Februárové snažilky 2015
Ahojte snaziky, privitam kazdu snazilku, ktora hlada kamosky s rovnakym osudom. My sa snazime po MMT uz treti mesiac a bezuspesne. Beriem aj Inofolic a verim, ze pomoze a stane sa zazrak 🙂
@miska246 inac ja si myslim, aby si o dva dni znova skusila testovat, je tam vidno ciarku, ale ak tam nabehla po viac ako troch minutach id testovania, moze to byt mylne 😨
@ellabella22 nie, bola tam hned
@miska246 tak super, pravdepodobne si tehu, pre istotu ale testuj o dva dni, Hcg stupa rapide kazdy druhy den🙂
@ajulcca
@ellabella22 Ano, je robeny teraz pred chvilkou.
@miska246 podla mna je to tam 🙂
@miska246 Je to tam 😉 Skús si urobiť z ranného moču, ten je najlepší na testovanie. Ale, keď sa Ti objavila hneď, tak by si mala byť tehotná.
@miska246
@ajulcca
@majjka1985 caute baby test nic neukazal.
@lucinka3289 ☹ mozno je este prilis skoro, nezufaj nic, ppokial nemas ms este nie je nic stratee... Drzim palce 😉
@miska246 dakujem ms este tiez nic...
@lucinka3289 tak drzim palce najviac ako sa da... idem sa chystat do práce... prijemny dnik 😉
@miska246 dakujem podobne pekny dnik
Zeny, som 10dpo. V noci o druhej som sa zobudila na krce v bruchu a riadnu hnacku. Co to 😨 ? Moze to nieco znamenat? Nic neobvykle som nejedla ani nepila.
Testujem az v nedelu, pokial nedostanem ms.
@ellabella22 no to vyzera ma brusnu chripku alebo nieco ake...
@niki21 aj ja som si to uprostred noci myslela, ale som ok teraz
@ellabella22 no nejaka prehanka burka prisla na teba...ale divny cas si vybrala 😨
ja tiez budem testovat v nedelu teraz som este len 7DPO ale podla grafu to vyzera nadejne 😒
@ellabella22 asi len niečo z jedla, možno dáke chemikálie v potrave
@ajulcca @luciagdt86
@ellabella22
@lucinka3289 Ahojte kocky, myslim, ze sa potichucky mozem zacat tesit. Dnes som si dala spravit odber krvi, Hcg 36, je to zatial malinko, ale je to tam. Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. Urobim si kontrolny odber o tyzden a dam Vam vediet. Krasny dnik
@miska246 super drzim palce
@lucinka3289 dakujem 😉
@miska246 Jejeee! No a čo som Ti hovorila.... že nič nie je stratené!!!!! To je super! 🙂 Strašne sa s Tebou teším a čakám na ďalšie info... aj priebežné.... či nedošla ms a či si si aj robila testy..... 🙂
@miska246 wow, no krasne, len nech stupa...blahozelam 😉
@ajulcca Aj ja sa chystám na piatok.... 🙂 Dúfam, že to dáme obidve. 🙂

@ajulcca nie neskusala som ho rozobrat, hodila som ho do kosa... Ale citala som na inych forach, ze sa to uz par dievcatam stalo... no uvidime, mne sa tam chvilku tiez nieco mari a chvilu nevidim nic, len machule... Hmm, uvidim do piatku, ak ms nepride do piatku, znova si urobim test. Ale tehotne sa vooooobec necitim 🙂