icon

Februárové snažilky 2015

miska246
8. feb 2015

Ahojte snaziky, privitam kazdu snazilku, ktora hlada kamosky s rovnakym osudom. My sa snazime po MMT uz treti mesiac a bezuspesne. Beriem aj Inofolic a verim, ze pomoze a stane sa zazrak 🙂

miska246
autor
12. feb 2015

@lzusak
@luciagdt86
@kailla_laura Aj ja si prosim vianocny darcek v podobe batozteka. A mohlo by sa nam to podarit, ved coskoro je Valentiiiin 😵

luciagdt86
12. feb 2015

@miska246 No presne!!! A ešte aj Valentín! 😀 Tak to už teda je aká krása. Toľko pekných vecí pokope, tak to musíme dať! 😀

lenjara1
12. feb 2015

Ahojte baby, my sa snažíme len krátko. No mm chodí na tyzdnovky no a to sa trafiť do ovu je zázrak.... Uz aj ja chcem maličký uzlicek... Oh... Som taká netrpezliva. Bohužiaľ zajtra čakám mrchu a už mám všetky príznaky. 🙄

luciagdt86
13. feb 2015

@ajulcca
@kailla_laura
@miska246
@lucinka3289
Babulky, včera som zistila novú vec, ktorá pomáha psychike a vyplavovaniu endorfínov - sprchovanie v studenej vode!!! Tak to je super! To zvládnem. A endorfíny nech sa valia. 🙂

miska246
autor
13. feb 2015

@luciagdt86 Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, to ja nedam 😀

kailla_laura
13. feb 2015

joooj dievčatá @luciagdt86 @ajulcca @miska246 @lucinka3289 , ja to skúsim ale až keď vyzdraviem, trošku chrípka ma zmohla :( nestačilo by len na záver sprchovania pustiť na seba tak na minútku - dve tu studenú? 🙂 🙂

lucinka3289
13. feb 2015

@luciagdt86 my ideme akurat dnes do welnessu a do sauny trochu otuzovat 🙂

ajulcca
13. feb 2015

@luciagdt86 @kailla_laura
@miska246
@lucinka3289
ono to sprchovanie v studenej vode fakt takto účinkuje, môj mm sa bežne vo vlažnej alebo studenej vode sprchuje a to ho máte potom vidieť koľko má energie a aký je spokojný 😀 😀 😀 Ja to sem tam skúšam a potom som rýchla ako po pohári žinčice - trasiem sa ako osika a obliekam kozmickou rýchlosťou 😀 A na konci si vždy poviem, že toto už skúšať nebudem 😀

luciagdt86
13. feb 2015

@miska246 Veď to nemusíš hneď a naraz. To tak po troche...začať teplou a pridávať studenú... to by si zvládla. 🙂

luciagdt86
13. feb 2015

@kailla_laura JAsné....ja som presvedčená, že áno. Veď aj ja to tak plánujem. Najprv sa v teplej poumývať a potom studenú na záver chvíľu...koľko zvládnem... 🙂

luciagdt86
13. feb 2015

@lucinka3289 Tak to máš úplne super.... tá sauna je dokonalá... takže endorfínov bude aj na rozdávanie 🙂

luciagdt86
13. feb 2015

@ajulcca :D :D :D Tak treba začať pozvoľna, nie naraz úplne ľadovú. Potom by to nebolo také drastické... 🙂

ajulcca
13. feb 2015

@luciagdt86 vždy začínam pozvoľna, ale na konci som odvážna a pridám tej studenej a potom sa trasiem ako ratlík 😀 Ale v lete je to veeeľmi osviežujúce a príjemné 🙂

ajulcca
13. feb 2015

@lenjara1 hlavu hore, do konca roka určite budeme riešiť aký druh plienok kúpiť. 🙂 Ja čakám na ovulku ešte len, tiež sa jej akosi neráči dôjsť.

ajulcca
13. feb 2015

@luciagdt86 @kailla_laura
@miska246
@lucinka3289 Baby, ste už DPO? Ja ešte len čakám na ovulku, myslela som, že by došla na Valentína, no nevyzerá to. Počkám si dlhšie. 😖

luciagdt86
13. feb 2015

@ajulcca Tak to áno... ja to idem vyskúšať, tak uvidím, či zbadám nejaký veľký príliv šťastia. 😀

luciagdt86
13. feb 2015

@ajulcca Ja som ešte len po ms, takže ovulka tak až o pár dní... okolo 20.2. Tak ešte je čas.

kailla_laura
13. feb 2015

@ajulcca ja tento mesiac neviem ako si to odsledujem (testy nemam - uz som minula posledne cykly majland na to 🙂 ), teplotu som mala 37,2 vcera uz (to by znamenalo, ze uz je po ovulacii) - len som aj mierne nachladnuta tak neviem ci uz mam po ovulacii alebo to bolo z choroby - tak uvidime 🙂 posledna mrcha 29.1. tak by mozno prisla aj skor ta ovulacia neviem...

mojezlate
13. feb 2015

@miska246 Ahoj ja som natom rovnako ale ziadny uspech dnes my meska dva dni urobila som si test a nic bol negativny

ajulcca
13. feb 2015

@kailla_laura ja som to mala takto v októbri, tiež som bola zmätená, ani som nevedela či ma význam snažilkovať, aby to nemalo zlé následky na bábu, ak by sa zadarilo

kailla_laura
13. feb 2015

@ajulcca no ved presne to nevidim nejak pozitivne tento mesiac, uz sa ale tesim na ten buduci, dufam, ze mrcha dorazi aj po chorobe nacas..mozem len cakat 🙂

kailla_laura
13. feb 2015

@ajulcca @luciagdt86 @miska246 @lucinka3289 Zienky a neskusali ste aj metodu Dr. Jonasa?

ajulcca
13. feb 2015

@kailla_laura to nepoznám. Čo je to za metódu?

kailla_laura
13. feb 2015

@ajulcca https://www.modrykonik.sk/forum/ideme-na-to/metoda-doktora-jonasa-funguje-vypocet-pohlavia-dietata/ tu sa to rozobera na fore...je vela pozitivnych ale aj negativnych reakcii tak neviem ci tomu mozeme verit 🙂 tu je oficialna stranka http://beta.centrumjonas.com/sk jeho tzv. maly vypocet stoji 16,50 EUR (vyrata plodne dni), specialny stoji 21,50 EUR tu treba vediet aj cas narodenia. Tu vie vypocitat vraj aj pohlavie dietatka 🙂

ajulcca
13. feb 2015

ach baby, namiesto toho, aby som sa starala o domácnosť, sedím tu na koňovi a prekyslo mi cesto na vianočku. Výsledok: v rúre sa mi pečú dve vianočkové ohavy. Ponaučenie: neberte si pečenie ako nové hobby ked vysedávate na koňovi 😀

kailla_laura
13. feb 2015

@ajulcca budeš mať do zásoby aspoň 🙂 pošli mi prosíím receptík do IP 🙂 aj ja niečo spravím ..vianočku som nepiekla ešte sa priznám 🙂

lucinka3289
13. feb 2015

@ajulcca my este tiez cakame na ovulku 🙂 nam vychadza v utorok 🙂

lucinka3289
13. feb 2015

Tak uz sme vysaunovany paradne bolo 🙂 sme si povedali ze pojdeme aspon raz za mesiac 🙂

miska246
autor
13. feb 2015

@kailla_laura Ahoj, ja som minule googlila ako drak a tiez som studovala tuto metodu. Mne to podla datumu narodenia vyslo tento mesiac na 18.2. a dnes mi sefka oznamila, ze mam buduci tyzden tri dni dovolenky, tak budeme skusat ozlomkrky. Celkom mi to sedi, aj podla ovulky. A na ovu testy kaslem, bud ich robim v nespravny cas, alebo som madar 😲 , lebo mi vychadzali kazdy druhy test negat. Tak kaslem na ne, budem verit plodnemu obdobiu 😉 A uvidime 😎

miska246
autor
13. feb 2015

@ajulcca 😒 Posli jednu obrynu aj k nam, mnam 🙂