icon

Duphaston pred tehotenstvom

lenicak
7. okt 2013

Ahojte je tu niektora taka, co zacala brat Duphaston pred tehotenstvom? A nasledne aj otehotnela po prvom cykle odkedy zacala brat Duphaston? 😉 Ak ano, kedy zistila, ze je tehu a ake mala priznaky.. 😀 ďakujeeeem..🙂

motorolka
26. okt 2013

No my sa snazime len od jula, ale prekvapilo ma, ze dr. mi povedal, ze 2 mesiace nech sa po vysadeni HAK nepokusame a potom ked som po 2 mesiacoch prisla, ze nemam mrchu dal mi vyvolavacku, povedal, zem mam podla neho PCO a dal mi duphaston, mrcha prisla ako mala aj po vyvolavacke a aj po prvom baleni liekov, este jedno balenie a kontrola, ci niesom tehu, ked nie tak mi este 2 krat predpise lieky a ked po pol roku(co su 3 dvojmesacne balenia) nebudem tehu posle ma na kliniku, kde riesia uz taketo problemy a uvidime...tak neviem...

kvietok035
26. okt 2013

ahojte, ja beriem prvý mesiac inofolic a začala som brat na odporučanie doktora aj Duphaston, kedze tiež som po 1 MA ☹ kázal mi ho brat od 14. do 25 dna duphaston myslím, ale začala som ho užívat od 17. dna. ako ho beriete vy???

pupavkaa
26. okt 2013

@kvietok035 mne ho kazala brat od 15. dňa takže neviem uvidime co z toho bude 🙂

kvietok035
26. okt 2013

a dokedy, do ktorého dna cyklu ho berieš??? a inak držím palce 🙂

pupavkaa
26. okt 2013

@kvietok035 no od toho 15 DC ho mam brat 10 dni 2x denne tak a teraz idem na druhe balenie teda az 3.11.

motorolka
26. okt 2013

@kvietok035 Ahoj aj ja ho beriem od 17-teho dna po 2 tabletky denne 10 dni.

kvietok035
28. okt 2013

díky baby pupavkaa a motorolka 🙂 a nemáte teraz okolo 19-20 dna bolesti v podbrušku????? lebo ja už druhý den strašne a neviem či mi to nesposobuje ten Dufík. a inak ked píšete že ho beriete až od toho 15 a 17 dna ste si isté že už máte po ovulácii?? lebo som čítala že keby nie, tak dufík ovuláciu zablokuje

pupavkaa
28. okt 2013

@kvietok035 nooo tak hadam hej a dr nic nevravela o blokovani ovulacie tak uvidime co sa udeje nestras nas tu 🙂

lenicak
autor
30. okt 2013

Inac damy ja som zacala mat 14.DC hnede spinenie..najprv 10.DC vodnaty vytok a teraz toto.. ma s tym niekto skusenost? zajtra mam 16.DC a idem pokracovat s dufikom

kvietok035
1. nov 2013

no ja beriem prvý mesiac INOFOLIC a DUPHASTON. Ovulka bola v 15 den cyklu, od 17 beriem DUPHASTON a teraz neviem ktorý z nich mi sposobil príchod mrchy (zatial začínajuce spinenie) v 23 den cyklu, čiže o týžden skor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a to moj cyklus mávam dlhodobo presný ako hodiny!

kvietok035
1. nov 2013

@pupavkaa dočítala som sa a aj moj gyndoš mi tak povedal, že dufík sa ma brat od 15 do 25 dna cyklu, je to vlastne hormon 2. fazy a ako ho berieš celý mesiac može ty zablokovat ovulku a budeš mat anovulačný cyklus

mamainprogress
1. nov 2013

Niekde som citala ze pri uzivani duphastonu sa mozu podarit dvojicky? Je to pravda ze to zvysuje sance?

motorolka
2. nov 2013

@lenicak ahoj ako sa mas? Uz berieme obe tabletky.Ako to znasas?Ja som zatial bez vedlajsich ucinkov.

motorolka
2. nov 2013

@kvietok035 ahoj tento mesiac som sa obzvlast sledovala no neviem.Mam ten pocit,ze som ovu ani nemala.Uvidim ked pojdem na kontrolu co mi povie.Mozno som uz tehu a uz ovu ani nebedem mat 🙂 Bodaj by tak bolo

pupavkaa
3. nov 2013

@kvietok035 no ja ho beriem v tej druhej faze tak uvidime ci sa zadarilo a ci nie 🙂

motorolka
3. nov 2013

@pupavkaa silno drzim palceky... 🙂 keby sa uz aj nam zadarilo bolo by super, vsak uvidime, co povie doki

pupavkaa
3. nov 2013

@motorolka veed toto uz aby to bolo 🙂

lenicak
autor
4. nov 2013

@motorolka Ahoj moja 🙂 no beriem od 16DC a zatim pohode..uz mam polovicu za sebou...

motorolka
4. nov 2013

@lenicak Tak to je super, aj ja som na tom rovnako. Taka som nedockava uz nech idem k dr. aby mi povedal, ci som tehu a ci nie 😉 Ty sa ako citis? Tehu ci este nie?

rena107
4. nov 2013

Ahojte, my sme prvé potratili a potom sa nám rok nedarilo vôbec. Tak mi nasadili duphaston a hneď na prvýkrát sa podarilo. Príznaky žiadne a ani ma nenapadlo, že sa to podarilo 🙂 až doktor nám potvrdil. Drobec už oslávil 2 rôčky 🙂

lenicak
autor
4. nov 2013

@motorolka he he citim sa ako vzdy..:D kaslem na to, lebo by ma drclo... ako bude tak bude.. po MS by som uz ale mala ist k Dr. 😒

lenicak
autor
4. nov 2013

@motorolka a tebe dr. povedal co? aky bude postup po dalsom cykle? mas este predpisany dufik, alebo ako?

motorolka
4. nov 2013

Tak to mas pravdu,aj ja na to "kaslem" len som zvedava co mi dr.povie,ci uz bude vsetko viac ok alebo nie.Som skor zvedava.Dufik uz nemam cize povinna kontrola po dvoch baleniach.Myslim,ze tehu este nebudem to by bolo privelke stastie. Urcite po MS chod k dr. mozno budes mat stastie na svojej strane a babo vo velkosti fazulky v brusku. 😉

lenicak
autor
5. nov 2013

@motorolka ved uvidime obidve..🙂 budem sa musiet objednat.. aby sme obe boli vysmiate 🙂

motorolka
6. nov 2013

@lenicak Ahoj tak dnes mi bolo extra zle cele doobedie, asi to nevydrzim a skusim jeden tehu testik 😉 ty sa ako mas?

motorolka
6. nov 2013

Ahojte tazka otazka, ako to je s tym dufikom a ovulkou? Ked mam dufik od 17 DC budem mat ovulku alebo sa moze stat,ze nie? Nemam velmi skusenost s ovulkou lebo HA som mala skoro od zaciatku ako mam cyklus.Viete mi poradit?Dakuuujem 😉

lenicak
autor
8. nov 2013

@motorolka Ahoj 🙂 mam sa po starom, vcera som mala zasa trocha hnedy vytok, tak neviem co to..dnes som 24.DC.. som unavena, lebo vcera sme malovali byt.. a co sa tyka ovulky Dr. ti prepisal dufik tak ako mal, az po ovulke..preto 17.DC. a cakaj s testikom, aby sme neboli sklamane..ak to ma byt bude to..uvidis 🙂 drz sa

motorolka
8. nov 2013

Mas pravdu, tak cakame... ja som zatial ok, az na ten stav,ze mi bolo tazko a sem tam tocenie hlavy.. vsak mrcha by mala prist cca utorok, tak uvidime ci pride. Aj ja drzim palceky.

lenicak
autor
9. nov 2013

@motorolka No aj mne by mala mrcha prist, dnes som 25. DC, takze predpokladam, ze niekedy stvrtok az sobotu by mala prist.. tak budeme cakat spolu 🙂

motorolka
9. nov 2013

@lenicak pevne dufam, ze sa nedockame 😉