Februárové snažilky 2015
Ahojte snaziky, privitam kazdu snazilku, ktora hlada kamosky s rovnakym osudom. My sa snazime po MMT uz treti mesiac a bezuspesne. Beriem aj Inofolic a verim, ze pomoze a stane sa zazrak 🙂
Dnes 19dc rano ma tak silno pichlo v podbrusku najprv na lavej strane a potom trochu v pravo.co to bolo? 6dpo zeby uhniezdovanie?kedy testnut?
@lucinka3289 no asi ťa sklamem, ale to mohlo byť hocičo 😅 ; aj ked teda držím palce, aby to bolo ozaj to uhniezďovanie. Ja mám akurát ovulku a tiež si namýšľam ako sa tam už tie bunky delia 😅 Asi mi už šibe 😀
@ajulcca no jo sibe asi nam vsetkym 🙂 vsak ked to nevyjde tak ideme dalej 🙂nic nie je stratene
@zuzana02 Už na 3DC? Nemá sa Clostil dávať až od 5.DC?
@lucinka3289 Lucik, zatiaľ sa na to neupínaj, ja som už tiež tých "pichaní" mala veľa a aj tak nič. Mohlo to byť čokoľvek. Ešte počkaj. Koľký to máš DPO? Lebo že treba skúsiť až na ten 12DPO.
@luciagdt86 má pri 28 dňovom cykle ja mám až 31-32 tak preto mi dr kázal na 3 deň 🙂
@zuzana02 Aha. Tak potom je všetko v poriadku. Tak len smelo do toho! Nech sa to čím skôr podarí... 🙂
@luciagdt86 nie neupinam sa na to 6dpo
@luciagdt86 Ďakujem podobne 🙂
@lucinka3289 Tak to je dobre... ja stále hovorím, nech je to radšej veľké prekvapenie ako veľké sklamanie. Tak keď to máš ešte len 6 DPO, tak to ešte počkaj. Keby to hneď bolo zahniezďovanie, tak Ti hneď neukáže také hodnoty Hcg. Treba pár dní počkať a so Smatanovou zaspievať: "pár dní zvládnem" :D
@luciagdt86 jasne vsak pockam kym bude ms meskat az potom otestujem my sa dlho nesnazime len prvy mesiac cize v pohode
@luciagdt86
@ajulcca
@lucinka3289 Ahojte babule, ja som taka sibnuta, musim sa Vam priznat, dnes som testovala, aj ked ms cakam az o tyzden, test je samozrejme negat.... 😠 Ale nevydrzala som to a stale som si vravela, ze co ak ... Drzim Vam palce a dufam, ze sa to coskoro podari 😉
@miska246 aj ja ti drzim palce nech nam to cim skor vyjde 🙂
@miska246 svrbeli ťa prsty čo? 😉 Nuž, tu nepomôže nič len čakať. Koľko si DPO? Ked menej ako 10 tak je len malá pravdepodobnosť, že niečo ukáže. Môj úplne prvý znak pri prvom tehu, ešte škôr ako mi vyšiel test, boli tmavšie prsné dvorce. Tak si vieš predstaviť, ako sa obzerám v zrkadle 😅 A to podľa ovu testu môžem mať ovu ešte dnes.
@ajulcca 😀 Veru, neodolala som a som 6den po ovu, tipujem 🙂 Mne sa dvorce pri malej zvacsili a okukavam sa aj ja, ale zatial bez zmeny... A ty mas kedy dostat ms? Ja najneskor 4.3. a najskor od 1.3., nejako sa mi cyklus skratil ako uzivam ten Inofolic. Som rada, ze tu nie som jedina co sa stale pozoruje 😀
@miska246 aj mne inofolic rozhadzal cyklus tak teraz beriem femibion
@lucinka3289 NO tak to my už dlho... Brali sme sa v júni 2012, o 9 mesiacov som otehotnela, ale bolo to mmt, tak sme o bábo prišli a odvtedy nič... pritom všetky vyšetrenia hovoria, že je všetko v najlepšom poriadku...tak ja už neviem.
@miska246 Neboj nič, Miška! Týždeň ubehne a bude čas na testovanie... a potom sa už len bude spomínať na tieto "nedočkavé" dni... 🙂
Ahojte.rada by som sa k vam pridala.snazime sa o babatko od septembra,no nicivo.stale tvrdim,ze nebudem testovat a kazdy mesiac si nahovaram,ze,sa to uz snad podarulo a vzdy nic.
Ahojte babeny,je normálne že mi v pondelok začala ms a dnes uz nič? Asi to bude tým closty. Dnes ho začínam znova papať. 😀
Caute caute, pridavam sa, som 17DC a tento mesiac sme zacali aj my...ale tak zlahka...ani neviem ci sme sa vobec strafili do plodnych dni, a mozno ich stale mam 😀 drzim vam vsetkym palce! kazdopadne marec to isti 😎 !
Ahojte, aj ja sa k vam pridavam, aj ked sme zacali len v january.V january som mala bolesti podbruska, krce a nakoniec po tyzdni meskania prisla mrcha. Tento mesiac ma neboli nic,len trochu chrbat, tak uvidime. Testovat budem v nedelu 🙂. Drzim vam vsetkym palce ;)
@zuzana02 ja som na tom podobne,od soboty som spinila v pondelok na vecer sa mi spustila ms,vcera "akoze"normalne a dnes len rano a teraz uz vobec nic.v noci som mala priserne krce.jasne,ze som rano aj testla,ale negativ.
@vcelicka29 Ahoj, ja som taká istá, zbytočne testujem a obzerám ten testík z každého uhla milion krat 😎

Ahojte dievčatá ,tak sa k vám pridám s vašim dovolením, mi snažilkujeme 3 mesiac už aj s closty. kedže sme sa pokúšali dlhšiu dobu a nič,tak teraz poriadno 😀 ale zatial nič mrcha prišla dnes 😠 mohla niekde ostať 😀 takže na 3 deň znovu nasádzam closty. a dúfam že už sa nám to podarí 😀 držím palčeky aj vám všetkým 🙂