normalne si užívajte a bábätko pride same.
Isto sa nestresuj meranim bazalnej teploty, teplomerom, za prvé bacha na infekciu a za druhe, muza by to mohlo strašne odradit.
Mnohy zacnu byt nervozny a odradi ich to celkovo od plodenia.
Miesto toho chodte na romanticke vecere.Alebo do kina. Doma flasku vina a sex.
Lebo potom si ked budes tehu/a po porode sa budete musiet trosku obmedzit. Uz sq nebude dat hocikedy ist spolu niekam..
Vela stastia
Ved od decembra nieje tak dlho,ja odporucam na to netlacit,nesilit,netestovat u uzivat si .Ja som po porodoch presne vedela kedy mam ovulku,priznaky sa nedali neprehliadnut.No a ten mesiac co sme sa zcali snazit nic.Absolutne.som bola ista ze ovulka ani nebola.No a na mrcha nakoniec ani neprisla.Drzim palce
@zyzy11 s kvapkami gynex rozdiel 6,5 roka

ja som zacala poctivo brat kyselinu listovu. a podarilo sa 🙂 maly uz ma 8 mesiacov a dlhio sme sa nesnazili 🙂