icon

Dve čiarky 6 dní pred očakávanou MS

miskamichalka
11. jan 2020

Ahojte. 6 dní pred očakávanou MS sa mi ukázala slabá čiarka na teste. Samozrejme som počkala a o 2 dni na to som si z ranného moču urobila ďalší test a čiarky boli rovnako krásne sýte. Veľmi sa tešíme z výsledkov. Na gyndu som objednaná až o 2 týždne ( skôr to asi nemá zmysel) a preto chcem zistiť, či je to reálne. Všade čítam, že test je najlepšie robiť po vymeškanej MS, pretože výsledky môžu byť skreslené. Myslím si, že citlivý test, to dokáže zistiť ešte pred MS, však?

pininka1
11. jan 2020

Samozrejme, vzdy som si robila test ešte než mi meškalo.

alison11
11. jan 2020

Možné je že čakáš dvojičky vtedy je reálne že týždeň pred ms ukážu testy,som čítala dávnejšie alebo máš dlhšie cykly? a ak hej tak možno si mala skôr ovuláciu.

miskamichalka
autor
11. jan 2020

@alison11 cyklus mávam 27 dňový...

alison11
11. jan 2020

@miskamichalka Tak to je super rýchle potom 🙂 Držím palce.Mne pri oboch musel prísť deň ms min. aby bola aj druhá čiarka.

lucy0807
11. jan 2020

Alebo si mohla otehotnieť ešte minulý cyklus, veľa žien malo ešte nejaké krvavanie a mysleli, že je to menzes.

snazilka2513
11. jan 2020

@miskamichalka ahoj, nemusi to vobec znamenat dvojicky, ani ze sa ti posunula ovu a pod. Ja mam bezne cykly cca 33 dni, ovu som mala 19 den a na 28 uz som si nasla slabu ciarku. A to bolo 5 dni pred MS. Momentalne som v 8. tyzdni 🙂 niektorym zenam stupa hcg rychlejsie 🙂 drzim palce 💙

majamat
11. jan 2020

je mozne, ze si otehotnela v minulom cykle, pripadne si mala skor ovulku.
ak by si otehotnela v tomto cykle a ovulka by bola asi uprostred cyklu, cize 13-14DC, tak ti ani najcitlivejsi test // neukaze. takto skoro este sa hormony este v dostatocnom mnozstve netvoria. hormon HCG sa zacina tvorit az po uplno uhniezdeni vajicka v maternici, co trva tak minimalne tyzden a aj dlhsie.

miskamichalka
autor
12. jan 2020

@majamat bola som 2.1 na preventivku u gynekologa, myslim, zeby mi povedal, ze som tehotna 🙂 cize minuly cyklus urcite nie kedze bol v polovici novembra preventivka 2.1. To by uz lekar videl. Skor si myslim ze som mala skor ovulku

majamat
12. jan 2020

@miskamichalka tak to ano. asi to bude tak. 🙂

mamulik10
12. jan 2020

@miskamichalka to som mala pri dvojickach...

miskamichalka
autor
12. jan 2020

@mamulik10 :D odpadnem ... Tak uvidim, ako dopadnem 🙂

sunny_g
12. jan 2020

Ja som pri prvom synovi robila test 5 dní pred MS a ukázal krásne // 🙂

miskamichalka
autor
12. jan 2020

@sunny_g dakujem 🙂

zuzkacik4
12. jan 2020

@miskamichalka ja som mala dokonca 8 dni pred MS pozitivny test a cakam len 1 dieta 😁☺ a popritom ovulaciu som mala v strede cyklu 😊 takze niekedy proste moze byt ze telo nejako citlivejsie reaguje a aj HCG sa vyplavuje asi rychlejsie alebo co...si myslim...a inak gratulujem 😊

pink_lady
12. jan 2020

si si istá, ze pouzivas tehotensky a nei ovulacny test? sem tam sa tu take maminy najdu, co sa popletu ;) to nic v zlom ...ale ano aj ja som mala cca tyzden po ovulacii pozitivny test, takze ano, je to realne, ale, mala by ta ciarka tmavnut cca kazde 3 dni...

zuzanockamt
12. jan 2020

v pohode ukáže test tak skoro, žiadne dvojičky a ani tehotenstvo z minulého cyklu

mamulik10
12. jan 2020

@miskamichalka drzim palce ja si to pamatam ako keby sa to stalo vcera. V den ovulacii sme skusili o tyzden som si robila test a boli dve ciarky a nechapala som ze preco tak skoro? Este vtedy som si robila srandu z muza ze dvojicky. Moj otec bol z dvojiciek. A nejako mi to nedocvaklo. Az u doktora ked mi to povedal. Potom som chapala preco boli testy tak skoro pozitivne 😂

sunny_g
12. jan 2020

Inak ako to funguje keď je otec z dvojičiek ale on sám nemá deti dvojičky? Ja som mala syna prvého. Tak či je nejaká šanca?

majamat
13. jan 2020

@sunny_g neviem presne, hovoris a ze je tu sanca, ale v muzovom pripade to musia byt jednovajecne dvojcata, lebo muz nezodpoveda za uvolnenie 2 vajicik naraz.

miskamichalka
autor
13. jan 2020

@pink_lady 🙂 jasne, mooze sa to stat ale aj teraz som bola pozriet a je to urcite tehu test 🙂