Februárové snažilky 2015
Ahojte snaziky, privitam kazdu snazilku, ktora hlada kamosky s rovnakym osudom. My sa snazime po MMT uz treti mesiac a bezuspesne. Beriem aj Inofolic a verim, ze pomoze a stane sa zazrak 🙂
@lucinka3289 To je nejaka aplikácia?
Vsak tusim ty si pisala nie?
@miska246 Jasné, chodievame tam, lebo manžel má vstup zadara, tak občas chodievame. Ak niekedy pôjdeme, tak sa ozvem a môžete aj pridať. 🙂
@lucinka3289 Myslím, že Ti to už bolo odpovedané. Proste sa má ovu test robiť na rozdiel od tehotenského poobede.
@veronikax Ďakujem! Áno, čítala som, tak sledujem aj BT. No veď uvidíme. Ešte tento mesiac ho skúsim a ak nie, tak to nechám na prírodu. :D
@petra212 No veru, mali b sme sa na to dať. Už mi 2 ženy povedali, že keď začali športovať, tak sa im to podarilo.... tak ktovie, možno by to za to stálo. 🙂
@luciagdt86 ano odpovede som uz dostala dakujem
@lucinka3289 fertility friend uz pozivam dlho, uz som si aj zvykla, ze to rata za mna 🙂
@ajulcca a kolko sa uz snazite?potom daj vediet ci ti to sedelo aj s ovu testami
@lucinka3289 snažíme sa od septembra, pri synovi sme sa snažili rok a až potom to vyšlo 🙂
@miska246 ano to je, slovenský jazyk sa tam nedá nastaviť, niečo podobné je aj womenzone.cz a ak vieš po nemecky tak www.wunschkinder.net
@ajulcca my sme sa len teraz v januari zacali snazit
Ahojte,ja som bola pre istotu aj u mojej gyn a odporucila mi NosiFol forte tak som ho prave objednala,je dost drahy a maju ho uzivat obaja partnery tak uvidime ci pomoze 🙂 ale 90percent uspechu tvori psychika tak musime baby znormalniet a vsetky otehotnieme 🙂
@luciagdt86 Tak niekedy si dame spolocne rande :D
ahojte dievčatá, my sa snažíme asi 4 mesiace , začínam piť inofolic - dr. mi ho odporučila. Veľmi by som chcela už fazuľku aj ja, prajem nám snažilkám nech máme minimálne pod stromčekom v decembri tohto roku bábätká v náručí emoticon :-* 😉
@miska246 No, to by bolo super. 🙂
@kailla_laura Veď práve... keby sa to podarilo tento mesiac, tak by to boli naše vianočné darčeky. 😀
@luciagdt86 aj ja si prosím taký vianočný darček 😀 môže byť aj v predstihu v novembri 😀 😀 😀
@ajulcca Tak to áno. Ja už síce november nestihnem, ale ten december by ma tiež potešil 🙂
dievčatá, určite sa to musí poradiť 🙂 myslime pozitívne @luciagdt86 @ajulcca 🙂
@kailla_laura No tak takýto prístup sa mi páči. Takto by sme to mali brať všetky.... Žiadne: "Keď, ak, mohlo by...", ale rázne: BUDE!!!!!! Psychika vraj robí veľa, takže do toho, babulky! 🙂
BUDE !!! @luciagdt86 @ajulcca -batôžky budú pod tými stromčekami, ešte sa stretneme v pôrodnici 🙂 😉
@kailla_laura Tak na to sa teším... 🙂 Normálne si ma pozitívne naladila. 🙂 Tak DO TOHO!!! 🙂
Juj baby, ja som dnes 21DC, ovu test negativny, tento cyklus bude riadne dlhy 😖 . V ramci pozitiv myslenia som dnes mala extra dlhu prechadzku s drobcom a taaak ma bolia nohy.... No ale mam novu vybavu na cvicenie z lidla, tak aspon daco. Zajtra budem hopsat v novom obleceni 😀

@lucinka3289 Ja by som to skusila od toho 9-10 dňa.