icon

Grafy bazálnej teploty

rybkaa
3. jún 2014

Baby, nová téma o grafoch BT, ovulačných testoch, tehotenských testoch a hľadaní duchov je tu 🙂
Ak meriate bazálnu teplotu a zapisujete si hodnoty do grafov, ste na správnom mieste. Poradíme, pomôžeme, podporíme.

Grafy si môžete vytvárať na nasledovných stránkach:
www.fertilityfriend.com
www.womenzone.cz
www.wunschkinder.net

Všetko o meraní BT a jednotlivých programoch na vytváranie grafov nájdete tu: http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dobré rady a pomoc ohľadom ovulácie, plodnosti i tehotenstva je na stránke http://www.fertility.sk/

Tak vitajte 🙂

ikonica
4. dec 2018

@verona1989 nie.. Ak by to tak bolo tak sa zvykne sama spustit ms... Ja som to tak mala min mes... Ms/Mikropotrat alebo niekto to vola biochemicke tehu prisla na 36 dc... Ked ti dala vyvolavacku tak mozno aj skor.. Rada by som ti povedala, ze sa to este moze zmenit, ale ked mas cisty test, tak je to nepravdepoobne :( aj ked zazraky existuju...

verona1989
4. dec 2018

@ikonica dufam ze mas pravdu.ze to oddide menzesom a nebudem musieť ísť na kyretaz.by ma porazilo asi fakt.tak dala mi vyvolavacku.dufam ze coskoro dostanem.

ereska
4. dec 2018

@dracik07 ahoj je mi to hrozne ľúto neviem čo povedať drzkaj sa posielam veľa veľa síl do ďalšieho boja

8mirka8
4. dec 2018

@dracik07 to mi je ľúto ☹ prajem veľa veľa síl na skoré zotavenie a čoskoro nové a úspešné snažilkovanie 🙏

lauritka
4. dec 2018

@ikonica no tak to sedi potom aj s ovu testom 😇😃

ikonica
4. dec 2018

@lauritka co myslis? Stratila som sa

ereska
4. dec 2018

@8mirka8
@ikonica
@martinade baby vyhadzujem smeti zajtra idú smetiari a kukám včerajší top test a tam 👻 tak som urobila top test teraz a tam 👻 ja odpadnem nevydržím to asi tajiť

ereska
4. dec 2018

Kuk

ikonica
4. dec 2018

@ereska je to taaaaaam 🙂) l zasa strasna foto ale vidiet hoooo

ikonica
4. dec 2018
eliska1986
4. dec 2018

@ereska Gratulujem

daniela123321
4. dec 2018

Baby,tak mne ovu ešte len príde 😁

ikonica
4. dec 2018

@daniela123321 tak pekne snazilkujte... Pregnyl si nemala?

daniela123321
4. dec 2018

@ereska Gratulujem 🍀❤️

daniela123321
4. dec 2018

@ikonica Nie tento cyklus už bez pregnylu a clostilu👍

ikonica
4. dec 2018
ereska
4. dec 2018

@daniela123321
@eliska1986
@ikonica ďakujem vám všetkým v skutočnosti je to už ciarocka ani nie duch uvidím ako bude tmavnut od včera stmavol a zajtrajší testik ak bude silnejší dám muzikovi do čižmičky

ereska
4. dec 2018

@ikonica ešte raz keď zaschol

martinade
4. dec 2018

@ereska gratulujem 🙂 ale zase zla fotka. Nabudúce od nie tak zblízka a na svetle 😋. fotak ti zaostril na podlahu 🙂

ereska
4. dec 2018

Asi sa tu dogrcam môj muž si tu dáva romadur a ja že ja sa asi dogrcam a on že asi si tehotná 🙂 ale cusim ako voš

martinade
4. dec 2018

@daniela123321 tak sup sup snazilkovanie 🙂

bona69
4. dec 2018

@ereska ďalšia tehulka👍 huraaa❤️teším sa s tebou,len nech silnie❤️

alilka
4. dec 2018

@ikonica paaanecku ty nás tu napinas 😬😬 smykaj cikať test. 😛😛 Šak kvôli tebe sem chodím teraz 🤣

ikonica
4. dec 2018

@alilka ved uz som ocikala hned ako som s nimi dosla domov... A biely... Takze dalsi az rano....

ikonica
4. dec 2018

@alilka podla mna sa mi poondel cyklus po tom minulom mesiaci... A mozno to robi progesteron ci inositol... Este vcera som tomu mozno davala mini sancu ale dnes uz nie... Uz len cakam kedy dojde a ideme dalej ale zajtra to asi este nebude....

martinade
4. dec 2018

@ikonica a ako sa citis? Rano si sa citila chora... Sesternica ked otehotnela tak ochorela.... Ja stale verim ze to tento cyklus dáš. 💕

ikonica
4. dec 2018

@martinade tak stale nic moc... Unavena som, ked som sla do tej lekarne, citila som sa slaba... Prsia nic moc a ani podbrusko sa neozyva... Zaha dnes uz tak nepali, podpazusna teplota 37,1... Uvidime aka bude noc...

ikonica
4. dec 2018

Som uz z toho unavena... Neviem ci sa tento mesiac na vsetko nevy*eriem a dam si pauzu od vsetkeho... Aj od kona...

ikonica
4. dec 2018

@alilka je mi proti srsti davat tu 100% negativne testy, ale odfotila som kvoli tebe, nech vidis to ciste nic... Je tam ranny a obedny...

ikonica
4. dec 2018

Ako ja nechapem, ked to tuto zvacsim, tak tam robi divne kanaliky, ale prisaham na co chcete, ze nazivo tam nie su...