icon

Februárové snažilky 2015

miska246
8. feb 2015

Ahojte snaziky, privitam kazdu snazilku, ktora hlada kamosky s rovnakym osudom. My sa snazime po MMT uz treti mesiac a bezuspesne. Beriem aj Inofolic a verim, ze pomoze a stane sa zazrak 🙂

lucinka3289
9. mar 2015

@zuzana02 preco ides na laparo?

ellabella22
9. mar 2015

@lucinka3289 dakujem aj ty, nech to vyjde dalsi mesiac 😉

zuzana02
9. mar 2015

@lucinka3289 ešte nejdem dnes mi dr hovoril že ak sa nám nepodarí do apríla tehu tak potom laparo,zatial sa nám nedarí tak kôli tomu 😉

ajulcca
10. mar 2015

@mesiacikcik dnes ráno testované,

ajulcca
10. mar 2015

@mesiacikcik horný od rybkaa a spodný pepino, obe 10kové

petra212
10. mar 2015

@ajulcca
na oboch sú krásne čiarky, blahoželám 🙂
na tom vrchnom trochu menej viditeľná ale je tam

ajulcca
10. mar 2015

@petra212 ďakujem, nie sú ale trochu slabé na 14DPO? pri prvom som na 14DPO mala koľajnice, rovnako silné čiarky

petra212
10. mar 2015

@ajulcca
záleží od toho kedy sa malé uhniezdilo a ako rýchlo ti rastie hcg
ak ti rastie pomalšie a ak to bolo neskôr tak čiarka kľudne môže byť takáto
je to v pohode
niekomu 14 DPO neukáže ani takúto čiarku ako máš ty

dôležité je či čiarka silnie, ak silnie znamená, že hcg rastie a vtedy je to v pohode
🙂

ajulcca
10. mar 2015

@petra212 ďakujem za odpoved, ja to akosi vždy rátam od ovu a to vlastne od uhniezdenia musím rátať 😅 , na 9 a 10 DPO som mala výrazné špinenie až som si myslela, že mi začína ms, tak možno vtedy sa zahryzlo do výstelky - potom by to bolo ešte len nejaké 4 dni od uhniezdenia, čo by asi nebolo až také zlé však?

petra212
10. mar 2015

@ajulcca
presneeeeeee
na 4 deň od uhniezdenia je to úplne luxusná čiarka 🙂

ak budeš chcieť porovnávať, tak vždy medzi rovnakými značkami testu,
nie rôzne značky medzi sebou, tiem môžu mať inú intenzitu zafarbenia testovacej čiarky a to by ťa mohlo len zbytočne pomýliť

ajulcca
10. mar 2015

@petra212 včera som robila tiež test od rybkaa - včerajší a dnešný test od nej sú rovnké, nie je tam silnejšia čiarka skôr slabšia, tak som skúsila aj pepino, lebo pri prvom som testovala s ním.

petra212
10. mar 2015

@ajulcca
a včera si testovala tiež ráno? z prvého ranného? alebo poobede?
a dnes to bol prvý ranný?

niki21
10. mar 2015

@ajulcca ja som dnes testla preistotu znova som 13DPO a ciarocka zosilnela tak sme na tom dost podobne.. 😉

ajulcca
10. mar 2015

@petra212 obe boli prvé ranné, z poobedného netestujem, lebo pijem veľa vody, to asi by tam nebolo žiadne hcg 😉

petra212
10. mar 2015

@ajulcca
tak potom odporúčam testovať každé dva dni a nie každý deň, tam by ten nárast mal byť viditeť jasne
možno ti tak pomaly stúpa hcg, že to na tých testoch nevidíš
a zo začiatku tedu sa hcg zdvojnásobuje každé dva - tri dni

hlavne žiadnu paniku
myslím, že to je na dobrej ceste 🙂

niki21
10. mar 2015

@ajulcca mas nejake priznaky?? 🙂

ajulcca
10. mar 2015

@niki21 zväčšene a napaté prsia a zmeny nálad, ale to mám aj pri ms, bez testu by som ani nevedela 🙂

ajulcca
10. mar 2015

@niki21 a ty dáke príznaky? aj ked to je ešte skoro však, človek si už namýšľa kadečo lebo mu vyšiel duch na teste - teda na mňa to platí 😀

niki21
10. mar 2015

@ajulcca noo prsia ma palia a veru su trosku zvecsene a v podbrusku mam take neprijemne tlaky a som nafuknuta ale to uz od ovulacie....
Kedy planujes ist k lekarovi? Ja budem asi na buduci tyzden volat este budem kontrolovat testami ... 😉

ellabella22
10. mar 2015

@ajulcca no huraaa 🙂

ajulcca
10. mar 2015

@niki21 budúci týžden zavolám a objednám sa, skôr je zbytočné ísť, asi by tam dokyna aj tak nič nevidela 😉

ajulcca
10. mar 2015

@ellabella22 tak to vyzerá, že aj ja mám víťazný február 😀 no ale ja som už 2 dni necvičila, lebo sa bojím, že mu ublížim 😅 takže čo môžem cvičiť? Skončila som pri workout 1 a 2 z body revolution - môžem pokračovať? aj kardio? nechcem chudnúť samozrejme len sa udržiavať v kondičke a pohybe. Mám odcvičené len 30 day shred level 1 a 2 -potom ma to už nebavilo.

niki21
10. mar 2015

@ajulcca hej skor jak v 5 sa urcite neoplati ist...len uz mam cierne myslienky ci je to tam kde to ma byt...bozinku my baby sme hrozne najprv cakame kedy uvidime ciarku cim skor testujeme a ked sa mam ukaze sme zasa netrpezlive ci je vsetko ok... 😵

niki21
10. mar 2015

@ajulcca ja myslim ze Jilian pre tehotne nieje vhodna...

petra212
10. mar 2015

@ajulcca
tiež si myslím, že Jillian pre tehotné určite nie

mesiacikcik
10. mar 2015

@ajulcca waaau...super to vyzera 🙂...ja budem robit zajtra, dnes rano som to vydrzala 🙂 ...no kazdopadne drzim palceky 🙂..myslím, ze už ani tak velmi testovat netreba..🙂

mesiacikcik
10. mar 2015

@ajulcca a myslím si tiez, že je to na 14dpo v pohode, uvidís ako krásne to bude silnejsie a silnejsie...🙂

ajulcca
10. mar 2015

@mesiacikcik no teda máš môj obdiv, ja prvé čo som ráno vstala mi prišlo na um: ocikať papierik 😀 a zajtra zase testnem - no ťažko netestovať,ked mám plnú skrinu testov 😅

luciagdt86
10. mar 2015

@lucinka3289 Tak snáď tento mesiac... Len už ma nebaví to odsúvanie... Ale čo už, nič nenarobíme, len čakať a veriť.

mesiacikcik
10. mar 2015

@ajulcca ja ich az tolko veruze nemam , tak mozno aj preto ma to tak brzdí 😀 a budem teda sledovat ako to paradne silnie u teba 😉 ja zajtra pridam tiez jeden, len dufam, ze nebude uplne biely..skusim to tak, ze urobim aj pepino..aj ked tie mi vacsinou dost duchovali a falosne..ale skusim oba 😀 chcem ta pekne nasledovat