icon

Druhé dieťa - áno či nie

sueen
11. okt 2016

dobry den mam synceka 14 okt bude mat 2 roky . priatel (rozvedeny 1dieta z predosleho manzelstva) sme spolu vyse 3 r, priatel by chcel 2 dieta ale mam s toho obavy ci to vsetko budem zvladat syn je dost žive dieta mam obavy priatel pracuje od rana do vecera kazdy den chodi aj za starsim synom z 1 manzelstva domou chodi okolo pol6-6 niekedy ledva cakam kedz uz pride lebo som aj ja unavena zo syna ako by som to zvladala pri dvoch detoch a sama ? , financne sme na tom dobre chystame sa stavat domcek cize ratam ze ked bude makat na dome zas budem len na vsetko sama ,, ako sa to da zvladnut 2 deti- domacnost - potom skolka-- a skoro na vsetko sama ,, neviem si predstavit 2 deti aj ked v kutiku duse by som strasne chcela este dcerku ,, dakujem

Strana
z3
mija22
11. nov 2016

Ja by som poriesila najprv ten dom...predsa len to bude dost hekticke obdobie kym sa dostavia a sa nastahujete, zabyvate. Neviem si to predstavit riesit popri babatku a dalsom neposedkovi. Ten medzitym podrastie a urobíte si druhe, nastúpi starsi do skolky a budes mat len jedno cez den na starost. Aspon takto to bolo podobne u nas, s tym vsak, ze s dcerou som otehotnela ked mal syn 19 mesiacov, takze prvy rok som ich mala dvoch, nebolo to jednoduche ale dalo sa to v pohode, este som aj posledny rocnik vysokej skoly s nimi takto dokoncila, takze zvladnut sa da vsetko, najdete si svoj rezim denny a bude to ok, som v tvojom veku bola dva roky dozadu 😉

0ria0
20. dec 2016

@kvetulienka253 chachacha, to si dobre napísala. Oni sa tak cítia ale realita je úplne iná :D :D

Strana
z3