icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

kubisova
7. jún 2014

@adamnela vies co by som ja dala niekedy mat poobednysexik...ale kedze je od rana do vecera v praci tak to nejde

ivet1987
7. jún 2014
ivet1987
7. jún 2014

Dnešní testík krásně zesílel 🙂

joannah13
7. jún 2014

@ivet1987 parada, ted uz bude jen silit, takze at si te ted mantel jen hycka 😉 a vsecko nejlepsi ke svatecku 🙂

ivet1987
7. jún 2014

@joannah13 děkuju 🙂 tak ještě testnu za týden, to už musí být stejně silné dálnice a asi 16.6. k doktorce.

joannah13
7. jún 2014

@ivet1987 ja byla 21 dpo na prvnim UZ a byl videt gestacni vacek, takze u tebe taky uz neco videt urcite pujde 😉

ivet1987
7. jún 2014

@joannah13 Tak já budu 24 dpo a měla jsem brzké hnízdění, tak snad jo 🙂)

joannah13
7. jún 2014

@ivet1987 bude, minimalne ten gestacni, ale diky tomu brzkemu hnizdeni beztak pujde uz videt i zloutkovy vacek.. ted to cekani je hrozne, ale necim se zamestnej a utece to 🙂

ivet1987
7. jún 2014

@joannah13 makáme na zahradě 😀 Dnes akce u známých, ještěže jsem normálně abstinent tak to nebude nikomu divné 😀

adamnela
7. jún 2014

Ahojte kocky.
Ja sa malokedy dostanem v sobotu cez den k pc. Stale okolo stavby, varenie, upratovanie a potom nieco na stavbe, takze veselo 🙂
@ivet1987 Testik krasne zosilnel, super 🙂 A ja by som na Tvojom mieste isla aj na konci juna k dr, to uz bude pekne vidno aj srdiecko, ci nevydrzis do vtedy? Ja viem, je to tazke vydrzat a chces vediet, ci je vsetko ok, ale mozno to bude tak lepsie. Ale jasne, urob ako citis 😉
@kubisova no skoda, ze si cele dni v praci... Ja som bola doma, mm sa prisiel naobedovat domov zo stavby, tak som ho troska znasilnila 😀 😀

jaja9891
7. jún 2014

ahojte zienky, ako si uzivate slnieckovy dnik?ja este stale chora,asi aj teplotu mi to ovplyvnuje este,lebo rano bola na poovulacnych, co je na 7 DC cudnee u mna,alebo ktovie co to bude za cyklus... mne je dnes tak akosi tazko na dusi,ani nemam konkretny dovod... len mi je smutno zo vsetkeho cim sme si presli za posledny rok... chyba mi chut do zivota,chyba mi zmysel zivota,alebo ako by som to napisala... 😅

kubisova
7. jún 2014

@adamnela ja som praveze doma ale moj partner robi cele dni...co a ako si na tom s teplotkou

ivet1987
7. jún 2014

@adamnela nevydržím, půjdu asi 16.6. To budu 5+3 chci aspoň vědět, že opravdu jsem těhotná a na správném místě 😀

mawiya
7. jún 2014

@jaja9891 ahoj moja, aj u nás krásny slnečný dník, s deckami sme boli trošku poplávať na plavárni, potom do 23 v noci v meste na kofole - aj so známymi a ich deťmi. viem, že je to dlho do 23 ale tak raz za čas, užili sme si to, mám doma muža a vieš že aj ja mám depku? nechápem prečo, a nechápem prečo teraz, keď by som mala byť šťastná. proste niekedy to asi na človeka musí prísť. Možno si povieš, že ja mám dve decká a preto nemám byť čo nešťastná. ale ono je to o tom, že niekde vnútri, možno v srdci, (lebo som si nie istá, kde tá naša duša sídli 🙂 ) je tá túžba dať manželovi jeho vlastnokrvné bábatko. ale verím, že tieto stavy prejdú a čoskoro sa budeme vytešovať zo slniečka, leta, vody. 🙂 prajem ti, aby chmúry odišli ta het.

mawiya
7. jún 2014

@ivet1987 pri takom krásnom teste a teplotke, je mimi tam kde má byť a vôbec nerozmýšľaj nad inými možnosťami. veľmi veľmi sa teším, že ti to konečne vyšlo. 🙂

jaja9891
8. jún 2014

@mawiya dakujem 🙂 tiez si cely den hovorim,co mi sibe,ved aky pekny den,ale ako vravis,obcas to na cloveka musi dolahnut....a inak si to doslovne vystihla,dat manzelovi jeho vlastne dieta,presne toto ma trapi najviac,lebo vidim ako po nich tuzi ☹ dufam,ze sa nam to uz coskoro splni 🙂 tak to ste si pekne uzili,decka mali isto radost,to su tie take nezabudnutelne zazitky,byt do noci niekde vonku a prec 😉

kubisova
8. jún 2014

Koceny je to trochu odveci. Citala som tu taka bab napisala ze je v 4 mesiaci tehotna a nema rada deti. Z mojej strany je mi luto tych bab ktore maju radi deti tuzia po nich a nedari sa. Neviem tak si ona nemala robit dieta ci

joannah13
8. jún 2014

@jaja9891 a jeeej.. jak mi rika muj pritel, kdyz mam taky chmura... " nebud jaja " 😀 ta chut zas priiijde, je jen na tobe, aby ses v tom neutapela a zivot si uzivala. Proste neni vsem dnum konec,proste musis verit v lepsi zitrky.. zas to prejde a budes chtit s tim bojovat, pac zenska nenecha takove veci jen tak a proste bojuje 😉

senta_sofia
8. jún 2014

hlasim 1DC a lucim sa s Vami, koncim s meranim, sledovanim, idem si uzit posledne leto na materskej, zhodit prebytocne kila a snad, ak nam to je sudene, niekedy rozsirime nasu rodinku o dalsieho clena... sem-tam Vam tu nakuknem, ako sa mi mate, lebo z tejto "zavislosti" sa neda len tak zo dna na den vyliecit, mam Vas rada babule 🙂)

jaja9891
8. jún 2014

@joannah13 presne ako vravis,len co mi bude lepsie,bojujem dalej,kedze ma este trapili teploty a kasel,nic som nemohla robit,len lezat,tak to na mna dolahlo... ale snad coskoro budem fit 🙂 a vy sa ako mate?

zuzulienocka77
8. jún 2014

@senta_sofia ☹ Budes nam chybat! Uzi si leto a zelam, aby ste sa coskoro rozrastli 😉. A urcite nakukni 🙂

joannah13
8. jún 2014

@jaja9891 je to o tom se otrepat a najit dalsi silu a jit vpred, hlavne se moc neohlizet ( i kdyz to je tezko) ja dobre, nevolnosti presly zazracne ze dne na den, ted ty 4 kg dole zas dohanim prejidanim 😀 a prcek uz vypada jak miminko
@senta_sofia to me mrzi, ale nabehnes na jine myslenky, nebudes stresovat s kazdou namerenou teplotou a treba to k necemu bude. Tak si uziiivej prenadherne leto 🙂

jaja9891
8. jún 2014

@senta_sofia bude nam tu za tebou smutno :( ale uzi si leto,vychutnaj ho do syta a nech sa cim skor pocas horucich letnych dni miminko zadari 🙂 ja tiez uvazujem,ze prestanem merat a sledovat a pod.,no uvidime,ako sa tejto zavislosti zbavim 🙂

mawiya
8. jún 2014

@senta_sofia jaj moja nechoj ta het. ja som to tiež vzdala a dva mesiace kašlala na to, a už som späť a s novou energiou a nádejou. prídi sem aspoň pokecať a poklebetiť a poohovárať, veď to tu nie je len o BT a testoch. ja som tiež hovorila, ako tento mesiac idem jesť vitamíny, inofolic a čajík a aaa nebaví ma to, tak len tak ledabolo premeriam každý druhý - tretí deň 🙂, že teda ako som na tom a sem nakukávam, lebo ste mi nejako prirástli k srdcu. Tak ťa tu čakám, lebo by si chýbala. 🙂

bianca11
8. jún 2014

Predsa som Vas nasla :D
@ivet1987 Gratulujem 🙂 Vam snazilky prajem vela stastia, uzivajte si leto, teplo a jeden druheho. Ja to tu na niekolko mesiacov opustam a dufam, ze ked sa vratim, 3/4 z Vas budu mat babenko v brusku. drzte sa 🙂

gelinka75
8. jún 2014

@lauritka 14DC 🙂

lauritka
8. jún 2014

@gelinka75 no pekne 😉

sofi88
8. jún 2014

zienky, zajtra idem na kontrolne HCG, mam strach tak drzte palceky.. test pekne silnie, ale brusko ma tak zvlastne boli.. len obcas ale intenzivne.. az hned utekam pozerat ci nedosla mrcha ☹

ivet1987
9. jún 2014

Tak přemýšlím jestli už přestat měřit 😀 Ale už jsem závislá 😀 Tak ještě týden asi, než půjdu k doktorce 🙂
http://www.fertilityfriend.com/home/ivet1987

@sofi88 Neboj břicho bolet ještě bude 😀 Jsem na tom stejně. A mám sennou rýmu a když kýchnu, tak teda au! 😀 Kolikátý jsi DC a DPO?

paskolinka
9. jún 2014

@senta_sofia jaj, to nam bude smutno ☹ ale chapem, ja uz som s tym tiez chcela prestat, len neuspesne. ale tiez rozmyslam, ze by som mala prestat. povodne som tym chcela len zistit, ci mam ovu a to som zistila, ze mam, len som sa potom namotala a stala zavislackou 😀 ovu mam pravidelne, tehu ani po skoro pol roku merania nie som, tak asi by bolo nacase s tym prestat a trochu menej tlacit na pilu... 😝